בשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!
-
@YOLEVI כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
@רענן כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
הגיוני שלא רק שאין שום מבצע על המולטימדיה של המוכר הזה אלא שהמחיר גם קצת יותר יקר ?
בדרך כלל לפני מבצעים מעלים את המחיר כדי שאח"כ יעשו הנחה ואחוזי ההנחה יהיו גבוהים יותר
תכלס אין על זה הנחה יותר גבוהה מהרגיל
ובמבחן התוצאה אולי זה מגיע למחיר הרגיל ואולי זה אפילו יותר יקר ממה שהיה אפשר לקנות את זה עם קופון בחודש רגיל.
@מיישה ? -
@קינג-קומפיוטר קודם כל זה מחיר זול בשביל דבר כזה, דבר שני הוא מוכר גם T10 רגיל בקישורים אחרים.
-
@קיהסיד כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
אבל לא דולק לי אור בלחצנים מחוץ למסך כמו כן המערכת לא נשלטת מהכפתורים בהגה
תדליק אורות זה אמור לדלוק ביחד איתם
עדיף שתעלה תמונות של החיבורים שאתה מסתפק לגביהם זה יהיה הכי קל -
@EBA כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
@אבי-KIA כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
למשהו יש ניסיון אתו
הזמנתי אחד, אעדכן בל"נ, תזכיר לי אחרי פסח
עריכה: עכשיו אני רואה שהוא יצא עם מספר מעקב RS, מה שאומר שעוד נאכל איתו צרות כנראה.
דואר ישראל ימ"שיש לי טריק חמוד איתו, אני מזמין בלי לשלם, הוא מרצונו החופשי עושה לי הנחה, ואז ‘במקרה’ המחיר עומד על 74$ ואז אני כמחווה על פעולתו הנחוצה והמועילה, נותן לו ‘מתנה’ בפייפאל סכום מסויים, ש’במקרה’ זהה לסכום ההנחה שהוא נתן לי בטוב ליבו…
-
@מיישה כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
יש לי טריק חמוד איתו, אני מזמין בלי לשלם, הוא מרצונו החופשי עושה לי הנחה, ואז ‘במקרה’ המחיר עומד על 74$ ואז אני כמחווה על פעולתו הנחוצה והמועילה, נותן לו ‘מתנה’ בפייפאל סכום מסויים, ש’במקרה’ זהה לסכום ההנחה שהוא נתן לי בטוב ליבו…
זה טריק בינך לבינו?
או שזה יכול לעבוד לכולם בצורה כלשהיא?
עריכה: אני איך הוא יודע, שאני אשלם לו את הפער במתנה בפאי פל אח’'כ? שעל מנת כן הוא יוריד לי את המחיר? -
@Klonimoos כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
@מיישה כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
יש לי טריק חמוד איתו, אני מזמין בלי לשלם, הוא מרצונו החופשי עושה לי הנחה, ואז ‘במקרה’ המחיר עומד על 74$ ואז אני כמחווה על פעולתו הנחוצה והמועילה, נותן לו ‘מתנה’ בפייפאל סכום מסויים, ש’במקרה’ זהה לסכום ההנחה שהוא נתן לי בטוב ליבו…
זה טריק בינך לבינו?
או שזה יכול לעבוד לכולם בצורה כלשהיא?אם אני מפרסם כנראה זה יכול לעבוד לכולם, אבל רק בגדר ‘מתנה’, כדי שח"ו לא תהפוך לבר חיובא במכס.
-
-
-
פ פתוח לשמוע התייחס לנושא זה