אשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס
-
גם אני שמעתי שטויוטה משתמשים בסוללות פנסוניק, רק קח בחשבון שהמוסך בנתניה לא אמין במיוחד.... אז הכל בעירבון מוגבל (גם אם הוא נותן אחריות) אתה חייב! בדיקת סוללה.
-
@נייטרון-חפשי כתב באשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס:
אתה חייב! בדיקת סוללה.
-
@המפותח כתב באשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס:
אתה חייב! בדיקת סוללה.
אליהו פחות זמין פה כדאי ליצור איתו קשר במייל
-
טה משתמשים בסוללות פנסוניק, רק קח בחשבון שהמוסך בנתניה לא אמין במיוחד.... אז הכל בעירבון מוגבל (גם אם הוא נותן אחריות) אתה חייב! בדיקת סוללה.
תודה על המענה
האם בכללי זה שווה לקנות הרכב הזה במחיר הזה
כמובן שאכניס את הרכב לבדיקה וגם אבדוק את הסוללה -
@מתענין כתב באשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס:
טה משתמשים בסוללות פנסוניק, רק קח בחשבון שהמוסך בנתניה לא אמין במיוחד.... אז הכל בעירבון מוגבל (גם אם הוא נותן אחריות) אתה חייב! בדיקת סוללה.
תודה על המענה
האם בכללי זה שווה לקנות הרכב הזה במחיר הזהזה דור 3 או 2?
כמובן שאכניס את הרכב לבדיקה וגם אבדוק את הסוללה
זה דבר הכי נכון לעשות
בהצלחה מרובה!!! -
@צילפינגים תכלס
שווה ללכת על זה?אפשר לומר שזה מחיר בסדר גמור בכפוף לבדיקת בטריה ובדיקה מכנית ותאונות בסוף זה רכב שיכול להחזיק לך גם עוד כ270 ק"מ כמובן אם יטופל במסירות ובזמן
-
דור 3
זה נשמע מחיר די טוב
אבל בכפוף לבדיקה כפי שציין @צילפינגיםתודה
בשמחה
-
@צילפינגים כתב באשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס:
@צילפינגים תכלס
שווה ללכת על זה?אפשר לומר שזה מחיר בסדר גמור בכפוף לבדיקת בטריה ובדיקה מכנית ותאונות בסוף זה רכב שיכול להחזיק לך גם עוד כ270 ק"מ כמובן אם יטופל במסירות ובזמן
אני הייתי לפני כמה דקות על פריוס דור 2 שעשתה 470,000 ק"מ
-
הציעו לי טויוטה פריוס 2010 280 אלף ק"מ
הוחלפה בטריה לפני שנה לא אצל טויוטה אלא במוסך בנתניה לבטרית פנסוניק
הוא טוען שזה יבוא מקביל וגם בטויוטה משתמשים בבטריה זאת
מישהו מכיר את הבטריה הזאת?הוא רוצה 24500
למה כמעט כל פריוס ברחוב היא חבוטה ומגולחת מכל הכיוונים? יש לזה סיבה אמיתית? איכות ההרכבה? החומרים?
-
@צילפינגים כתב באשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס:
כל רכב שעושה 300 אלף יראה גרוע יחסית לרכב חדש
אני אמנם לא מכיר הרבה רכבים של 300 אלף אבל אני מכיר כמה של 250 והם בסדר גמור.
וזה לא עניין יחסי, הם ממש מפורקים. -
@aiib
זה קל.
מי קונה רכב לתפרנים? תפרנים!
הם כאלה גם בהשקעה בחיצוניות (גם למבורגיני יכולה להתכוצ'ץ', רק שהיא מייד מאושפזת ועוד אצל היבואן)...
זה אולי נשמע מכליל, ואפילו קצת שיפוטי, אבל לא! רק סטטיסטיקה (משוערת...) והיכרות עם מקצת מה'נפשות הפועלות'...
ואגב, תפרנים אינם בהכרח דלפונים... -
@aiib
פריוס היא הרבה יותר מ'רכב היברידי', היא הרכב האולטימטיבי לחיסכון בדלק, אליבא דאנשי השיווק בטויוטה, ושל הקהל שמצביע/הצביע ברגליים.
מי שקונה רכב שזו הייחודיות שלו, יתכן והוא סתם 'ירוק', אך מסתבר יותר שהוא רוצה לחסוך (לפחות בהחזקה...)
רק מציין, אנחנו לא מדברים על היצע השוק של 2024, אלא על טווח של שתי עשורים אחורה... -
@לך-תדע כתב באשמח לעזרה מהמבינים בתחום-רכב פריוס:
@aiib
פריוס היא הרבה יותר מ'רכב היברידי', היא הרכב האולטימטיבי לחיסכון בדלק, אליבא דאנשי השיווק בטויוטה, ושל הקהל שמצביע/הצביע ברגליים.
מי שקונה רכב שזו הייחודיות שלו, יתכן והוא סתם 'ירוק', אך מסתבר יותר שהוא רוצה לחסוך (לפחות בהחזקה...)
רק מציין, אנחנו לא מדברים על היצע השוק של 2024, אלא על טווח של שתי עשורים אחורה...לא יודע, ההרגשה שלי שטויוטה מרוב שהתעסקה בהיברידיות שלו עשתה הרבה טעויות ברכב הזה (כמו העיצוב...)