כמה הודעות ועדכונים בפורום רכבים זה לזה
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, וחופשה נעימה ופורה.
להלן כמה עדכונים
א. כפי שכבר ראיתם נוסף בצידי המסך סרגל של פוסטים פופולריים. זאת במטרה להקל על המשתמש למצוא את הנושאים המעניינים ביותר.. כרגע זה עומד על 8 הנושאים הכי פופולריים מהחודש האחרון, במידה ומישהו חושב שעדיף לעשות אחרת שיכתוב בתגובות. (הערה נוספת: משום מה כשנכנסים לשרשור דרך הפוסטים הפופולריים הוא לא מחזיר אותך לפוסט בו עצרת אלא לתחילת השרשור). אגב, בפלאפונים זה מופיע למטה.
ב. חידוש נוסף (קצת ממזמן) והוא שהמדריך האגדי למשתמש שכתב והשקיע למעלה מכל קנה מידה ר' @לך-תדע במשך שעות, נמצא כעת בסרגל הכלים (איפה שהפוסטים אחרונים וכו..). קראו ותחי נפשכם..
ג. בתקנון בסעיף 4א מופיע איסור על קישורי קאשבק. אבקש מאד לציית לכלל זה ומי שמעוניין לתת קישורים שכאלה שיבקש רשות דרך יצירת קשר וסיירת הפיקוח תחליט את מה לאשר.
ד. דבר נוסף שמאד מציק לי באופן אישי: לעיתים משתמשים עוברים על התקנון או אפי' כותבים דברים בסגנון שונה או בקטגוריה לא הכי מתאימה וכו' (בעיקר משתמשים חדשים) ומה שקורה זה שנעשה עליהם אמבוש ומעירים להם דרך הפוסטים של הפורום. אי לכך ובהתאם לזאת נוסף כלל נוסף במיוחד בשביל זה למרות שמבחינתי זה מובן מאליו וזה לשון הסעיף: "אין לתת הערות למשתמשים אחרים בנושא של תקנון או סגנון כתיבה וכדו' מלבד כתיבה טכנית שלשמה נפתח השרשור" לדעתי זה עלול לגבול בבן אדם לחברו וגם הורס את הרצף המקצועי, כי כמובן האיש לא נשאר חייב והוא נאלץ להגיב ואז בא השלישי ומכריע בזמן שהראשון לא מקבל את דעתו משום קירבתו לשני ואז החמישי גוער ברביעי שלא שמע לאיש השישי...
במקרה שיש איזו סטיה מהכללים וכדו' יש לדווח והאמינו לי שסיירת הפיקוח ואני עוברים על כל דיווח ודיווח ואף דנים בינינו בדרכי הפעולה כדי למקסם את המיטב מכלל המשתמשים.ה. אם כבר דיברנו על מקצועיות רציתי להמשיך לחזק את העניין של ההפרש בין הכותרת לתוכן. מטרת הכותרת היא לתת לקורא מידע על מה מדבר הפוסט/השרשור ולא במטרה להשלים אותו, כלומר שגם מי שיקרא את התוכן ללא הכותרת יבין בדיוק במה מדובר.
ו. בעזרת השם ובסייעתא דשמיא הפורום משתדרג ומהיום יהיה לנו מגיה הלא הוא ר' @יעקב-מ-פינס שמטרתו היא לתקן שגיאות כתיב, טעיות לשון או טעויות בכותרת וכדו'. מאחל לו בהצלחה רבה.
ז. באיחור מה הכנסתי משתמשים לקטגוריית "מאסטרים". כרגע לא עשיתי מיפוי מלא אלא הכנסתי משתמשים שהיו מונחים בראשי באותו הרגע. במידה ומישהו חושב שהוא מתאים שיקרא כאן את תנאי הסף כדי להיכנס ולאחר מכן שיגיש בקשה. אומר בכנות שלא יהיה קל להיכנס לקטגוריה זאת.
-
@מאיר כתב בכמה הודעות ועדכונים בפורום רכבים זה לזה:
(איפה שהםוסטים אחרונים וכו..)
רק אשים תשומת ליבך
ועוד משהו קטן
כשמרחפים עם העכבר על הסמל מטוס נייר (ועל רשימת נושאים שלא נקראו) לא מופיע פירוט מה הוא אומר בניגוד לשאר הסמליםנ.ב מתי תצוגה מקדימה לפוסטים ברשימת נושאים שלא נקראו
הציבור צמא לזה -
@מאיר יש''כ על היעול התמידי
א. יש אפשרות למשתמש הפרטי להוריד את זה? או אולי למערכת לייצור 'חלונית לחיצה' שתציג את הנושאים הפופולריים? ככה זה לא ילווה כל אחד בכל עמוד איליו הוא ניגש
בתור אחד שמשתדל לעבור על כל הפוסטים הנכתבים (למעט למסירה ומכירת רכב) אודה: ב''ה זה כבר נהיה קשה אין לי אישית צורך בזהב. הערה זניחה לגמרי: למה המדריך למשתמש נפתח חלונית נפרדת?ו. @יעקב-מ-פינס בהצלחה רבה אוהבים אותך. אני מציע למשתמשי הפורום לעשות כמוסבר כאן זה יחסוך לכם
-
@שלמה כתב בכמה הודעות ועדכונים בפורום רכבים זה לזה:
בתור אחד שמשתדל לעבור על כל הפוסטים הנכתבים (למעט למסירה ומכירת רכב) אודה: ב''ה זה כבר נהיה קשה אין לי אישית צורך בזה
יש לזה פתרון כתוב לי במייל ואני אענה לך מחר.
