בקשת מידע | לימודי נהיגה מתקדמת
-
שלום רב
אשמח לדעת אם יש מישהו שעשה לימודי נהיגה מתקדמת, שחושב שיש בזה יתרון מעבר להנאה והאדרנלין שבלימוד עצמו.
כמוכן אשמח לדעת מקומות מומלצים ללימודים, וכמה בערך עולה דבר כזה.
הבהרה!!
אני מדבר על לימודים של שליטה בהחלקה, לדעת לעשות נכון צלחת 180 מעלות וכדו', אם זה לא נכנס בדיוק בהגדרה של 'לימודי נהיגה מתקדמת' - תקנו אותי. -
וודאי שיש בזה יתרון
אתה לומד להכיר את הרכב על כל מגבלותיובמאמר מוסגר
למשל אם אתה נוסע על 190 בכביש 1 מגיע לסיבוב מוצא וצריך לעשות עצירה ל - 130 (או פחות) תוך כדי הסיבוב
אם אתה לא מכיר את הרכב היעד שלך משתנה לבית חולים או ה'בית' השנילכל השואלים מדובר בסיפור אמיתי
הטרמפיסט כמעט נפח נשמתו
ולא לא למדתי נהיגה מקצועית פשוט קרעתי לרכב את הצורה
-
@טכנולוג
איני יורד כ"כ לסוף דעתך.אתה מכווין אותי? או שואל ע"מ לברר?
ישנם מגוון לימודי נהיגה מתקדמים על לימודי הנהיגה הקלאסיים שלומדים בכדי לדעת כיצד להניע את הרכב מנקודה אחת לשניה.
יש לדוגמא:
- נהיגה ספורטיבית\אקסטרים
- נהיגת שטח.
- נהיגה מבצעית.
ועוד ועוד...
דריפט הוא סוג של לימוד שליטה בהחלקה באמת, אבל הוא עוסק בלייצר אותה, לא בלנסוע ולהתמודד עם החלקה,
שליטה בהחלקה ולדעת לעשות סיבוב 90 מעלות אינם שייכים לתחום הדריפט, אלא לתחום הנהיגה המתקדמת הסטנדרטית והנהיגה המבצעית.אגב, דריפט אפשר לעשות (ככלל) רק ברכבים עם הנעה אחורית.
אני מדבר על ללמוד לשלוט היטב ברכבי. -
@אינטרקום כתב בבקשת מידע | לימודי נהיגה מתקדמת:
אגב, דריפט אפשר לעשות (ככלל) רק ברכבים עם הנעה אחורית
בדריפט מונע אתה צודק
זריקת זנב ניתן לעשות גם ברכב עם הנעה קדמית -
@אינטרקום אני לא עשיתי נהיגה מתקדמת
אבל כשרציתי לנהוג ברכב חברה נדרשתי לעבור מין קורס קצר (כמה שעות שמחולקות תאוריה ומעשי) ולהכיר קצת את יכולות הבלימה של הרכב והשליטה בו
ואני חייב לומר לך שלדעתי זה אחד הדברים המומלצים ביותר שעשיתי בנושא הנהיגה
ועם כמה שהיה קצר אבל היה ממצא
אז בטח אם זה לימודים יותר אינטנסיביים זה יהיה מועיל. (רק שלא יתן לך יותר מדי ביטחון עצמי..) -
איני יורד כ"כ לסוף דעתך.
אתה מכווין אותי? או שואל ע"מ לברר?
כנראה לא הייתי מספיק ברור - אתה שאלת על מקום מומלץ אז הבאתי לך משהו ששמעתי עליו הם מלמדים דריפט שזה נהיגה בצורה של צלחות והחלקה כי הבנתי שזה מה שרצית לא?
הבהרה!!
אני מדבר על לימודים של שליטה בהחלקה, לדעת לעשות נכון צלחת 180 מעלות וכדו'יש שם גם לימוד נהיגה מקצועית על הרכב שלך תראה כאן
-
@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | לימודי נהיגה מתקדמת:
בדריפט מונע אתה צודק
זריקת זנב ניתן לעשות גם ברכב עם הנעה קדמיתאו בנוסח-אחר, כאן.