מצלמת רוורס שמתחברת למערכת של אאוטלנדר
-
קודמי ברכב התקין מולטימדיה של מיצובישי ראיתי כזו באאוטלנדר [2014 כמדומני] היא לא אנדרואיד ובעקבות זה רציתי לחבר לה מצלמת רוורס רק אני לא יודע לאיפה זה מתחבר יש לי מצלמת רוורס עם חיבור כמו של אוקס רק ביותר דק זה מתאים?
אם לא אשמח לקישור והדרכה
ככה נראית המערכת
נ.ב צד אחד של הכפתורים לא עובד אם מישהו יודע איך מסדרים תע"באין לי חשק להשקיע עליה מולטימדיה... -
@פתוח-לשמוע לא הבנתי יש לך מצלמת רוורס מחוברת על האוטו ורק מנותקת או שאתה רוצה לעשות חדשה על האוטו ואתה לא יודע האם אפשר לחבר את זה למערכת?
אם זה האפשרות השניה אז כדאי שתעלה תמונה של הצד האחורי של המערכת ואז יהיה אפשר לדעת האם יש לך חיבור למצלמת רוורס..
אולי יש כאלו שמכירים את המערכת הזאת אני בכל אופן לא... אבל אם יהיה תמונה אולי יהיה אפשר לעזור לך בעז"ה -
@צילפינגים קניתי מצלמת דרך שהיה איתה את המצלמת רוורס הזו
בעז"ה בהמשך אני יצלם מקדימה ומאחורה ויעלה -
@פתוח-לשמוע אם זה עם המצלמת דרך זה לא קשור, זה מתחבר למצלמה עצמה ולא למולטימדיה, בכלל זה פשוט מסריט גם את הדרך מאחורה אם מישהו נכנס בך מאחורה או שאתה בחניה וכדומה.
זה נפרד לגמרי מהמולטימדיה ואתה לא תראה את המאחורה בכלל, אלא רק במצלמת דרך ששם המסך קטן וזה לא יעזור לך בכלל, בנוסף החיבור שם לרוב שונה ממצלמת רוורס רגילה שקונים או שמקבלים יחד עם מולטימדיה.
הכי מומלץ זה לבדוק האם יש לך חיבור למצלמת רוורס למערכת הקיימת באוטו, להזמין חדשה בכמה גרושים מאלי אקספרס ולהתקין. (זה קל)
את המצלמה שיש לך תחבר למצלמת דרך בשביל שתצלם לך מה שהולך מאחורה, והכל יבוא על מקומו בשלום.. -
@צילפינגים
זה היה מצלמת דרך ממש פשוטה שמשום מה אחרי שעתיים המצלמה האחורית הפסיקה לעבוד [דרשו החזרה ולא היה לי כח ללכת לדואר] השאלה היא אם אני יכול לחבר אותה למולטימדיה
המצלמה שלי כרגע לא אצלי אני לא כ"כ יכול להעלות תמונות -
@צילפינגים
אני בדרך לירושלים איזה אזור אתה נמצא אולי נקפוץ? -
@פתוח-לשמוע אני מאיזור רמות [לא יודע אם זה יעזור כרגע רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך..]
תוכל ליצור איתי קשר במיל -
@צילפינגים עכשיו הגעתי לבית אולי מחר אני יהיה שוב בירושלים
-
@פתוח-לשמוע אין בעיה גם ככה כל היום הייתי בדרום בכלל...
-
-
-
@פתוח-לשמוע לענ"ד המערכת מקבלת מצלמת רוורס העיניין שצריך כבל לחבר למערכת ואז יתחבר המצלמה בתרשים של המערכת שהבאת בתמונה הראשון המיקום הוא באות C
ותעלה תמונה של המצלמה שיש לך -
@צילפינגים כתב במצלמת רוורס שמתחברת למערכת של אאוטלנדר:
המיקום הוא באות C
במערכת זה הצד הימני ? כי יש שם כמה חוטים מנותקים
-
@פתוח-לשמוע לא יתחבר לך זה נראה כמו מצלמת רוורס אבל החיבור הוא של מצלמת דרך
-
@צילפינגים לחתוך ולחבר חוטים לא יעזור?
אם לא אפשר קישור למצלמה? -
@פתוח-לשמוע כתב במצלמת רוורס שמתחברת למערכת של אאוטלנדר:
לחתוך ולחבר חוטים לא יעזור?
לא מומלץ וגם יש הבדל בין החיווט של מצלמת רוורס למצלמת דרך בקיצור אין עניין..
אם לא אפשק קישור למצלמה?
אם תרצה יש לי מצלמה שנכנסת בטמבון כמו חיישן רוורס אם אתה רוצה בלוחית רישוי
בבקשה קישור
לבחור את הסוג: שם צבע : CVBS ו-AHD
המצלמה הזאת יחסית יקרה לאלי אקספרס אתה יכול למצוא גם באיזור ה5 ש"ח אבל זאת מומלצת מאוד לפי"ד @מיישה
אתה צריך גם כבל למולטימדיה
וגם כבל כזה
אני יש לי גם את הכבל האחרון אם אתה רוצה -
@צילפינגים יש לי כזה חוט הצהוב בתוך המולטימדיה כבר
הוא מנותק כנראה של המצלמה
והאחרון כבר לא זמין -
@פתוח-לשמוע הוא גם עם חוט קטן אדום?
-
האחרון כבר לא זמין
אז תיקח אחד דומה מלמטה במוצרים דומים
-
@צילפינגים כתב במצלמת רוורס שמתחברת למערכת של אאוטלנדר:
הוא גם עם חוט קטן אדום?
הצהוב מחובר עם חוט שחור וצהוב ביחד עם הצהוב יש עוד חוט שחור [עם נקודות כסף] וליד יש חוט ירוק שיש בו פס אדום
המצלמה לא עלי כרגע -
הצהוב מחובר עם חוט שחור וצהוב ביחד עם הצהוב יש עוד חוט שחור [עם נקודות כסף] וליד יש חוט ירוק שיש בו פס אדום
איפה כל זה בבאגז' או במולטימדיה?