מטען למצבר
-
אחרי פעמיים שהמצבר נגמר ונתקעתי [נגמר עקב שימוש כשהמנוע לא פועל, {כנראה} לא תקלה במצבר], והטעינו לי אותו עם בטריה מיועדת, אני מחפש לקנות כזה דבר. מספיק לי בטריה לשימוש אישי ושאצטרך להטעין אותה כל פעם, היכן ניתן לקנות כזה דבר.
[מצטער אם דיברתי בלשון לא מקצועית שלא מתאימה לפורום המומחים כאן] -
@בוטח כתב במטען למצבר:
מספיק לי בטריה לשימוש אישי ושאצטרך להטעין אותה כל פעם, היכן ניתן לקנות כזה דבר.
Spoiler
ממה שכתבת בטריה אני מבין שאתה מתכוון בוסטר הנעה, (ולא מטען למצבר שמיועד להטעין את המצבר ישר מהשקע) תעשה חיפוש בפורום, יש הרבה המלצות..
אני קניתי את זה בערך ב 130מעלי אקספרס של ה 2000 אמפר מספיק לכמה הנעות ועם נרתיק נחמד. -
@תגיענו-לשלום כתב במטען למצבר:
@בוטח כתב במטען למצבר:
Spoiler
ממה שכתבת בטריה אני מבין שאתה מתכוון בוסטר הנעה, (ולא מטען למצבר שמיועד להטעין את המצבר ישר מהשקע) תעשה חיפוש בפורום, יש הרבה המלצות..
אני קניתי את זה בערך ב 130מעלי אקספרס של ה 2000 אמפר מספיק לכמה הנעות ועם נרתיק נחמד.ומה זה עדיף מזה חוץ ממחיר קצת יותר זול, אך הרבה פחות כח?
-
@בוטח כתב במטען למצבר:
ומה זה עדיף מזה חוץ ממחיר קצת יותר זול, אך הרבה פחות כח?
לכאורה הרבה יותר חלש כתוב 9000mAh מילי אמפר, כל 1000 מלי אמפר שווה 1 אמפר
זה אומר שזה 9 אמפר ובשני יש 2000 אמפר בערך פי 200, אם זה חשבון נכון, ויתקנו אותי פה החברים, זה לא יספיק להנעה אחת.
עריכה נראה לי טעיתי ה 2000 אמפר לא מתייחס לתכולה של המצבר, אלא לזרם הרגעי המירבי, התכולה היא כ18000 mAh לאומת 9000 ז"א כפול, ולא פי 200 (משהו היה נראה לא לא הגיוני בכלל אז בדקתי שוב) -
@בוטח
https://rechavimzelaze.ovh/post/6749אוטוטו ה11/11 יחד עם שלל המבצעים, נצל את ההזדמנות
-
@בוטח כתב במטען למצבר:
@תגיענו-לשלום כתב במטען למצבר:
@בוטח כתב במטען למצבר:
Spoiler
אני קניתי את זה בערך ב 130מעלי אקספרס של ה 2000 אמפר מספיק לכמה הנעות ועם נרתיק נחמד.ומה זה עדיף מזה חוץ ממחיר קצת יותר זול, אך הרבה פחות כח?
המוצר מksp אולי נחשב זול ביחס לארץ אבל באותו מחיר תקבל בעלי אקספרס משהו הרבה יותר חזק ועמיד (הקיבולת שלו קטנה ולפעמים אחרי שתיים שלוש הנעות - תלוי במצב המצבר הוא יגמר לך ובנוסף הוא חלש ולא יניע כל רכב - לא מומלץ בכלל)
תראה המלצות מחברי הפורום במדריך לבוסטרים כאן