מישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה
-
@יוני בגלל שהוא אמר לי שהביטוח משלם את זה, לא עניין אותי יותר מידי…הבעיה שהביטוח לא באמת ישלם כזה סכום, ולפי מה שכתוב להם באתר הם מאשרים 800 כי זה הממוצע, אבל מה לעשות… מה שהיה היה
@YKingsmart
גם אם אני תובע נהג שהזיק אותי?
כי לי אמרו [בסוכנות ביטוח]שהם מכניסים את דמי השמאות [איזור 1500] לתביעה ואני אמור לקבל החזר
זה לא נכון? נפלתי בפח? -
@אפרים-בירנצויג שמאי פרטי אלי אמרן במרכז, (לקח לי 1500+מע"מ, אומר מראש) 0546999223
@YKingsmart כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
@אפרים-בירנצויג שמאי פרטי אלי אמרן במרכז, (לקח לי 1500+מע"מ, אומר מראש) 0546999223
אתה בטוח לגביו הבנתי שלא כולם מרוצים מהשירות שלו
-
@YKingsmart כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
אתה בטוח לגביו הבנתי שלא כולם מרוצים מהשירות שלו
@אפרים-בירנצויג יש פה ניק חדש בשם @מיכלין-שמאי-רכב שמדובר עליו פה:
https://rechavimzelaze.ovh/post/92203 -
אני לקחתי את @מיכלין-שמאי-רכב ע"פ המלצה מהפורום כאן ואני מאד מרוצה
הוא גם מאד מאד שירותי ואדיב וזמין
עלה לי פחות מ1200 אם זה מעניין -
מישהו פגע בי ואני צריך שמאות טובה תודה
@אפרים-בירנצויג
לפני שאתה סוגר עם שמאי תסכם איתו שאם הביטוח לא מחזיר לך את כל השכר טרחה שהבאת לו הוא מחזיר תהפרש (בלי ללכת לתבוע בבית משפט או משהו)
אני נפלתי בזה שילמתי שכר טרחה והביטוח אמר שזה שכר טרחה מעבר לנורמה ושילם רק חלק והשמאי לא הסכים להביא תהפרש הוא אמר לי בא למשפט
אז כדאי שמי שזה לא יהיה תסכם איתו את זה
(יכול להיות ששוה לך לקחת מישהו שבסדר עם הצד ג של מי שאתה תובע ואז הם מקבלים את הסכומים שלו בלי בעיות)אני גם לקחתי מישהו שהמליצו לי בפורום בלי לבדוק וחבל
אז תבדוק טוב לפני שאתה לוקח אם הוא אמין ויהיה הוגן -
אני לקחתי את @מיכלין-שמאי-רכב ע"פ המלצה מהפורום כאן ואני מאד מרוצה
הוא גם מאד מאד שירותי ואדיב וזמין
עלה לי פחות מ1200 אם זה מעניין@.נהג @הכהן-הגדול השרשור הזה ישן… מסתבר שכולם הסתדרו מאז
-
@אפרים-בירנצויג
לפני שאתה סוגר עם שמאי תסכם איתו שאם הביטוח לא מחזיר לך את כל השכר טרחה שהבאת לו הוא מחזיר תהפרש (בלי ללכת לתבוע בבית משפט או משהו)
אני נפלתי בזה שילמתי שכר טרחה והביטוח אמר שזה שכר טרחה מעבר לנורמה ושילם רק חלק והשמאי לא הסכים להביא תהפרש הוא אמר לי בא למשפט
(יכול להיות ששוה לך לקחת מישהו שבסדר עם הצד ג של מי שאתה תובע ואז הם מקבלים את הסכומים שלו בלי בעיות)אני גם לקחתי מישהו שהמליצו לי בפורום בלי לבדוק וחבל
אז תבדוק טוב לפני שאתה לוקח אם הוא אמין ויהיה הוגן@הכהן-הגדול כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
@אפרים-בירנצויג
אז תבדוק טוב לפני שאתה לוקח אם הוא אמין ויהיה הוגןהרבה פעמים הביטוח מנסה בשיטת מצליח להוריד לך מה שהוא יכול גם אם לקחת שמאי שלהם ולכן היעוץ שאתה כותב לא נכון .
וגם לגבי הטענה שלך כדאי לך ללכת למשפט הם יחזירו לך את הכסף .
ואתה לא יכול לבקש את ההחזר מהשמאי כי זה בעיה שלך שאתה לא רוצה ללכת למשפט -
@הכהן-הגדול כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
@אפרים-בירנצויג
אז תבדוק טוב לפני שאתה לוקח אם הוא אמין ויהיה הוגןהרבה פעמים הביטוח מנסה בשיטת מצליח להוריד לך מה שהוא יכול גם אם לקחת שמאי שלהם ולכן היעוץ שאתה כותב לא נכון .
וגם לגבי הטענה שלך כדאי לך ללכת למשפט הם יחזירו לך את הכסף .
ואתה לא יכול לבקש את ההחזר מהשמאי כי זה בעיה שלך שאתה לא רוצה ללכת למשפט@ykingsmart כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
השרשור הזה ישן… מסתבר שכולם הסתדרו מאז
צודק
ראיתי את זה באחרונים בגלל התגובה של @.נהג ולא ראיתי תתאריך@הכל-בעזרת-השם
סתם שתדע שרוב השמאים מסכימים לזה להחזיר את ההפרש מה שהביטוח לא ישלם
אז למה ללכת לשמאי שלא מסכים
ולגבי משפט זה לא כזה פשוט זה לשלם אגרה ואולי גם לבוא להעיד ומיוחד לעריקים זה אולי יותר -
@ykingsmart כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
צודק
ולגבי משפט זה לא כזה פשוט זה לשלם אגרה ואולי גם לבוא להעיד ומיוחד לעריקים זה אולי יותר@הכהן-הגדול כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
צודק
ולגבי משפט זה לא כזה פשוט זה לשלם אגרה ואולי גם לבוא להעיד ומיוחד לעריקים זה אולי יותרדיברתי בכללי על מה שכתבת .
יש לי ביום חמישי משפט מול אלבר שהורידו לי 6000 ש"ח בשיטת מצליח בל"נ נעדכן -
צודק
ולגבי משפט זה לא כזה פשוט זה לשלם אגרה ואולי גם לבוא להעיד ומיוחד לעריקים זה אולי יותר@הכהן-הגדול כתב במישהו מכיר שמאי רכב מומלץ ? לשמאות אחרי תאונה:
אז למה ללכת לשמאי שלא מסכיםמוזר מה שכתבת כי עכשיו התקשרתי ל3 שמאים שאחד מהם הוא שמאי של שומרה ואף אחד לא הסכים לדבר הזה ועוד יותר הוא אמר לי תביא לי שמאי אחד שמסכים . השאלה אם מחרטטים בביטחון או שזה המצב ?