מישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?
-
@EBA כתב במישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?:
@נייטרון-חפשי איזו סייעתא, בדיוק עכשיו ממש אמר לי גיסי שיש לו רכב טרי, שהוא לקח לו על טיפול עשרתלפים פלוס פלאגים פלוס גומיה לצירייה - 1600 ש"ח...
בכל מוסך יהודי אחר הייתי משלם על זה חנוק 1000, כולל מע"מ.לא הייתי שופט רק ממחיר, כי מחיר אפשר לברר מראש.
יותר חשוב לדעת אם אמין וכו', על המחיר אפשר גם (לרוב) להתווכח.
@נייטרון-חפשי
מפתיע אותי שאתה הולך בכלל למוסך.
חשבתי שאין דבר שאתה לא יודע ועושה לבד
-
@EBA נראה לי הוא די חדש או לפחות התפרסם לאחרונה
כי גם אני שמעתי בשבוע האחרון משתיים שהלכו אליו
לפי הטיפולים שעשו הוא נשמע אמין משלנו אבל לא זול
טיפול 10 אלף 500 שקל זה קצת יקר לדעתי (המחיר הקלאסי הוא 450) -
@ראובן-שבתי כתב במישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?:
טיפול 10 אלף 500 שקל
אם ככה, אז על פלאגים וגומיה לציריה הוא לקח 1100 ש"ח!!!
לזה קוראים יקרן בטירוף.
או שבגלל שהוא ראה לקוח תמים לפניו הוא לקח יותר על הטיפול, שלזה קוראים בעברית לא אמין, ובערבית גנב... -
@נייטרון-חפשי כתב במישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?:
כי אין בכל האזור מוסכים יהודיים ואנשים נאלצים לנסוע עד תלפיות.
אומנם מוסכים רגילים אין בכל האיזור אבל יש כמה מוסכניקים ניידים ממש מעולים אם תרצה תדבר איתי אני יפנה אותך לכמה ממש טובים..
-
@אינטרקום כתב במישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?:
@נייטרון-חפשי
מפתיע אותי שאתה הולך בכלל למוסך.
חשבתי שאין דבר שאתה לא יודע ועושה לבדצודק!
הלכתי בשביל חלקים, והחלטתי לברר כדי לעזור לאחרים. -
אני רואה לנכון לציין שמבחינה אנושית עשה רושם טוב גם בטלפון וגם במוסך, אלא שלצערי זה לא מספיק.
-
או שבגלל שהוא ראה לקוח תמים לפניו הוא לקח יותר על הטיפול, שלזה קוראים בעברית לא אמין, ובערבית גנב...
אני יכול להבין בהחלט, את החשד שלך, אבל במקרה הזה זה ממש ממש לא נכון.
הוא באמת לא מהזולים, אבל המחירים גם לא מחירי שחיטה, צריך לבדוק את המקרה הספציפי, אבל אם זה המחיר אצלו לדעתי הוא ייקח את אותו המחיר גם לאדם שקבוע אצלו, אולי ממש טיפה פחות.
אני הגעתי אליו חדש לגמרי בתחום (שבוע על הכביש) לעשות תושבות,, ולטפל בנזילת שמן,
הנזילה הייתה נראית רצינית באוד בעניים שלי כטירון, והייתי כבר מוכן להוציא עליה בכיף 600 או 800
הוא שטף לי ב 50 ש"ח וכשחזרתי החליף לי יוניט לחץ בלבד במשהו כמו 150 ש"ח.
ביקשתי ממנו לעשות לי טיפול (כי המוכר שלי לא זכר מתי עשה, ואמר לי שכדאי לי לעשות), הוא בדק את הפילטרים והשמן ואמר לי שאין צורך, (כן 450 ש"ח או קצת יותר אבל כשלא צריך הוא לא לקח). כמו כן בקשתי לקנות שמן ומים לשים בתא מטען 'שיהיה' הוא אמר לי אם הרכב לא אוכל שמן סתם חבל על הכסף ויישפך לך על הדברים. ועוד כהנה וכהנה מבחני אמינות, שעבר אותם בהצלחה מרובה.
לדעתי הוא דווקא כתובת מצוינת לאנשים חדשים בתחום או כאלה שאין להם את היכולת לעמוד למוסכניק על הראש, עדיף להם לשלם קצת יותר, לקבל עבודה טובה, ולדעת שלא שחטו אותם או החליפו להם דבר שלא צריך להחליף. -
@תגיענו-לשלום כתב במישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?:
אני יכול להבין בהחלט, את החשד שלך, אבל במקרה הזה זה ממש ממש לא נכון.
אין ויכוח על האמינות שלו
אני רשמתי שהוא אמין
ו @EBA לא רשם שהוא לא אמין
הנושא פה הוא נטו על המחיר
יש לי קרוב שמטפל שם והוא אמר לי מפורש הוא יקר
והוא ממשיך לטפל שם
יש אנשים ששווה להם אמין ויקר
יש כאלה שלא
תלוי כמה אתה סומך על עצמך שלא יעבדו עליך במקומות זולים -
אין ויכוח על האמינות שלו
או שבגלל שהוא ראה לקוח תמים לפניו הוא לקח יותר על הטיפול, שלזה קוראים בעברית לא אמין, ובערבית גנב...
