הטרמפיסטים....
-
קראתי את כל השרשור הארוך וגרמתם לי לצחוק ולהזדהות עם חלק מהדברים גם כטרמפיסט בעבר וגם כמעלה טרמפים בהווה
בתחילת דרכי בטרמפים ואני ילד שמגיע ממשפחה שאין רכבים ולא יודע צורת רכב אני עולה על טרמפ מבני ברק לירושלים והנהג אומר לי אתה יכול לקחת את הכיסא אחורה ואני מתחיל לנסות בכל הצדדים איך לוקחים את הכיסא אחורה ברגע האחרון הוא עצר אותי מלמשוך לו את ההנדברקס באמצע כביש מהיר הוא לא גמר לצחוק עליי כל הנסיעה והתקשר לכל החברים שלו לספר להם על זה
אחרי שנים זה שוב קרה לי אבל מהצד של הנהג בבית שמש עם בחור צעיר צ’אלמער שחלב אימו עדיין ניגר על שפתו
מאז כבר הספקתי לעבור לאיוניק שם ההנדברקס ממוקם במיקום שאין גישה לטרמפיסטים -
@אליחי כתב בהטרמפיסטים....:
@EBA
זה של אפל כך שזה בטוח לא מוגןשטויות
תראה באתר של נטספרק יש אפשרות להוריד את הסינון לאפל
וכן הערסט שזה רק לאייפון https://herst.co.il/ -
@מתושלח-הבבלי סוף סוף ה’אפליסט’ הגיע לאשר את מה שכתבתי
@טוסון כתב בהטרמפיסטים....:
יש חסימה גם לאפל
אפליסט לשעבר כמדומה? -
@מתושלח-הבבלי
תודה על העידכון -
@טוסון כתב בהטרמפיסטים....:
אפליסט לשעבר כמדומה?
אפליסט לשעבר לשהווה ולשעתיד
אני משתמש במק ואיירפודס -
@קינג-קומפיוטר כתב בהטרמפיסטים....:
@אליחי בעיקרון אתה יכול לאתר אותו דרך השירות לקוחות של אפל אבל אני לא יודע עד כמה הם ישושו לעזור לך
הם לא ישושו
הם פשוט יגידו לך למסור את זה לתחנת משטרה
מהסיבה הכי פשוטה
לא מוסרים לאף אחד פרטים גם אם כוונותיו נשמעות הכי טהורות בעולם בטח ובטח לא אפל -
@מתושלח-הבבלי את הפרטים שלו אף אחד לא ימסור לך
הם כן יכולים להגיד לו שאם הוא רוצה את המכשיר שלו בחזרה הוא יכול ליצור קשר עם המוצא
עשיתי את זה כמה פעמים עם כרטיסי אשראי שמצאתי, היה גם שהנציגה העלתה לשיחה את הבעלים של הכרטיס והחלפנו פרטים -
@קינג-קומפיוטר כתב בהטרמפיסטים....:
@מתושלח-הבבלי את הפרטים שלו אף אחד לא ימסור לך
הם כן יכולים להגיד לו שאם הוא רוצה את המכשיר שלו בחזרה הוא יכול ליצור קשר עם המוצא
עשיתי את זה כמה פעמים עם כרטיסי אשראי שמצאתי, היה גם שהנציגה העלתה לשיחה את הבעלים של הכרטיס והחלפנו פרטיםאני ממש לא רואה את עצמי מקבל מייל מאפל שמצאו איזה פריט שנאבד לי ואם אני רוצה לקחת אותו לפנות למספר x
-
@12QWASZX מזכיר לי שפעם מישהו לקח מאבא שלי את הרכב ואותו אחד סחב עם זה טשונט לשבת והוא השאיר מזכרת על המושב ואבא שלי לא שם לב לזה
כמה ימים אח"כ הוא לקח מישהו ברכב כשהוא הוריד הוא רואה שכל המכנסיים והחולצה שלו מלאים בטשונט