חסימה לרכב ג'לי חשמלי
-
מיישה אמר לי לנסות להתקין סייר קבצים דרך הוויז ואז את האאוטנט כי בחשמלי א"א להתקין מבחוץ
זכור לי שמישהו כתב שהוא ניסה להתקין על כזה רכב [ואני לא זוכר מי ואיפה] אם מישהו ניסה אני ישמח לתובנות
תודה מראש לכל העונים
הוא רוצה רק וויז [וגם זה לא לכתחילה כהגדרתו] אז חוץ מסים של LR שהמלצתי לו הוא גם מעדיף חסימה -
-
@פתוח-לשמוע כתב בחסימה לרכב ג'לי חשמלי:
מיישה אמר לי לנסות להתקין סייר קבצים דרך הוויז ואז את האאוטנט כי בחשמלי א"א להתקין מבחוץ
זכור לי שמישהו כתב שהוא ניסה להתקין על כזה רכב [ואני לא זוכר מי ואיפה] אם מישהו ניסה אני ישמח לתובנות
תודה מראש לכל העונים
הוא רוצה רק וויז [וגם זה לא לכתחילה כהגדרתו] אז חוץ מסים של LR שהמלצתי לו הוא גם מעדיף חסימהשלח לי מייל D0527616227@GMAIL.COM
אני יכול לעזור לך… -
@דני-מערכות שלחתי לא ענית
-
@פתוח-לשמוע כתב בחסימה לרכב ג'לי חשמלי:
@מיישה הוא אמר לי שהוא מגיע היום ניסיתי לחפש בוויז שלי דרך מה להיכנס להתקין ולא מצאתי תוכל לפרט יותר?
לא כאן, תתקשר.
-
@פתוח-לשמוע ראיתי פעם סרטון להחלפת סים בג’ילי וזה נמצא איפה שהמנעול של הכרית אוויר הקידמית בדופן של הדשבורד מצד ימין
-
@צילפינגים מסובך לי קצת
יש מצב לסרטון או לפחות לסימון על תמונה? -
@פתוח-לשמוע בבקשה הסרטון המדובר
-
@צילפינגים אין בעיה לשים שם נטפרי נכון? @מיישה @דני-מערכות
-
@פתוח-לשמוע לפי מה שידוע לי לוויז ופנגו אמור לעבוד בלי תעודת אבטחה אבל לשאר הדברים לא
-
@פתוח-לשמוע לכאורה אין בעיה אבל יכול להיות שתצטרך להגידיר APN ואת זה אי אפשר בהגדרות ואם זה סטיק אז אין בעיה אבל אם זה מגירה אתה צריך להקין אפליקציות הגדרות נוספת לשם ההגדרה…
-
@דני-מערכות יש לו סטיק מהרכב הקודם
אגב בהתקנה אחרת עם קיירואיד עבד לי הסטיק לפני החסימה ולאחר החסימה הפסיק לעבוד ואחרי שהגדרתי APN בסטיק דרך המחשב חזר לעבוד