רדיאטור מאבד מים
-
@יוסי-0 שים קרטון מתחת למיכל המים/רדיאטור מיד אחרי נסיעה למשך לילה שלם, תראה אם הוא יהיה רטוב מאד או קצת.
[קח בחשבון שיש נזילה מהרכב תקנית אחרי נסיעה אז תשים לב איפה אתה שם את הקרטון, שים אותו רק מתחת למיכל המיל או החיבור לרדיאטור.]אחרי הבדיקה הזו תהיה חכם יותר. לכאורה זו נזילה.
-
@נייטרון-חפשי כתב ברדיאטור מאבד מים:
@aiib נזילה תקנית?!?
כל רכב מייצר מים בנסיעה שלו [אם בגלל המזגן או כל סיבה אחרת] רכב מטפטף! אבל הטיפטוף הקטן הזה אמור להפסיק כמה דקות אחרי כיבוי המנוע.
אם הטיפטוף ממשיך זה אומר שיש נזילה.אני יודע אמנם שאתה צודק אבל ההסבר שלך לוקה בחסר למי שאין ידע מוקדם, מה גם שבהרבה מקרים הבדיקה הנ"ל לא תעלה בחכתה מאומה.
מה חסר בהסבר שלי? אדרבה! מוזמן לחדד בשמחה!
-
@aiib טוב!
אז אני חשבתי שאתה מתכוון לטיפטוף של המזגן, אלא שלא כתבת את זה בפוסט הראשון, ומי שלא מבין עלול לחשוב שאיבוד מים זה תקין (וזה לא!!!!!!).
אבל עכשיו אני רואה שכתבתכל רכב מייצר מים בנסיעה שלו [אם בגלל המזגן או כל סיבה אחרת] רכב מטפטף!
וזה, לא נכון!
וחוץ מזה שלא כתבת איפה לא לשים את הקרטון.(הכנסתי לספויילר כי זה נראה לי הופך לשיחה פרטית)
-
@נייטרון-חפשי כתב ברדיאטור מאבד מים:
@aiib טוב!
אז אני חשבתי שאתה מתכוון לטיפטוף של המזגן, אלא שלא כתבת את זה בפוסט הראשון, ומי שלא מבין עלול לחשוב שאיבוד מים זה תקין (וזה לא!!!!!!).
אבל עכשיו אני רואה שכתבתכל רכב מייצר מים בנסיעה שלו [אם בגלל המזגן או כל סיבה אחרת] רכב מטפטף!
וזה, לא נכון!
ברכב שלי תמיד יש טפטוף קטן עד לכמה דקות מהנסיעה ולא חסר לי מים. ייתכן ואני טועה וזה נובע רק מהמזגן.
וחוץ מזה שלא כתבת איפה לא לשים את הקרטון.
כתבתי, כתבתי שישים את הקרטון מתחת למיכל המים והחיבור לרדיאטור.
-
-
@הונדה-אינסייט כתב ברדיאטור מאבד מים:
@aiib
תנסה להחליף פקק עלות כ 50 שח בחנות חלפיםאני לא הפות"ש, תזכיר אותו.