סיפור על חום מנוע עד הסוף + מזגן שלא מקרר + אדים שיוצאים ממיכל מים הרזרבי, וכמה שאלות קטנות...
-
@ישראל10 כתב בסיפור על חום מנוע עד הסוף + מזגן שלא מקרר + אדים שיוצאים ממיכל מים הרזרבי, וכמה שאלות קטנות...:
@יצחק-רשטונ
א. תודה על התגובה.
ב. האם לדעתך שווה לשים תרמוסטט חדש?
ג. אם כן, כמה זה אמור לעלות לדעתך? או לקנות [באלי]
תודה.לא קונים תרמוסטט באלי
-
@הכל-בעזרת-השם מדוע?
[אם באמת ניתן לבדוק את זה בקומקום]... -
@ישראל10 כתב בסיפור על חום מנוע עד הסוף + מזגן שלא מקרר + אדים שיוצאים ממיכל מים הרזרבי, וכמה שאלות קטנות...:
@הכל-בעזרת-השם מדוע?
[אם באמת ניתן לבדוק את זה בקומקום]...א"א לסמוך על תרמוסטט מהם וזה חלק מאוד חשוב במנוע
-
@הכל-בעזרת-השם אם כל הנזק שהוא לא נמצא זה שהמנוע אוכל קצת יותר דלק וכו'.
מה כבר יכול להיות הנזק? -
מה כבר יכול להיות הנזק?הוא נועל מיים חמים במנוע לא היה לי כוח להתחיל להסביר אבל זה ממש דחוף אני יסביר
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בסיפור על חום מנוע עד הסוף + מזגן שלא מקרר + אדים שיוצאים ממיכל מים הרזרבי, וכמה שאלות קטנות...:
מה כבר יכול להיות הנזק?הוא נועל מיים חמים במנוע לא היה לי כוח להתחיל להסביר אבל זה ממש דחוף אני יסביר
הבנתי את העיקרון.
אבל אם אפשר לבדוק בקומקום. זה בדוק, לא? -
@הכל-בעזרת-השם כתב בסיפור על חום מנוע עד הסוף + מזגן שלא מקרר + אדים שיוצאים ממיכל מים הרזרבי, וכמה שאלות קטנות...:
הבנתי את העיקרון.
אבל אם אפשר לבדוק בקומקום. זה בדוק, לא?לפי מה שכתבת לא נראה שהבנת את העיקרון יש לו רק קשר רחוק לעניין הדלק בגלל שהמנוע מתקר ולא יהיה בטמפרטורה אחידה אז יהיה צריכת דלק גבוהה
ולגבי התרמוסטט אם אתה מביא משהו סיני ועובד מתי שבדקת לפני ההרכבה הוא יכול ללכת וליתפס סגור בכל רגע נתון ואז ילך מנוע זה לא שווה את ה20 שקל הבדל בין תרמוסטט יפני לסיני -
@טכנולוג כתב בסיפור על חום מנוע עד הסוף + מזגן שלא מקרר + אדים שיוצאים ממיכל מים הרזרבי, וכמה שאלות קטנות...:
לא מדוייק כי הבדיקה שאמרת רק אומרת אם הטרמוסטט תקין או לא אבל לפעמים הטרמוסטט עצמו נוזל אז אפי' שהוא עובד כראוי נפתח ונסגר בכ"ז אם הוא לא אטום הנוזל יוצא דרכו ועלות של תרמוסטט חדש יכולה להיות יקרה אז החמור ההוא חשב מה יביא לו רווח מידי - לבטל תרמוסטט
לרוב שמבטלים טרמוסטט זה בגלל שהוא נתפס סגור ואז המים שנמצאים לפני הטרמוסטט מגיעים לרתיחה ומתאדים , נזילה זה סיפור אחר.
הדומה לחמור אוהב פיתרונות קלים ומטומטמים!!! -
@יצחק-רשטונ אתה גם מתנגד לקניית תרמוסטט סיני?
-
אם כל הנזק שהוא לא נמצא זה שהמנוע אוכל קצת יותר דלק וכו'.
מה כבר יכול להיות הנזק?יש גם בלאי נוסף וחוצמזה ליטר דלק עולה היום 7.5 שקל , צא וחשב תוך כמה זמן הוא יחזיר את העלות של הטרמוסטט [ חלק יחסית זול ]
ובאופן כללי קנית רכב יפני ואמין ואחת לשנתיים צצה לה איזה תקלה אני לא מבין את הגישה הזאת של ללכת לכפר ולסחוב עוד ועוד בעיות במקום לטפל בה כמו בן אדם ולהמשיך לעוד שנתיים של שקט -
@יצחק-רשטונ מתוך תקווה שהמסוכניק [היהודי] מבין לי חלק יפני ולא סיני...
-
מתוך תקווה שהמסוכניק [היהודי] מבין לי חלק יפני ולא סיני...
אין לי כח להכנס לנושא הזה
אבל בקצרה
לא כל מוסכניק יהודי הוא טוב
כל מוסכניק ערבי הוא לא טובכמו שכבר אמרתי הוא יכל רק לבדוק לך את הטרמוסטט ולא ישר לזרוק אותו ואם הוא באמת היה תפוס הוא יכל באותה הזדמנות להרכיב תרמוסטט חדש ולחסוך לך את המחיר של פעמיים עבודה