הזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!)
-
בקריית ספר אפילו התמרורים חרדים!!!

מצטער על האיכות הנמוכה, ניסיתי קודם להעלות משהו גדול יותר ומשום מה זה עשה לי “נחסם על ידי AI”. -

מצטער על האיכות הנמוכה, ניסיתי קודם להעלות משהו גדול יותר ומשום מה זה עשה לי “נחסם על ידי AI”. -

מצטער על האיכות הנמוכה, ניסיתי קודם להעלות משהו גדול יותר ומשום מה זה עשה לי “נחסם על ידי AI”.@הרשל איזה קטע!
בדיוק השבוע שמתי לב לזה (בבני ברק) העליונים (שתלויים על הכביש) עם כובע, והאלה בעמוד - בלי…
לדעתי היה צריך להיות הפוך - שהילדים יראו את הלבוש המסורתי בתמרורים לפחות…
-
מ מאיר העביר נושא זה מ-עיתונאות רכב
-
@shine כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):

אני מקוה שיש לך מצלמה עם מצב חניה
תוכל לרפרף מתי הדף צץ…@MEM כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):

תוכל לרפרף מתי הדף צץ…זו בדיחה ישנה שמדי פעם עולה מהאוב
באותה מידה אני יכול לכתוב את זה על פתק ולצלם על שמשת הרכב שלי -
@MEM כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):

תוכל לרפרף מתי הדף צץ…זו בדיחה ישנה שמדי פעם עולה מהאוב
באותה מידה אני יכול לכתוב את זה על פתק ולצלם על שמשת הרכב שלייש לי חבר שבעייפותו שרט פעם איזו איוניק מלוקקת, ותוך כדי שרשם פרטים בא בעל הרכב ותחיל לצעוק על נזק של אלפי שקלים, אבל בראותו את הפתק, ווידא שזה אכן המספר שלו, ומחל לו על הכל ‘אתה בן תורה, ואדם ישר, לא צריך לשלם כלום’ אחרי התעקשות ניאות לקבל 250 שקל
-
-
אני פעם אחת נסעתי כדרכי בקודש מהמרכז צפונה דרך כביש 2 והיה פקק נוראי ליד נתניה ואני הרגשתי חכם כבר תבינו למה רק הרגשתי והתבדיתי למעיישה נכנסתי לכיוון נתניה ועקפתי חמש דקות לפחות בפקק ואז ראיתי עוד כיכר וקיבלתי תיאבון והמשכתי ובכיכר השניה לא היה דרך חזור לכביש 2 ונתקעתי בנתניה עוד איזה 20 דקות וכשחזרתי לכביש חזרה ראיתי את הזנבות של המשאיות סמיטריילר שתי קרונות משאירות לי אבק לבושתי כי רבתה

-
פוסט זה נמחק!