תג נכה שאינו מוצמד לנכה הספציפי
-
אני לא בטוח שעדכנתי, אבל למעשה התברר לי שהרכב כן היה רשום ע"ש הנכה הספציפי...
מה שכן התג שהיה מוצמד היה תג של נכה אחר. זה שלעצמו לא באמת בעיה.
הבעיה היא שבמועד הקנס עדיין לא הגיע אלי התג הפיזי וכעת כשאני רציתי לערער לא יכלתי לשלוח צילום של התג כי אין לי אז ביקשתי שיישלחו לי תג חדש.
התאריך שכתוב על התג הוא משעת הבקשה החדשה שזה אומר לאחר מועד הדו"ח.
האם זה בעיה? איך אני יכול להוכיח? (יש לי צילום מסך מאתר הזדהות ממשלתית של מועד אישור התג הראשון שהתג השני הוא המשך שלו, יעזור? מסבך אותי?)תודה
-
@aiib למיטב ידיעתי, היום אין שום חובה חוקית להצמיד כלל תו לשמשה,
מספיק שמעודכן בגוב.
ואם לא מעודכן בגוב, גם אם מוצמד כרטיס לא מועיל.כדאי שתבדוק שבטוח הרכב היה רשום על התו.
(בעוד שנה במועד המשפט יהיה לתובע העירוני בכלל דרך לברר האם התג הספציפי היה רשום באותו מועד על הרכב?)
מאמין שכן, הכל רשום,
ולכן גם לא מבין למה אתה צריך להוכיח למישהו שהיה לך תו נכה -
@spider כתב בתג נכה שאינו מוצמד לנכה הספציפי:
@aiib למיטב ידיעתי, היום אין שום חובה חוקית להצמיד כלל תו לשמשה,
מספיק שמעודכן בגוב.
ואם לא מעודכן בגוב, גם אם מוצמד כרטיס לא מועיל.מבחינת הספר איך שידוע לי יש חובה. בשטח הפקחים לא מקפידים על זה.
כדאי שתבדוק שבטוח הרכב היה רשום על התו.
בטוח
(בעוד שנה במועד המשפט יהיה לתובע העירוני בכלל דרך לברר האם התג הספציפי היה רשום באותו מועד על הרכב?)
מאמין שכן, הכל רשום,
השאלה היא איך אני יכול להוכיח לא האם הם יכולים לדעת...
ולכן גם לא מבין למה אתה צריך להוכיח למישהו שהיה לך תו נכה
כי עכשיו אני מנסה לערער ולומר שהיה לי תג נכה וכו' ואני מביא צילום של התג נכה ואני חושש שזה רק יהרוס שאני מראה שבאותו הזמן לא היה לי תג.
-
מאמין שכן, הכל רשום,
לפני כמה חודשים היתה תלונה בקו החם על זה שלא רשום ההיסטוריה. [המשפט הגיע אחרי שהרכב נמכר והתג הוסר ממנו, ולא היה ניתן להוכיח משום מקום שבשעת הדו"ח היה עליו תו, המאגר של בעלי התוים מתעדכן כל יום והמאגר הקודם נמחק].
-
@aiib עד כמה שידוע לי אמור להיות כתוב במערכת אם יש לנכה או לרכב תג, גם אם חידשת את התג.
ויש בכלל מקומות שלא נותנים דוח גם אם לא היה מוצמד בכלל התג (אפי' שלפי החוק רק אם מוצמד)
אתה יכול לבדוק באתר של העיריה שנתנה את הדוח פרטים על הדוח ואמורה להיות שם תמונה (בכל אופן ככה זה בירושלים) ואפשר לראות אם בכלל היה מוצמד תג לרכב (ואז לא משנה בדיוק מה הפרטים שעליו).
וכמובן שאתה לא צריך לשלוח תמונה של התג כי הכל רשום במערכתהפוסט נכתב כבר בצהריים ומשום מה האתר היה תקוע -
@aiib סתם לידע,
איזה עירייה זה?
עיריית ירושלים
הרכב חנה במקום שעלול להפריע לתנועה / מעבר חציה וכד'?לא
בד"כ לא נותנים דוחות לרכבים עם תו נכה, גם אם לא מוצמד לשמשה
(מנסיוני עכ"פ)נכון, אבל כאן זה היה במעבר של בית חולים והיה תמרור של קנס מוגדל.