חיבור דיבורית למערכת מקורית
-
יש לי מערכת מקורית של הרכב (פיאט פונטו)
אני כרגע מסתפק במערכת הקיימת ולא מעונין להחליפה, יש לי חיבור לבלוטוס עם כפתורי שליטה מההגה, אבל אין דיבורית ברכב, כלומר כשאני מחבר את הפלאפון אני יכול לשמוע את מי שמדבר איתי אבל אותי לא שומעים, גם בטלפון (C2) מסומן מה מחובר ויש סימון של רמקול בלבד ולא של אוזניות עם דיבורית
הזמנתי מאלי דיבורית בכמה שקלים, אבל אין לי מושג איך מחברים, סוג החיבור היחיד שמצאתי הוא 3מ"מ ולא נראה לי שיש במערכת כזו כניסה, אם מישהו יוכל להדריך אותי בענין אשמח מאד -
@צילפינגים כתב בחיבור דיבורית למערכת מקורית:
תבדוק האם בהגדרות בלוטוס אולי זה מוגדר רק למדיה ולא לשיחות.
אתה מתכוון להגדרות הטלפון, זה ודאי לא מוגדר רק לזה אבל ניסיתי לחבר טלפונים מכל הסוגים ולא עבד
המקרופון שהזמנתי הוא זה
-
@יעקב צריך שיהיה תמיכה של המערכת בדיבורית אתה אכן הזמנת מיקרופון אבל המערכת מזהה אותו כאוזניות כי אינה תומכת (כנראה) בדיבורית (תנסה לדבר ולקרב את הפלאפון אליךך וץתראה אם הצד השני שומע אותך אם כן זה מוכיח שהמיקרופון נשאר הטלפון שלך ולא הדיבורית)
-
@טכנולוג את הדיבורית שהזמנתי עדיין לא חיברתי למערכת כך שלא בטוח שזה לא תומך אני רק שואל איך לחבר
כשאני מחבר את הטלפון למערכת דרך בלוטוס לא שומעים אותי בצד השני ויש בטלפון סימון של רמקול
באמת בינתיים מה שאני עושה זה שחיברתי את הטלפון דרך אוקס ואז הטלפון מזהה את זה כאוזניות כך שאני שומע ברמקולים של הרכב שומעים אותי דרך הטלפון עצמולגופו של עניין אני מעוניין לדעת איך מחברים דיבורית למערכת ובעצם כנראה זה כמו כל רדיו דיסק פשוט שאין לו כזה חיבור,איך מחובר הדיבורית
-
-
@יעקב כתב בחיבור דיבורית למערכת מקורית:
@צילפינגים כתב בחיבור דיבורית למערכת מקורית:
תבדוק האם בהגדרות בלוטוס אולי זה מוגדר רק למדיה ולא לשיחות.
אתה מתכוון להגדרות הטלפון, זה ודאי לא מוגדר רק לזה אבל ניסיתי לחבר טלפונים מכל הסוגים ולא עבד
המקרופון שהזמנתי הוא זה
מצויין, תפתח את המערכת, יש צתה מאחורה עם כניסה של 3 מ"מ, עוד לא ראיתי מערכת שאין את זה.
-
@מיישה כתב בחיבור דיבורית למערכת מקורית:
יש צתה מאחורה
כוונתך שבצמה יש חיבור 3 מ"מ, או שבמערכת עצמה
מצורפות תמונות של המערכת נראה בשביל להגיע לסוף הצמה צריך לפרק חצי מהדשבורד
ואגב מה זה החיבור הזה? זה של הUSB או שיתכן שזה החיבור של הדיבורית
@מוטי-ברנד -
-
@יעקב כתב בחיבור דיבורית למערכת מקורית:
@מיישה סליחה שאני משגע אותך אבל להשערתך איפה תגמר הצמה ואני אמצא את החיבור
קודם כל אני לא מבטיח שתמצא, סיכוי סביר מאד שכן, אך לא בטוח.
לגבי המיקום אין לי מושג, אני לא מכיר את הפיאט, זה חייב להיות קרוב.
אתה יכול להעלות תמונה של הפרונט של המערכת?