המלצה על מולטימדיה לגרנדיס
-
@פתוח-לשמוע כתב בהמלצה על מולטימדיה לגרנדיס:
@מוטי-ברנד המצלמת דרך שם בעוד 50 ש"ח שווה?
בכל מקרה לפי התמונות של הקונים זה המזוייפת התייאשתי לחכות למקוריתזה מצלמה נחמדה אם אתה לא בכיון של להשקיע מצלמה יקרה אז זה בהחלט שווה
-
-
@מוטי-ברנד כתב בהמלצה על מולטימדיה לגרנדיס:
האם יש איזה מערכת 7" אוניברסלית שתתאים לחלון המקורי של הגרנדיס ?
ה7 אינץ גם לא מתאים בדיוק לחור וצריך לחתוך בשביל זה
ראיתי כזה רכב בחניה שבתוך החור היה מולטימדיה
-
אז אולי היא 6.5 אינצ', או שהוא חתך את זה יפה.
לסיכום הענין - גרנדיס ומולטימדיה לא הולכים ביחד! אני התייאשתי. -
@EBA כתב בהמלצה על מולטימדיה לגרנדיס:
אז אולי היא 6.5 אינצ', או שהוא חתך את זה יפה.
לסיכום הענין - גרנדיס ומולטימדיה לא הולכים ביחד! אני התייאשתי.למה?? יש את המסך נשלף!
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dmwf8pL -
-
@אלכסנדר כתב בהמלצה על מולטימדיה לגרנדיס:
@מוטי-ברנד
אפשר איזה הכוונה באיזה קו לחתוך את המסגרת?
אם אני מבין נכון החלק שאמור לתפוס המסגרת יורד גם, אז איך המסגרת תפוסה בסוף התהליך? בהדבקה?
[אני מתכוון למתאם ל9 אינטש שהמלצת לגרנדיס]
תודה רבהפחות או יותר קצת בכל צד ולמטה תשאיר את הפלסטיק שתוכל להבריג עליו ואז למעלה בורג עם שייבה
-
פחות או יותר קצת בכל צד ולמטה תשאיר את הפלסטיק שתוכל להבריג עליו ואז למעלה בורג עם שייבה
אתה ממש חותך את הפאנל? או מחורר בשביל התופסן
מה אתה עושה עם הצג שמאחורה מסיר לגמרי או משאיר?
לאיפה מחברים את הברזלים שמגיעים עם המולטימדיה?
יש לך אולי תמונות ממה שעשית?
הגיע לי אתמול ואני לא יודע כ"כ מאיפה להתחיל -
פחות או יותר קצת בכל צד ולמטה תשאיר את הפלסטיק שתוכל להבריג עליו ואז למעלה בורג עם שייבה
אתה ממש חותך את הפאנל? או מחורר בשביל התופסן
חותך ממש עם דרמל או עם דיסק
מה אתה עושה עם הצג שמאחורה מסיר לגמרי או משאיר?
מסיר לגמרי
לאיפה מחברים את הברזלים שמגיעים עם המולטימדיה?
לא חייבים ברזלים
יש לך אולי תמונות ממה שעשית?
הגיע לי אתמול ואני לא יודע כ"כ מאיפה להתחילאין לי תמונות
-
@מוטי-ברנד תודה רבה
-
@פתוח-לשמוע
נראה לי הוא ענה לך בתוך המסגרת.
אגב, אם הבנתי נכון (וכך עשיתי אצלי) לא חותכים כלום בפלסטיקה המקורית של הרכב, רק במסגרת שקנית. -
@פתוח-לשמוע
נראה לי הוא ענה לך בתוך המסגרת.
אגב, אם הבנתי נכון (וכך עשיתי אצלי) לא חותכים כלום בפלסטיקה המקורית של הרכב, רק במסגרת שקנית.אני חתכתי במסגרת של האוטו
ובאמת עניתי בתוך המסגרת -
אגב, אם הבנתי נכון (וכך עשיתי אצלי) לא חותכים כלום בפלסטיקה המקורית של הרכב, רק במסגרת שקנית.
תוכל לצלם לי?
איפה מיקמת את הברזלים שהגיעו איתו? -
לא הגיע לי ברזלים
חתכתי את המסגרת בפס איפה שנהיה צר בשלוש דפנות והשארתי את הדופן למטה שכך היא מונחת על התחתית של השקע המקורי של המסך הישן. חיברתי את המולטימדיה למסגרת באמצעות 4 הברגים המקורים שמגיעים במערכת, את המסגרת חיברתי לפנל המכונית באמצעות סרט סקוטש כדי שאני אוכל להשלים את כל הכבלים של המצלמת רעוורס והמקרופון וכו' ואז ראיתי שזה חזק אז בנתיים זה נשאר ככה.
תמונות כרגע אני באפליקציה אני אוכל להעלות כנראה רק אחרי שבת -
תמונות כרגע אני באפליקציה אני אוכל להעלות כנראה רק אחרי שבת
מחכים אנחנו לך
-
@מוטי-ברנד כתבת פה איפשהו שבכבל של הגרנדיס צריך להפוך איזה מינוס [כמדומני] אתה יכול להרחיב?
ובכלל אם מישהו יכול לפרט לאיפה אני מחבר את שאר החוטים האלה הקליפס הגדול הוא רוב העבודה עם הרמקולים והכל אבל הקליפס הקטן לא מתאים
ולאיפה מחברים את החוטים בתפזורתפעם ראשונה אז בבקשה לאחל בהצלחה.... -
-
@מוטי-ברנד כתבת פה איפשהו שבכבל של הגרנדיס צריך להפוך איזה מינוס [כמדומני] אתה יכול להרחיב?
ובכלל אם מישהו יכול לפרט לאיפה אני מחבר את שאר החוטים האלה הקליפס הגדול הוא רוב העבודה עם הרמקולים והכל אבל הקליפס הקטן לא מתאים
ולאיפה מחברים את החוטים בתפזורתפעם ראשונה אז בבקשה לאחל בהצלחה....את החוט השחור צריך לנתק אותו מהצמה המרכזית ולחבר אותו לברזל חשוף באוטו
והצמה הקטנה לא צריך בכלל -
@פתוח-לשמוע
אני לא מקצוען בזה אז אולי כדאי יותר לחשוב יותר על ההמלצה של @מוטי-ברנד לנסר בפנל ולא במסגרת. בדרך שלו זה יהיה תפוס יותר לכאורה. אצלי לא היה לי דרמל, וחיתוך בדיסק לא רציתי לעשות על פנל מקורי של הרכב, מה גם שכשחותכים את המסגרת מקסימום קורה פשלה זה לא נזק לרכב.אתה יכול לראות בתמונות שיש שם סקוטצ', חשבתי שזה יהיה זמני לכן לא השקעתי בזה במבט לאחור הייתי שם סקוטש שחור ומשקיע יותר בדיוק שלו.
במהלך ההתקנה ניתקתי זמנית את הנורה של הביטול כרית אויר, וכנראה הדלקתי את האוטו במהלך ההתקנה כשזה עדיין היה מנותק כי עכשיו דולקת לי הנורה של הכריות אויר, למרות שהנורה חזרה למקומה, תנסה להימנע מזה.
לגבי החוטים. אצלי היה שני חוטי מינוס אחד עם חתיכת ברזל בסופו פשוט דחפתי אותו לאחד החיבורים שהיו שייכים למסך העליון הישן [של הצריכת דלק המזגן והמולטימדיה] איתרתי שם את המינוס [חוט שחור שיוצא בצד השני] והכנסתי החתיכת ברזל לשם.