שלום חברים סקר קטן שיועיל לי (יבורכו המשתתפים) בעיניין טויוטה פריוס או אוריס
-
אתן דוגמא
אני מתעסק הרבה בפריוס היבריידי אמה מה מה כבר נמאס לי רוצה לישתדרג
ואם תשאלו אותי מה יש לאברכים או במגזר בפרט אברכים ללא ספק טויוטה פריוס מצויה מאוד יותר משאר ההברידי
אני מעוניין לדעת האם התעסקות (סוללות,צגים ,חלפים, שלטים...........וכו')
בטויוטה פריוס מעל 2010 יותר מצויה
או טויוטה הוריס מעל 2012 יותר מצויה זאת שאלתי אשמח לתגובות לפי מידע שיש לכם או,
מה שאתם מכירים, ואני לא סתם שואל, לפי מה שתגידו כך נעשה לילה טובד"ש לנייטרן אפה אתה !!!
וראובן עברתי על הכללים מקווה שזה המקום הנכון -
@דוד-המומחה בכל מה שקשור ליחידת ההנעה והסוללה זה אותו רכב בדיוק, השינויים הם רק במרכב וקצת בבטיחות.
ובכל השאר יחכים אותך @מאיר -
@דוד-המומחה לילה טוב התגעגענו
בציבור החרדי באמת פריוס יותר נפוץ ובציבור הכללי יש לא מעט אוריס
המכלולים כמו שכתב @EBA למיטב הבנתי די דומים אז אם אתה מתכוון על החלפת משאבות זג וכדו' לא אמורה להיות בעיה מה גם שהיא יותר זולה -
@שלמה תודה זה הדדי אין עליך
אבל עדיין לא ברור לי אני צריך לדעת אינדקציה (לא אכפת לי גם תחושות בטן מה אתם רואים ליד השטיבלך גם מעולה לי) מה תכלס יש ביקוש יותר במגזר האברכים דייקא
לא האייטקסטים החרדים הם גם ככה בד"כ לא הולכים לעמך
אלה למקומות שמכבדים את עצמםואת הארנק שלך גם כן -
@דוד-המומחה
מה שנראה לי באזור שלי רובם
עם אוריס מאשר פריוס\פלוס מעל 2010 !! -
@דוד-המומחה כתב בשלום חברים סקר קטן שיועיל לי (יבורכו המשתתפים) בעיניין טויוטה פריוס או אוריס:
מה תכלס יש ביקוש יותר במגזר האברכים דייקא
אפשר להגיד שעד לפני שנה שנתיים קנו בעיקר פריוס א. כי היא נתפסה בתודעה כרכב ההיברידי של טויוטה ב. כי היא הייתה נפוצה יותר בשנתונים ישנים יותר מה שאפשר קניה במחיר שפוי יותר ג. כי יש לה בקרב חלק גדול מהציבור מעמד בפני עצמו של רכב מפנק ועם קטע של חלללית [תיאור ששמעתי פעם]
אבל בשנה שנתיים האחרונות אפשר להגיד שזה קצת התהפך לכיוון האוריס כי הציבור גילה שיש רכב היבריד נוסף עם תא מטען ענק [בדיוק מתאים לעגלת תאומים של מוישי ורחלי+מזוודה+פלוס הקופסא של הפאה] וגם כי המאסה הגדולה שנמכרה בין 2014-2017 השתחררה מהליסינג בכמויות גדולות והיה אפשר למצוא עסקאות במחיר של בערך 30% יותר זול מהפריוס ביחס לאותם נתונים .
אז בקיצור אין באמת הבדל כל כך גדול חוץ מזה שפריוס רכב קצת יותר מושקע מבחינת היצרן בדברים הקטנים.
מה שבטוח הדבר החשוב ביותר ברכבים האלו הוא מצב הסוללה!!! -
@יצחק-רשטונ כתב בשלום חברים סקר קטן שיועיל לי (יבורכו המשתתפים) בעיניין טויוטה פריוס או אוריס:
ג. כי יש לה בקרב חלק גדול מהציבור מעמד בפני עצמו של רכב מפנק ועם קטע של חללית [תיאור ששמעתי פעם].
יכול להיות שכוונתך לזה?
"זה זמן טוב להסתכל על תא הנוסעים שעם יד על הלב, גם 15 שנים אחרי, למרות המראה המעט ארכאי שלו, לא נופל בהרבה באבזור שלו ממשפחתיות מודרניות. בקרת שיוט, ושליטה מההגה על מערכת השמע ואפילו על בקרת האקלים, רק תצוגת הנתונים שאז ב-2004 נראתה כמו המילה האחרונה בספינת החלל אנטרפרייז נדמית רחוקה מאוד ממה שיש היום. הגרפיקה פשטנית, הרזולוציה נמוכה ואני צריך להזכיר לעצמי שמסך המגע הזה היה כאן שלוש שנים לפני שמישהו ראה בכלל את האייפון הראשון".