מדובר בלקוח תמים שהשבוע קנה רכב ואין לו מושג, וכשדופקים לו מחיר כזה זה אומר משהו על האמינות...
__________________________________________________________________________________________
הנושא פה הוא נטו על המחיר
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים
(הסבר -) כל חוות דעת לא רק מחיר
-
אין ויכוח על האמינות שלו
בנינו אין ויכוח, אבל תראה את הציטוט שעליו הגבתי שהיה נשמע ממנו שהוא ניצל לקוח תמים.
וזה בדיוק להפך, זה בדיוק המקום ללקוחות תמימים שיקבלו מחיר קצת יקר אבל בפופורציה ויקבלו יחס סימפטי ויסבירו להם מה עושים ולמה כדאי או לא כדאי' מתי אפשר למשוך תקלה ומתי לא וכו'.
שבוע שעבר ראיתי אישה חרדית שלפי הרכב שלה לא היה נראה שהיא עמידה במיוחד,
שהביאה רכב בלי שום תקלה רק להכנה לטסט, החליפו לה ברקסים כולל דרמים ו 4 צמיגים שהיו נראים בסדר גמור ובנוסף עשו לה טיפול 10000 כאב לי הלב ממש התאפקתי לא להגיד כלום.
יכול להיות שעל הטיפול לבד לקחו לה 50 ש"ח פחות משמעון (גם לא בטוח)אבל בשורה התחתונה היא שילמה 1000 ש"ח יותר.
לגבי המחירים באופן כללי קצת יקר אבל מידי פעם יש לו מחירים טובים, יש לי חבר לא פראייר בכלל, שבדק ממש עכשיו מחיר של החלפה למוט הגה בפיריוס בכמה מוסכים גם מוסכי מדרכה, והוא היה יותר זול וגם בדק יותר ברצינות.
אני נזכר שגם לי על שתי תושבות מקוריות לגרנדיס (אני חושב אחורית וקדמית שמאל, זה רשום לי אפשהו) לקח 2200 למרות שלא הבנתי כלום ואח"כ בררתי ואמרו לי שזה זול, לא יודע במה זה תלוי. -
-
חבל!
צודק האמת שהיה לי מצפון על זה, אבל לא הכרתי את המוסך, וזה תחום שיש מלא אנשים מחוספסים, ממש על גבול העבריינים.
טוב שלא שמעתי את המחיר הסופי כי הייתי ממש 'מתפוצץ' עליו וזה לא היה נגמר טוב בכלל
מעניין מה הציבור פה היה עושה? (לא היה שייך לרמוז לה או לחכות שילך שניה וכו' שזה היה הכי טוב) -
לא היה שייך לרמוז לה או לחכות שילך שניה וכו' שזה היה הכי טוב
לא חושב שאני במקומך הייתי מסתבך, ע"פ דין נראה לי שאני פטור מהשבת אבידה במקום הפסד ממון.
-
מעניין מה הציבור פה היה עושה? (לא היה שייך לרמוז לה או לחכות שילך שניה וכו' שזה היה הכי טוב)
לפעמים יש אפשרות להראות התעניינות תמימה ומפגרת...
"וואו תראה לי רגע את הרפידות!! מה ככה נראות רפידות גמורות?? אצלי זה נראה ככה כשרק מתקינים."
או "מה באמת הכנה לטסט מחייב החלפת כל הצמיגים?? וכל הרפידות??"למרות שאם הלקוח לא ממש משופשף בניונאסים - הוא פשוט לא יקלוט.
אבל אולי אפשר לחשוב על משהו יותר יצירתי.נ.ב. אתה בטוח שהברקסים היו תקינים לחלוטין? וכן הצמיגים?
-
@אינטרקום כתב במישהו מכיר את מוסך שמעון ליד גבעת זאב?:
נ.ב. אתה בטוח שהברקסים היו תקינים לחלוטין? וכן הצמיגים?
את הרפידות לא ראיתי, וכן יכול להיות שבאמת הייתה צריכה טיפול, כך שבעניין הזה אפשר לדון אותו לכף זכות. אבל הצלחות והצמיגים היו נראים במצב טוב בהחלט.
לכן כתבתי שהוא גנב אותה בערך ב 1000, אם באמת הכל לא היה מוצדק זה כבר באזור ה 2000. -
@EBA נראה לי הוא די חדש או לפחות התפרסם לאחרונה
כי גם אני שמעתי בשבוע האחרון משתיים שהלכו אליו
לפי הטיפולים שעשו הוא נשמע אמין משלנו אבל לא זול
טיפול 10 אלף 500 שקל זה קצת יקר לדעתי (המחיר הקלאסי הוא 450)לגבי טיפול אם זה חלפים מקוריים ושמן קסטרול לא לוקחים פחות מ550
ופלגים בחלק מהרכבים כמו טידה או פריוס פלוס ועוד זה יותר עבודה מהרגיל וכל פלג עולה באזור ה80 לא כולל העבודה וגומיה לצריה בין 150 ל300 לא כולל מע"מ -
@הכל-בעזרת-השם מדובר על קורולה, וגם אחרי כל החישובים המחמירים ומע"מ זה בחיים לא מגיע ל1600 ש"ח!!