הזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!)
-
פוסט זה נמחק!
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
למה לא, שייהנו… (רק שיהיו קשורים טוב, שייסע בזהירות, שהילדים יהיו לא קטנים מידי, וכמובן שלא יהיו שוטרים בסביבה… אה, וכמובן שזה לא יהיה באופן קבוע))
כי טעות אחת קטנה (שלא תמיד תלויה בנהג) והילדים יהיו באופן קבוע…וד"ל.
-
פוסט זה נמחק!
-
@טוסון
זה אומנם לא קשור לפוסט אבל חשוב לי להשמיע את זה!
בוא אני אגיד לך איך להרים לו גם את הרכב הזה
ההגה עשוי מספוג כלשהו ובתוכו פס ברזל דקיק ולא מועיל המנעול כי הם פשוט חותכים עם קטר! או מסור יד של 10 ש’'ח את ההגה משני צידי המנעול, שולפים את המנעול ונוסעים. בהמשך מחליפים גלגל הגה וחסל.
הדבר היחיד שיכול להרתיע אותם (לא באמת אם הם רוצים) זה סנדל רציני לגלגל לאבא שלי היה כזה פעם בטרנזיט ‘94 וכל יום היינו רואים נסיון חיתוך חדש באמצעות דיסק. זה היה בתשעים וארבע היום אם הם מתבייתים על רכב הם מגיעים עם פלזמה וחותכים
האפשרויות היחידות שלו כיום הם לחנות או בתוך חניה מוסתרת היטב המינוס שאם הם עוקבים אחריו אין מה\מי שירתיע אותם לאומת כביש ראשי שבו הם פחות אוהבים להתחיל לנסר סנדל
והכי טוב לשכור או לבנות חניה סגורה (גראז’) -
זה ממש רשמי… -
@zalmensmok ברכב מבוקש כלום לא יעזור
הם נעולים על המטרה
שכן של ההורים שלי היה לוקח הביתה את המצבר וגם זה לא עזר לו -
@שלמה כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
הדבר היחיד שיכול להרתיע אותם
הדבר היחיד שיכול להרתיע פרא אדם שידו בכל, זה ענישה משמעויתית, כמו בחלק מהמדינות הערביות שיש חוקי השרעיה קוצצים את היד על גניבה ועל גניבת עבד יש עונשים אף חמורים יותר
כרגע גם אם הוא יתפס הוא ישפט על ידי שופט שמאלני שירחם עליו והעו"ד יביא למשפט עובד סוציאלי שינתח את הקשיים הריגשייים שלו, ובסופו של דבר הוא יוצא מהמשפט עם תקציב מהביטוח הלאומי . -
@יצחק-רשטונ
היה לאבא שלי חבר נהג מונית במקצועו, שכל פעם היו גונבים לו את סמל המרצדס המתנוסס לו בגאון בקדמת הרכב.
הבחור החליט שזהו נמאס לו! הוא לקח את הסמל לבעל מקצוע ששייף לו את הסמל לכדי סכין עגלגל תמים למראה אבל כואב למגע ומאז הסמל נשאר כשמדי פעם נשארו סימני דם על פח הרכב.
הוא היה בטוח שזהו הוא סיים עם הסאגה, אך מה הוא נחרד לגלות יום אחד שרכבו עבר התעללות הוגנת בדמות גרפיטי ושמשה מנופצת.
אז גם כאן אולי אפשר לשים מערכת שתחשמל את כל מי שנוגע ברכב (מישהו אמר שמואל ארגמן?!)
העולה מן האמור שמושחתים יש תמיד ולא יעזור שום כלום, הם תמיד יציקו!
וכן בגניבת רכב, כשהם מחליטים שיש כאן חשש בל תשחית להשאיר רכב במקומו, הם הולכים על זה עד הסוף.ועוד אני נזכר שמתחת לביתי יש חנות ‘פיצוציה’ בשם … שחווה פריצה לחנות, הבעלים החליט שלא עוד והתקין מערכת שממלאת את כל החנות בגז מדמיע שברגע שהתריס נפתח שלא בשעות הפעילות. בטענה שלא אכפת לו שילכו לו כל הפיצוחים העיקר שהפורץ יסבול. -
זה באמת מטריף אותי כי בשנים האחרונות זה הפך למקצוע של ממש עם למעלה מ19,000 גניבות רכב בשנה, שזה מעל 50 רכבים ליום
ורובם הגדול רכבים בני מתחת לחמש שניםאצלינו נגנב למישהו טויוטה היילקס כמעט חדשה בליל שב"ק , הגנבים ראו את ההצלחה וכמה שבועות אחרי באו שוב בליל שב"ק וגנבו 3 קורולות באותו לילה , פשוט מטריף שבערב אחד הם עושים משכורת של שנה וכשהענישה חלשה אז בסופו של דבר הפשע משתלם