הערה זניחה לגמרי: למה המדריך למשתמש נפתח חלונית נפרדת?
כך היה נראה לי באותו רגע שזה יותר נוח שהפוסטים והמדריך ב2 כרטיסיות נפרדות. אבל אפשר לשנות את זה.
-
יש לזה פתרון כתוב לי במייל ואני אענה לך מחר.
תודה
כך היה נראה לי באותו רגע שזה יותר נוח שהפוסטים והמדריך ב2 כרטיסיות נפרדות. אבל אפשר לשנות את זה.
מעולה. כתבתי שזה זניח, וכוונתי לעורר אם זה קרה בטעות, עכשיו שאתה אומר שזה בכוונת מכוון, אני חושב על זה שוב וזה חכם מאוד, כי אדם שכותב פוסט יכול לדלג בין הכרטיסיות ולהשתמש במדריך
-
@איש-אחד כתב בכמה הודעות ועדכונים בפורום רכבים זה לזה:
@מאיר אצלי יש שגיאה שמופיע רק על חצי מסך, דווח כבר על השגיאה הזאת?
זו לא שגיאה, זה פשוט המשך של הווידג'ט שמופיע בתחילת העמוד, אך זה בהחלט לא נוח (לי).
דווח לראשונה (באופן נסתר) כאן... -
ו. בעזרת השם ובסייעתא דשמיא הפורום משתדרג ומהיום יהיה לנו מגיה הלא הוא ר' @יעקב-מ-פינס שמטרתו היא לתקן שגיאות כתיב, טעיות לשון או טעויות בכותרת וכדו'. מאחל לו בהצלחה רבה.
האם יש אפשרות לעשות שפעולתם של @מגיהים תהיה נסתרת?
אני פותח את הפורום וחושב לעצמי ואוו כמה לייקים קיבלתי היום ואז אני רואה יעקב-מ-פינס ערך פוסט כפול איזה 70 פעמים, בוא'נה הבחור עובד!!!! -
@שלמה
אני רציתי לכתוב על זה הודעה מסודרת ואני גם אכתוב (מחכה לאישור המנהל)בימים הקרובים אתם תראו הרבה התראות על עריכות שלי לפעמים אות אחת לא נכונה בכותרת תצריך אותי לעבור על כל הפוסטים שיש בהם ציטוט ולערוך אותם לתקינות
אחרי הכל העבודה הזו נועדה בעיקר כשתבוא לחפש בפורום שתוכל למצוא את מה שחיפשת
@שלמה היה חסר רווח 😉
-
האם יש אפשרות לעשות שפעולתם של @מגיהים תהיה נסתרת?
כן בהגדרות....
-
@פתוח-לשמוע
אפשר צילום מסך של זה? תודה. -
@פתוח-לשמוע
אפשר צילום מסך של זה? תודה.
נראה לי זה ההגדרה הזאת -
@ראובן-שבתי כתב בכמה הודעות ועדכונים בפורום רכבים זה לזה:
@פתוח-לשמוע
אפשר צילום מסך של זה? תודה.
נראה לי זה ההגדרה הזאתאת ההגדרה הזו ראיתי, הבעיה היא שבמקרה והמשתמש הקלאסי עורך פוסט זה יעיל לקבל על זה התראה, לדוגמא: אם אכתוב לחבר בפורום שרכבו מגמגם, המלצה להחליף מצתים והרכב דיזל (שיש לו אינג'קטורים בכלל), הוא יצטרך לראות התראה מיד שאני אקלוט את הטעות שלי ואתקן, לפני שהוא ילך לחנות חלפים
(מוגזם אבל זה הרעיון)
כאן מדובר על מתי שמגיה עובר על פוסט\ים, כשמדובר על שגיאות כתיב זה לא קריטי שיראו את כל העריכות. כן חשוב שמי שתוקן לו הפוסט עקב שגיאות כתיב יקבל על זה התראה, אבל רק הוא לא כולם.עריכה: @יעקב-מ-פינס רעיון טוב שתייגת את @admin אולי @לך-תדע גם יוכל לתרום מחוכמתו הרבה