הנעה קשה במיצובישי גרנדיס
-
שלום לכל המומחים ובעלי הניסיון בפורום,
יש לי מיצובישי גרנדיס על גז, שמניעה רק בצורה מסויימת מאד, (קצת לחץ וסיבוב מהיר)
אמרו לי במוסך שבכל הגרנדיסים ההנעה קשה, אבל אצלי זה כנראה הסוויץ בעייתי, כי זה אפי' לא נותן סטרטר..
שאלתי למומחים כמה עולה לתקן כזה דבר? והאם כדאי להחליף לכפתור?
לי זה לא מפריע אני התרגלתי לתנוחה ומניע כמעט תמיד בקלות.
אני פשוט הולך להוציא אותו בע"ה למכירה ומפחד שירתיע קונים וחבל כי המצב הכללי שלו מצויין השאלה מה יותר יפריע למכירה, להשאיר ככה או להתקין כפתור? אם יש אפשרות לתקן במחיר סביר ודאי עדיף..
תודה מראש -
@תגיענו-לשלום
אף אחד?
אולי הארכתי בסיפורים אז אקצר..
א. אני צריך המלצה על בעל מקצוע להחלפה או שיפוץ צילינדר באזור ירושלים.
ב.מה דעתכם האם כפתור בהנעה אמור להפריע במכירה של הרכב?
תודה רבה -
@תגיענו-לשלום לאבא שלי הציעו תיקון ב600 או כפתור 250 והוא בחר בכפתור
[זה גם סגולה נגד גנבים תתקין במקום נסתר] -
@תגיענו-לשלום מבחינת מכירה ברור שאם הרכב עם נתונים טובים (בעיני לקוחות, לא בעיניך) כמה מאות שווים את ההשקעה ללא ספק.
(או שתעשה לבד מפירוק) -
@נייטרון-חפשי כתב בהנעה קשה במצובושי גרנדיס:
(או שתעשה לבד מפירוק)
מוסכניק שמתעסק הרבה עם פרוק אמר לי שעולה 800, ומפירוק לא כדאי כי כולם דפוקים (כנראה בגלל שההנעה בגרניס קשה, אנשים משתמשים בהרבה כח עם הסוייץ)
יש מצב שבדגמים אחרים של מיצובישי יש סוויץ זהה? -
טוב אז נראה שאין ברירה אצטרך לשפץ או להחליף סוויץ'.
(היום נתתי לחבר שהתעניין לקנות, והוא לא הצליח בשום צורה להניע למרות שהוא בעל חוש טכני מפותח מאד, וכשאמרתי טוב אז אין ברירה צריך להחליף ללחצן אמר מה ככה רק קודן בלי כלום ונראה שירד לגמרי מלקנות אותו.)
אז פליז מי שמכיר בעל מקצוע שבאמת ממוחה לעניין שיוכל לשפץ לי או להחליף במחיר סביר בבקשה שיפנה אותי אליו..
עדיפות באזור ירושלים -
@פתוח-לשמוע כתב בהנעה קשה במצובושי גרנדיס:
לאבא שלי הציעו תיקון ב600 או כפתור 250 והוא בחר בכפתור
תוכל לברר לי אם הוא זוכר מי הציע לו לתקן? כי לי שלוש מוסכניקים אמרו לי לעשות כפתור, נראה שלא בא להם להתעסק עם זה.
יעזור לי מאד -
@תגיענו-לשלום בעז"ה מחר
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@תגיענו-לשלום תשלח לי למייל בפרופיל אני יביא לך מספר
-
מעדכן:
מצאתי בס"ד מנעולן חרדי, יהודי יקר מאד ומקצועי בשם שי, שהציע להחליף סוויץ ב250 ש"ח כולל עבודה (מזכיר לכם שבמוסך זה לא פחות מ 600 ש"ח)
אלא שאחרי שבדק את התקלה התברר שזה לא בסוויץ אלא בחשמל שלו, אז יצא לי אפי' קצת יותר זול המספר שלו 0533157550 נמצא ברמות אבל נייד לפי הצורך.
דרך אגב הוא עושה מפתח מקורי כולל שלט לחלק מהטיוטות ב 180 ש"ח
זה החלק בעלי אקספרס לאלופים פה שאוהבים לעשות לבד, בארץ עולה 300 למרות שלטעמי במחיר של שי עדיף לעשות אצל בעל מקצוע ולקבל חלק מקורי מפרוק.