החל מהיום - חובה להדליק אורות מחוץ לעיר!
-
@EBA כתב בהחל מהיום - חובה להדליק אורות מחוץ לעיר!:
היום התחיל רשמית החורף לפי החוק, וחובה להדליק אורות מחוץ לעיר גם בשעות היום.
הקנס לעובר על כך - 100 ש"ח ושתי נקודות, והרבה שוטרים משועממים ו/או אנטישמים אוהבים את זה מאוד...
הנ"ל בתוקף עד סוף חודש מרץ.
נסיעה טובה.לכל הלחוצים אולי צילמו אותם
הנ''ל רק ממחר בבוקר -
לישראלים לא אכפת מהשני, אבל כשזה מגיע לאורות ברכב אוהו
תפתח שרשור למה דווקא שאין אורות כולם צועקים . האא ודלת אחורית נהג ג"כ
-
לישראלים לא אכפת מהשני, אבל כשזה מגיע לאורות ברכב אוהו
אני נזכר שבתור נהג חדש נסעתי בלילה ואני קולט הרבה אנשים עושים לי שלום, לא רציתי לבדוק מי אלו כי אני נהג חדש ומתרכז בנהיגה אבל תמהתי בעצמי איך יכול להיות שבדיוק בפעם הראשונה שאני נוהג אני פוגש כ"כ הרבה אנשים שאני מכיר, רק אחרי כמה דקות קלטתי שכולם מסמנים לי שאין לי אורות...
-
@פתוח-לשמוע כתב בהחל מהיום - חובה להדליק אורות מחוץ לעיר!:
תפתח שרשור למה דווקא שאין אורות כולם צועקים . האא ודלת אחורית נהג ג"כ
אולי שרשור 'אוטובוסים זה לזה' -
@aiib כתב בהחל מהיום - חובה להדליק אורות מחוץ לעיר!:
שבדיוק בפעם הראשונה שאני נוהג אני פוגש כ"כ הרבה אנשים שאני מכיר, רק אחרי כמה דקות קלטתי שכולם מסמנים לי שאין לי אורות...
לי היה אותו מקרה בדיוק! נסיעה ראשונה, אבל עם טוויסט בעלילה.
הבנתי! הבנתי! אין לי אורות. בדקתי - יש אורות! כל הנסיעה אני עצבני מה רוצים מחיי, זה היה שלום עם סינוור וכל השאר, לא הפרעתי אפי' לזבוב! ואפי' שלט נהג חדש לא התנוסס מאחורה.
כשהסתיימה הנסיעה קלטתי שהייתי עם אורות גבוהים.... חשבתי שהנורה הכחולה בלוח זה סימן שיש אורות...🤦 -
@Klonimoos כתב בהחל מהיום - חובה להדליק אורות מחוץ לעיר!:
@aiib כתב בהחל מהיום - חובה להדליק אורות מחוץ לעיר!:
שבדיוק בפעם הראשונה שאני נוהג אני פוגש כ"כ הרבה אנשים שאני מכיר, רק אחרי כמה דקות קלטתי שכולם מסמנים לי שאין לי אורות...
לי היה אותו מקרה בידיוק! אבל עם טוויסט בעלילה.
הבנתי! הבנתי! אין לי אורות. בדקתי - יש אורות! כל הנסיעה אני עצבני מה רוצים מחיי, זה היה שלום עם סינוור וכל השאר, לא הפרעתי אפי' לזבוב! ואפי' שלט נהג חדש לא התנוסס מאחורה.
כשהסתיימה הנסיעה קלטתי שהייתי עם אורות גבוהים.... חשבתי שהנורה הכחולה בלוח זה סימן שיש אורות...🤦באמת אפשר גם לפתוח על זה שרשור
אתמול נסענו בכביש הבקעה והנהג התחרפן מזה שכולם נוסעים באורות גבוהים -