ביאור לאמוג'י
-
@ez058 אני בעד לבטל את האימוג'י בכלל. גם מהסיבה הזו.
ולא יעזור הסבר, כי הרבה פעמים המגיב בעצמו לא יודע מה הוא התכוון לומר בכלל.
משום מה נעלו את הדיון על האימוג'י, דעתי היא נגד.
על הפוסטים שלי - מי שמצא חן בעיניו שיצביע בעד, מי שחולק שיצביע נגד, אני לא נעלב.
וכמובן מי שבא לו שלא יצביע כלום.
חוץ מזה, הביאורים שיש בצ'אט טעונים ביאור בפני עצמם... "פלוני בן פלוני הגיב עם פרצוף-מתגלגל-מהמיטה-על-הרצפה-עם-כובע-של-שוטר-בעין-אחת-עצומה-ודמעות-עצב-ושמחה-מעורבות" -
@EBA כתב בביאור לאמוג'י:
מי שמצא חן בעיניו שיצביע בעד, מי שחולק שיצביע נגד, אני לא נעלב.
שלא ינעלו את הנושא הזה גם....
בכ"ז יש לפעמים שכותבים משהו משעשע או מרגיז וכו' שזה רק מימרא בעלמא שלא שייך לשים לזה אצבעות כי זה לא קשור לעזרה או דעה מקצועית שמעלה את המוניטין -
@EBA כתב בביאור לאמוג'י:
@ez058 אני בעד לבטל את האימוג'י בכלל. גם מהסיבה הזו.
ולא יעזור הסבר, כי הרבה פעמים המגיב בעצמו לא יודע מה הוא התכוון לומר בכלל.
משום מה נעלו את הדיון על האימוג'י, דעתי היא נגד.
על הפוסטים שלי - מי שמצא חן בעיניו שיצביע בעד, מי שחולק שיצביע נגד, אני לא נעלב.
וכמובן מי שבא לו שלא יצביע כלום.
חוץ מזה, הביאורים שיש בצ'אט טעונים ביאור בפני עצמם... "פלוני בן פלוני הגיב עם פרצוף-מתגלגל-מהמיטה-על-הרצפה-עם-כובע-של-שוטר-בעין-אחת-עצומה-ודמעות-עצב-ושמחה-מעורבות"גא"מ, אם דעתי משנה למשהו.
זה כלי נהדר לביטוי רק שהוא בשפת סימנים-אינדונזית, לא המבטא, ולא המבוטא יורדים לשורשה של תגובה, ומעבר לכלי בידורי (שזה נחמד, פחות בקטע של הפורום כאן) איני רואה בו תועלת בד"כ.
כמובן שלכתוב פוסט הסבר למה "ענן של מחשבות טובות מציף אותי בעת קוראי את הודעתך" זהו התרגום לאימוג'י - מעט מטרחן ולא מועיל במיוחד... -
@אבי-ים אני גם חושב ככה
כשאני מחפש אימוג'י צוחק (🤣), אני לא מוצא, ולזה בעיקרון נועד כל הקטע עם האימוג'ים, הפרצוף הכי קרוב לזה זה הסיני המוזר הזה עם העיניים העצומות, צריך סט מצומצם של אימוג'ים אוניברסליים ופשוטים
עריכה: כמה אנשים כאן עזרו לי ומצאתי אותו, אי שם למטה בפינה... -
@לך-תדע כתב בביאור לאמוג'י:
זה כלי נהדר לביטוי רק שהוא בשפת סימנים-אינדונזית, לא המבטא, ולא המבוטא יורדים לשורשה של תגובה, ומעבר לכלי בידורי (שזה נחמד, פחות בקטע של הפורום כאן) איני רואה בו תועלת בד"כ.
אתה מדבר אחרי שמיצית עד הקצה את הבידור המדובר (המבודר)... -
@אבי-ים כתב בביאור לאמוג'י:
יותר פשוט שיהיה מס' מצומצם ומסוים של אימוג'ים מוגדרים (צוחק, כועס, וכן הלאה) כמו בהרבה פורומים קיימים
ולא "מה שליבו חפץ"יפה מאד..
זאת הייתה המטרה הראשונית; לעשות מספר מצומצם של אופציות, אלא שאת זה לא הצלחתי לעשות..
אם מישהו יודע לעשות זאת אני מאד אשמח.