התקנת אנטנה לרכב
-
@אלוף-העולם-1 כתב בהתקנת אנטנה לרכב:
@טכנולוג כתב בהתקנת אנטנה לרכב:
בנוסף הרבה המערכות הסיניות מגיעות עם ברירת מחדל של לווינים סיניים וזה קצת מקרטע ולכן מומלץ להעביר - בהגדרות מתקדמות של המערכת - ללווינים של גוגל ואז הכל יזרום הרבה יותר טוב)
איך מגיעים לשם??
האם מישהו יודע לענות על זה?
-
@מרקורי כתב בהתקנת אנטנה לרכב:
וגם קליטת הGPS
יש אפליקציות לשיפור הקליטה [לא יודע מה זה משפר אבל עובד]
-
הרבה המערכות הסיניות מגיעות עם ברירת מחדל של לווינים סיניים וזה קצת מקרטע ולכן מומלץ להעביר - בהגדרות מתקדמות של המערכת - ללווינים של גוגל ואז הכל יזרום הרבה יותר טוב)
אתה יכול לעשות צילום מסך משם?
-
@אלוף-העולם-1 כן בעז"ה אחרי שבת מקווה לצלם לך
-
@אלוף-העולם-1 כתב בהתקנת אנטנה לרכב:
הרבה המערכות הסיניות מגיעות עם ברירת מחדל של לווינים סיניים וזה קצת מקרטע ולכן מומלץ להעביר - בהגדרות מתקדמות של המערכת - ללווינים של גוגל ואז הכל יזרום הרבה יותר טוב)
אתה יכול לעשות צילום מסך משם?
הנה בבקשה מה שמוקף בעיגול זה אחרי שהחלפתי לשרתי גוגל
-
@אלוף-העולם-1 אין כל כך מה להסריט זה קוד שצריך להקיש כדי להגיע למסך הזה אצלי (לא T10) זה 4455 ואז אתה מגיע למסך הזה אפשר לשנות בו כמעט כל דבר שקשור לgps
-
@אלוף-העולם-1 אין כל כך מה להסריט זה קוד שצריך להקיש כדי להגיע למסך הזה אצלי (לא T10) זה 4455 ואז אתה מגיע למסך הזה אפשר לשנות בו כמעט כל דבר שקשור לgps
חידשת לי, היה נשמע לי מופרך, אך בזכותך חקרתי מעט על הנושא של SUPL, וגיליתי שאכן יש יישום קליטת GPS דרך האינטרנט (בערך...).
תיאור קליל של ההליך בקוים הסגולים:
במשפט וחצי: אין אפשרות להחליף את השידור הלוויני ישירות למכשיר, אך בכל איפוס (אחרי הדלקה/אובדן של האות) המכשיר צריך לקבל מפה מפורטת של הלווינים הרלוונטיים, ומכיוון שמהירות השידור היא אפעס נמוכה מדי, יש שרתי 'קאש' שאוגרים את המידע ומשדרים אותו דרך הרשת למכשיר, מכאן והלאה המכשיר צריך לקבל רק 'עדכונים' והם קלילים הרבה יותר ועוברים מהלווינים ישירות למכשיר.
בקיצור, חשבתי שאם אני יודע מזה אלמנך אז אני מבין מה זה ג'יפיאס, אז חשבתי...
@לך-תדע... מה עוד אני חייב ללמוד...