מחפש רכב לחבר- היברידי בסביבות 60 אלף שקל
-
עמדתי לפני רכישת רכב בתקציב דומה.
שקלתי היברידי, אבל לא רציתי שנתון עתיק וקילמטראז' בשמיים כדי שיכנס היברידי בתקציב..בסוף ויתרתי על ההיברידי, כי צריכת דלק גבוהה היתה זולה ממחיר ההיברידי (ומהתשלום על הסמל טויוטה) ואני נוסע לא מעט.
לאחר בירורים רבים קניתי רנו קליאו סטיישן (יש רק דיזל) הדגם המומלץ נמכר ב2013-2019
הרכב והמנוע מאוד אמין (K9K)
ובנוסף הוא חסכוני יותר מהיברידי...הדגם הנל מאוד מבוקש ע"י חברות של טכנאים וכו' ממליץ לחפש אחד שמור
הרכב הנל לא מתאים לך אם אתה עומד הרבה בפקקים, (הקלאץ' הרובוטי סובל מבלאי מוגבר בפקקים והוא לא זול)
וכן אם אתה לא יוצא מדי פעם מהעיר (רכב דיזל צריך מדי פעם נסיעה של כחצי שעה מחוץ לעיר כדי לנקות את המסנן חלקיקים)בקיצור ממליץ
-
@צילפינגים כתב במחפש רכב לחבר- היברידי בסביבות 60 אלף שקל:
@yoel בהצלחה לך ידידי שתסע בדרכים ישרות ובלי תקלות כמו הטויוטות..
ציפיתי לתגובות כאלה...
ואני מכיר את הסטיגמות על הצרפתים.. וחלקם נכוניםמי שמאמין לסטיגמות בלי לבדוק, מפסיד רכבים זולים יחסית נוחים מאוד, וגם חלקם מאוד אמינים.
ספר לי מי מייצר את טויוטה פרו אייס החדשה??
חשוב לבדוק כל דגם ודגם לגופו.
הרכב שקניתי אולי לא נחשב אמין כמו טויוטה, אבל הוא לא רחוק משם.
צריך רק לעשות שיעורי בית טובים -
@yoel כתב במחפש רכב לחבר- היברידי בסביבות 60 אלף שקל:
הרכב שקניתי אולי לא נחשב אמין כמו טויוטה, אבל הוא לא רחוק משם.
צריך רק לעשות שיעורי בית טוביםבהצלחה במבחן
-
עמד במבחן בגבורה
והספקתי למכור אותו כשנאלצתי לשדרג ל7 מקומות. שאותו קניתי גם צרפתי.
מכרתי אותו מעל המחירון לפני כחצי שנה לקצין רכב, שאמר לי שיש לו 20 כאלה בדיוק בחברה..וזה לא המחליף של הפלואנס, זה קטגוריה אחרת
הוא כן חולק מכלולים דומים עם הפלואנס
ובפלואנס גם צריך לדעת מה לרכוש.מוזמן לבדוק על הדגם הספציפי עם מנוע K9K האמין
יכולתי באמת ללכת כמו העדר על טויוטה,
אבל הייתי מתפשר כמעט בכל פרמטר
והעלות של "המותג" היא פי 4/5 מעלות התיקונים אם יהיו.. ובחסד השם לא היו. -
@צילפינגים
פספסת אולי שכתבתי שמכרתי אותו מעל המחירון לקצין רכב שיש לו 20 רכבים מהדגם הזה (מלבד עוד כמה מאות מדגמים אחרים)
והוא חיזק את מה שידעתי על הרכב.מכיר כבר את הסטיגמות והסיפורים (שחלקם נכונים, צריך רק לדעת לברור)
אתה כנראה תמשיך לשלם מחיר מופקע על טויוטות והמסביב, ותתפשר על הרבה דברים.
אני ימשיך לעשות שיעורי בית ולרכוש רכבים עם פחות פשרות... -
@צילפינגים אני שהתחתנתי הייתי בטוח שקיבלתי את ההכי טוב ואחרי כמה שנים גיליתי שצדקתי .
וזה רק משל לנידון לעי"ל -
@הכל-בעזרת-השם כתב במחפש רכב לחבר- היברידי בסביבות 60 אלף שקל:
@צילפינגים אני שהתחתנתי הייתי בטוח שקיבלתי את ההכי טוב ואחרי כמה שנים גיליתי שצדקתי .
וזה רק משל לנידון לעי"לאתה מתכוון טויוטה? או רנו לא ירדתי לעומק דעתו..
-
@צילפינגים
להבנתי, הוא מתכוון שכשאדם עושה עיסקה כלשהיא (לאו דוקא עיסקא, זה נכון על כל "מהלך") הוא בטוח שהיא מוצלחת, אם זה נכון או לא? רק בהמשך הוא ידע, או שלא...
בכל מקרה - התחושה החלומית בהתחלה אינה נובעת מעובדות, אלא מרגשות, שהם לא אמינים במיוחד, כידוע...
ואולי זה בעצם שייך ל"הקונה מקח ישבחנו", רק מהצד השני של התמונה...