תא מטען של גרנדיס ננעל ולא נפתח
-
-
-
@גרנדיס אם החוט הוא זה שנקרע, אתה צריך להחליף את החוט, לא יעזור להחליף את החלק.
עריכה: אתה מדבר על חוט חשמלי או חוט ברזל שמושך את הלשונית?
אני ממליץ דבר ראשון להציץ בגרנדיס של מישהו אחר להבין מה קרה אצלך, הכי הגיוני שאכן החלק עצמו תקול. -
@EBA הנקודה היא שאני לא בדיוק יודע אם יש חוט זה נראה שכן
אולי שלמה ימצא בדיוק את האיור של התא מטען עם כל החלפיםפחות נעים לי לפרק למישהו פלסטיקים
-
@EBA הנקודה היא שאני לא בדיוק יודע אם יש חוט זה נראה שכן
אולי שלמה ימצא בדיוק את האיור של התא מטען עם כל החלפיםפחות נעים לי לפרק למישהו פלסטיקים
-
@גרנדיס פתחתי את הפלסטיקה זה קפיץ ידני [בתוך פלסטיק עגול] שברגע שלוחצים על הידית הוא מזיז בורג שנוגע בברזל של הנעילה ופותח
אצלי הבעיה שהקפיץ לא מספיק חזק אז הבורג מזיז קצת את הברזל אבל לא עד הסוף ככה שזה לא נפתח -
@שלמה
מכיוון שגרנדיס קרוב שלי היה לו היום סיפור שנקרע לו הצינור מים והחלפתי לו אותו לא שהיה לי ניסיון פשוט קיבלתי אומץ מהפורום [אין לי מושג למה עבדתי שעה להחזיר את הבאנד המקורי ולא לשים לו אחד עם הברגה מהחבילה שזרוקה אצלי בבאגז’]
פתחתי את הבורג שתופס את הבורג שזז ולמעשה הוא נשלף ובמקום לצפות אותו בחומרים ניסיתי [שוב אחרי שהוא ניסה] לשחק עם ההברגה שיהיה מדוייק [חזק מדאי הבורג לא חוזר. חלש מדאי הוא לא פותח] וב"ה הסתדר
תודה רבה לכל אלו שעזרו -
-
-
@שלמה
מכיוון שגרנדיס קרוב שלי היה לו היום סיפור שנקרע לו הצינור מים והחלפתי לו אותו לא שהיה לי ניסיון פשוט קיבלתי אומץ מהפורום [אין לי מושג למה עבדתי שעה להחזיר את הבאנד המקורי ולא לשים לו אחד עם הברגה מהחבילה שזרוקה אצלי בבאגז’]
פתחתי את הבורג שתופס את הבורג שזז ולמעשה הוא נשלף ובמקום לצפות אותו בחומרים ניסיתי [שוב אחרי שהוא ניסה] לשחק עם ההברגה שיהיה מדוייק [חזק מדאי הבורג לא חוזר. חלש מדאי הוא לא פותח] וב"ה הסתדר
תודה רבה לכל אלו שעזרו@פתוח-לשמוע כתב בתא מטען של גרנדיס ננעל ולא נפתח:
[אין לי מושג למה עבדתי שעה להחזיר את הבאנד המקורי ולא לשים לו אחד עם הברגה מהחבילה שזרוקה אצלי בבאגז’]
ההוא עם ההברגה פחות מוצלח מכמה סיבות (שבגללם לא בחרו בו במפעל), לדוגמא בגלל שעוצמת הסגירה שלו עלולה להיות מידי חזקה.
-
@פתוח-לשמוע כתב בתא מטען של גרנדיס ננעל ולא נפתח:
[אין לי מושג למה עבדתי שעה להחזיר את הבאנד המקורי ולא לשים לו אחד עם הברגה מהחבילה שזרוקה אצלי בבאגז’]
ההוא עם ההברגה פחות מוצלח מכמה סיבות (שבגללם לא בחרו בו במפעל), לדוגמא בגלל שעוצמת הסגירה שלו עלולה להיות מידי חזקה.
@נייטרון-חפשי בחרתי לא מידי עבה ככה שאולי זה חלש…
-
-
פ פתוח לשמוע התייחס לנושא זה