בירור בסוגי המולטימדיות
-
@צילפינגים כתב בבירור בסוגי המולטימדיות:
שלום וברכה ושבוע טוב
ברצוני לברר איזה סוגים \ דגמים נוספים יש מלבד ה T10 המהולל והמוצלח שעדיין יהיה טוב ואיכותי אבל למען הלקוח החסכן שרוצה משהו זול אבל עדיין משהו טוב שאפשר לעבוד איתו
יש"כ עצום
@מוטי-ברנד
@מיישהS18
הוא היחיד עם סים מובנה ו8 ליבות
פחות מזה גם יש עלות של סטיק שעובד גרוע, וגם 4 ליבות שלא סוחב וויז. -
@מיישה כתב בבירור בסוגי המולטימדיות:
שלום וברכה ושבוע טוב
ברצוני לברר איזה סוגים \ דגמים נוספים יש מלבד ה T10 המהולל והמוצלח שעדיין יהיה טוב ואיכותי אבל למען הלקוח החסכן שרוצה משהו זול אבל עדיין משהו טוב שאפשר לעבוד איתו
יש"כ עצום
@מוטי-ברנד
@מיישהS18
פחות מזה גם יש עלות של סטיק שעובד גרוע, וגם 4 ליבות שלא סוחב וויז.ילמדנו רבינו
אז מה תכלס ההבדל בינהם? -
@מיישה כתב בבירור בסוגי המולטימדיות:
שלום וברכה ושבוע טוב
יש"כ עצום
@מוטי-ברנד
@מיישהS18
פחות מזה גם יש עלות של סטיק שעובד גרוע, וגם 4 ליבות שלא סוחב וויז.ילמדנו רבינו
אז מה תכלס ההבדל בינהם?ממשק וג'יגה ראם (בזה 2 ובזה 4)
-
@צילפינגים
אני התקנתי למישהו s18
הוא מרוצה
הביצועים פחות אבל יחסית בסדר
בכל זאת זה 8 ליבות אבל 2 ג'יגה ראם והראם מורגש יותר באפליקציות חיצונית וקצת פחות איטי אבל עדיין יש לו המעלה של ה8 ג'יגה ראםכמו מחשב עם 8 ג'יגה ראם (במקום 16) אבל מעבד i7 שזה פצצה אבל פחות מה16 ראם -
-
מנסיון אישי שהיה לי מכשיר איטי אתה לפעמים חושב שחסכת 100 ש"ח אבל זה לא שווה מכמה סיבות
1)האיטיות של המכשיר עד שהוא מתחבר לנסטיק (כמובן אין חיבור ישיר)
2)לפעמים באמצע הדרך זה מתנתק ואתה צריך תוך כדי נסיעה לנסות להתחבר שוב ושוב ולפעמים אתה מאבד דקות קריטיות שאתה מאבד פניה ומשלם את זה בדלק של סיבוב פרסה וכו'
3)לפעמים אתה חייב לצאת מהר מהעיר למקום שאתה לא מכיר את הדרך ואתה צריך להתעסק עם הוויז תוך כדי נסיעה שזה מסוכן מאוד!
4)אפילו בעיר בנסיעה קצרה אתה מתעצל להדליק את הוויז כי לוקח זמן ואז אתה מגלה שנכנסת לפקק...כל זה אני אומר מנסיון אישי ולכן אחרי שקניתי את הזול יותר אחרי תקופה קניתי חדש ושילמתי פעמיים וכן שילמתי בכל הפעמים שנסעתי עד שהוויז נדלק ולקח אותי מדרך שונה (גם זה עולה דלק וזמן...)
בהצלחה!