ביטוח אצל AIG
-
@אלי-3
א. אני לא מכיר אותם.
ב. אני די בטוח שבביטוח ישיר תקבל הצעה יותר משתלמת.
ג. תבדוק בדיוק מה כולל הביטוח, שמשות גרירה פנסים, עד איזה סכום הכיסוי, כמה השתתפות עצמית על כל דבר, כמה תשלומים. ותשווה.
ד. בקשר להבדל בין סוכן לחברה רגילה, לענ''ד, אני באמונה הפשוטה שלי, לא רואה צורך לשלם יותר לסוכן עבור ביטוח, זה נראה לי השתדלות יתירה, ואין סוף להשתדלות ללא גבול, תמיד יהיו סוכנים שיבטיחו יותר, וביטוח מקיף וכו' וכו'....
אסייג, שבגדרי ההשתדלות ישנה נורמה לעשות ביטוח חובה וצד ג' בחברה הכי זולה. וישנה נורמה לעשות אצל סוכנים. כך שזה לא בהכרח בכלל פוגם באמונה. -
@אלי-3
לי יש אצל AIG
מה כוונתך אצל מקס?
AIG מעלים את המחיר כל שנה בכמה מאות₪ כעת הם מעלים לי ב 400₪.
יש דבר שכדאי להיזהר אצלם, במשא ומתן הם עושים הנחה, אבל בפועל בביטוח ההנחה לא מופיעה, והם אומרים לך שיקח כמה ימים ותקבל ביטוח מתוקן ומעודכן עם ההנחה, ואכן אתה מקבל ביטוח מעודכן אבל עם הנחה פחות ממה שהוסכם, ואם אתה מתקשר לברר הם מתישים אותך בודקים ובודקים, ובד"כ אתה מתייאש, ואם לא אז הם נזכרים שלוקח כמה ימים עד שההנחה החדשה מתעדכנת ומדפיסים ביטוח עם תעריף זול יותר, אבל בפועל התשלום כבר מתבצע לפי המחיר הראשון, אני אצלם כמה שנים, ואשמח לדעת האם זה רק אצלי כך או אצל כולם. -
@simon כתב בביטוח אצל AIG:
AIG מעלים את המחיר כל שנה בכמה מאות₪ כעת הם מעלים לי ב 400₪.
לי גם ניסו
התקשרתי אליהם אחרי סקר קצרצר בגוגל ואמרתי להם שאין שום סיבה להעלות את המחיר, אין שום תביעות וכו', וגם אמרתי להם שקיבלתי הצעת מחיר זולה יותר, והם הורידו את ההעלאה של המחיר, ואפי' הוזילו.... -
@י-שטרן כתב בביטוח אצל AIG:
לי גם ניסו
התקשרתי אליהם אחרי סקר קצרצר בגוגל ואמרתי להם שאין שום סיבה להעלות את המחיר, אין שום תביעות וכו', וגם אמרתי להם שקיבלתי הצעת מחיר זולה יותר, והם הורידו את ההעלאה של המחיר, ואפי' הוזילו....שיטת ''מצליח''...
משום מה ברגעים כאלו נגמרת לי הפתילה לגמרי, ואני מבטל הכל!!! גם אם אני אשלם יותר במקום אחר, וגם אם אפסיד זמן וכאב ראש.
לפני שבועיים עשיתי בי''ס לחברה מסויימת בעניין אחר שגם התנהגו דומה....
שונא גנבים!!!