זהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!
-
@מוטי-ברנד כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
באמת שמתי לב ל2 אנשים שבאו אליי להתקנה והם הזמינו דרך הקישור שלי שהמערכת רק דומה לT10 והסים זה רק בחיבור ישיר למולטימדיה אבל הגרסה כן דומה לזה מעניין באמת איך המכשיר אני צריך לשאול אותם
במערכת שאני מדבר הסים במגש, לא בחיבור ישיר.
-
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@מוטי-ברנד כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
באמת שמתי לב ל2 אנשים שבאו אליי להתקנה והם הזמינו דרך הקישור שלי שהמערכת רק דומה לT10 והסים זה רק בחיבור ישיר למולטימדיה אבל הגרסה כן דומה לזה מעניין באמת איך המכשיר אני צריך לשאול אותם
במערכת שאני מדבר הסים במגש, לא בחיבור ישיר.
אז במה ההבדל?
-
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@Yair
כל המערכת הפעלה שונה לגמרי, וממש על הפנים.בנוסף לכך לא ניתן להכשיר בשום צורה כמו שאמרת לי אתמול
ניסיתי ובאמת החסימה לא עולה בהפעלה מחדש...אגב יש עדיין מבצעים עכשיו כדי להזמין אחרת?
-
בינתיים ניתן להזמין מחנות חילופית (לא קשור לקודמת)
https://s.click.aliexpress.com/e/_DCZpoKTיש למוכר הזה רק ביקורת אחת, זה המוכר הכי מומלץ?
-
@ישראל10 בדיוק כמו שאמר @YOLEVI אתה צריך להתכתב איתם ולומר להם שאתה מעוניין להחזיר את החבילה ואם אתה עומד בתנאים שלהם הם שולחים לך ברקוד אתה מדפיס אותו מדביק על החבילה ושולח ע"י אחד ממוקדי האיסוף שרשומים שם
אבל חשוב לדעת שרק פעם ראשונה ההחזרה היא חינם אח"כ זה כבר כרוך בתשלום אז לא כדאי לבזבז את האופציה הזאת סתם
ליתר פירוט אפשר לראות כאן -
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אגב יש עדיין מבצעים עכשיו כדי להזמין אחרת?
המבצעים הסתיימו אתמול יום ראשון בלילה אבל בתחילת החודש הקרוב שוב יהיו מבצעים (בד"כ קצת פחות טובים אבל עדיין טובים יותר מעכשיו)
-
@טכנולוג כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אגב יש עדיין מבצעים עכשיו כדי להזמין אחרת?
המבצעים הסתיימו אתמול יום ראשון בלילה אבל בתחילת החודש הקרוב שוב יהיו מבצעים (בד"כ קצת פחות טובים אבל עדיין טובים יותר מעכשיו)
אתה יכול לשער בכמה?
אם עכשיו המולטימדיה עןלה 128 דולר כמה זה יעלה עם המבצעים בעוד שבוע?
אני רוצה לדעת אם שווה לחכות...