איך כדאי לשלם בעליאקספרס?
-
@אינטרקום כתב באיך כדאי לשלם בעליאקספרס?:
הייתי שמח לשמוע ממישהו שהרוויח (או יותר נכון.. לא הפסיד) בגלל שעושה רכישות דרך פייפאל!
אבל בבקשה לא שמועות, שמועות שמעתי מספיק.
אני מדבר על מוצר שלא סופק, וכדו' - שבזכות תשלום פייפאל - ניצל הלקוח.
שימו לב! לתת דוגמא שאם הייתם משלמים ישירות דרך עלי - לא הייתם מזוכים.אני שואל, כי פעם עבדתי רק דרך פייפאל, ומזמן הפסקתי. לא רואה בינתיים הבדל.
פעם אחת היתה לי בעיה עם מוצר בעלי - ופתחתי מחלוקת - וקיבלתי החזר.הזמנתי מחשב במצב של קופסה פתוחה אבל חדש מאיביי בדקתי והוא היה משומש והיה לי הוכחות לכך,
פתחתי מחלוקת דרך איביי והמוכר התוכח איתי ברגע שפתחתי מחלוקת בפאיפאל הוא התקפל מייד כי הכסף שלו הוקפא ככה זה היה נשמע שיש להם יכולת להקפיא את הכסף, -
אני אישית משלם עם כרטיס אשראי נטען כך אני בטוח מלפרסם פרטי אשראי.. יש שני חסרונות (אך לא משמעותיים לכל אחד..), אחד, עמלת טעינה של בערך 3 שקלים לכל טעינה (אלא אם כן החשבון פטור מעמלות..), שנית, אפשר להטעין עד אלף ש"ח בלבד (בד"כ זה מספיק גם למי שרוכש הרבה בעלי אקספרס...).
מבחינת נוחות בתשלום באתר הזנתי את פרטי האשראי של הכרטיס נטען ב-PAYPAL כך לא צריך להזין כל פעם כרטיס אשראי אחר (ולא רוצה לשמור פרטי אשראי בעלי אקספרס...) אלא פשוט משלמים דרך פייפאל וכל פעם בוחרים כרטיס אחר או קבוע..
עלות כרטיס אשראי נטען היא בערך 10 שקלים חד פעמי ועמלת טעינה כאמור לעיל..
עוד משהו, אף פעם לא ראיתי שלקחו לי עמלה על קניות בעלי אקספרס אלא רק על אתרים בארץ... אני מקווה שאני לא טועה ומטעה...
אם עזרתי - בשמחה, אם לא - סליחה שגזלתי דקה מזמנך... -
@klopkk כתב באיך כדאי לשלם בעליאקספרס?:
ותנחש מה ענו לי..
שזו בעיה שלי ששלחתי את זה דרך עלי ולא דרכםלי זה נשמע מאוד הגיוני... למה שהם יקחו אחריות על דיונים ופתרונות שלא נעשו דרכם?
לסיכום: היתרונות בפייפאל הם:- אשראי נשמר רק במקום אחד. וזה לא מקום סיני.
- ברגע שפותחים מחלוקת שם, אפילו אם לא קבעו עדיין כלום, הכסף מוקפא, והאתר יתקפל הרבה יותר מהר. [גם מניסיון שלי].
- יש לך עוד מישהו לדבר איתו אם הפתרון של אליאקספרס לא מצא חן בעיניך [מקסימום ידרשו ממך להחזיר את הפריט, בוא ניזכר לרגע שזה דווקא ממש הוגן שאם אתה מקבל את הכסף חזרה לפחות תחזיר את הפריט הפגום... רק אנחנו הישראלים אוהבים חינם].
- וזו הסיבה העיקרית: למה לא?? זה לא עולה כסף, לא טרחה, ואין בזה שום חסרון, גם אם נניח שאפשר להתווכח על המעלות. אז למה לא עוד שכבת הגנה לכסף שלך?
אגב, באליאקספרס לאחרונה [מאז שפתחו את טימו?? אולי] יש אפשרות להחזיר חינם תוך 90 יום רוב מוחלט של המוצרים. וממילא רוב המחלוקות מוכרעות אוטומטית להחזיר את המוצר ולקבל כסף חזרה. הכי נוח.
בעיקר ללקוח כמוני שהם מאפשרים לקבל את הכסף בלי להחזיר הרבה פעמים, סתם כי אני לקוח מוערך... ולכל לקוח הם עושים את זה בדברים זולים שלא שווה להם לשלם את המשלוח בשביל זה. -
@EBA כתב באיך כדאי לשלם בעליאקספרס?:
לי זה נשמע מאוד הגיוני... למה שהם יקחו אחריות על דיונים ופתרונות שלא נעשו דרכם?
כי הם מחייבים אותך קודם כל לפנות לעלי אקספרס וגם צריך להביא הוכחה שפנית אליהם (נכון שאפשר לחרטט אבל..)
בנוסף אם הם ידרשו ממך להחזיר זה כמובן יהיה על חשבונך כי הם ירצו שתלשח את זה לכתובת ספציפית שהמוכר נתן להם ולא כמו שעלי דורשים וגם נותנים חינםושוב פעם כל אחד אומר פה את אותו הדבר,
למה שיתנו לך החזר בלי שתחזיר את המוצר.
ואני מסכים עם הטענה כשזה בדברים ששייך להחזיר אבל אם הזמנת מוצר שרק לפרק אותו יעלה יותר מהמוצר עצמו או מוצר שלא שווה את על ההחזרה אז כן הייתי מצפה לפיצוי כלשהו -
@aiib בנטען אפשר למשוך את הכסף בחזרה לחשבון ללא עלות והעניין בכרטיס נטען הוא משנה זהירות.. אני אישית מכיר מישהו שהשתמש באחד הכרטיסים בפייפל באחד הפלטפורמות החברתיות (שלא נכיר ולא נדע...!!!) ופרצו לו לחשבון ונראה היה לו שגבו לו כסף משאר הכרטיסים בחשבון פייפל והוא חסם את כל הכרטיסים ומחק את חשבון הפייפל שלו... אני לא יודע אם זה באמת מה שקרה לו או שהיה צירוף מקרים...אבל אני לא הייתי לוקח סיכון בפרט בעידן של היום...בכל אופן אני לא מתיימר להחליט יותר מזה...
-
@EBA כתב באיך כדאי לשלם בעליאקספרס?:
כאל פיקס נט של ALIBUY
מה הבדל בין זה לבין CashCal Pro
באתי להזמין כרטיס עכשיו בהמלצתך ואני מחפש את הטוב מבניהם