רכב 9 מקומות אמין וזול
-
אני צריך רכב למשפחה שלי שהיא גדולה ב"ה ומכיון שאני נהג חדש קשה למצוא מהשכרה רכב גדול ביחוד עכשיו בחודשי הקיץ.
אני מעונין לקנות רכב ולמכור בעוד כחצי שנה, ולכן חשוב לי רכב שישמור על הערך שלו כדי שאוכל למכור אותו באותו מחיר.-
התקציב שלי הוא 20-30 אש"ח יש לי סיכוי למצוא משהוא טוב? כלומר שיוכל לעשות נסיעות בין עירוניות ולא יהיה כל היום במוסך, ואני יצליח למכור אותו באותו מצב עוד חצי שנה.
-
האם יש לכם מידע על אמינות הרכבים בשנתונים ישנים (2008 לדוגמא)
סאנג יונג רודיוס 9 מקומות (שנתונים ישנים)
יונדאי h1
או לחילופין שיש לכם המלצה על משהו אחר -
האם שווה להשקיע עוד קצת (בין 30-40 אש"ח) ולקנות מרצדס ויטו (בשנתון הנ"ל).
תודה על כל מידע
-
-
להגיד על הרכבים הלאו אמינים זה קצת קשה...
זה תקציב דיי בעייתי בשביל 9 מקומות
כברירת מחדל הייתי הולך על הרודיוס שהם דווקא הוכיחו את עצמם מאוד יפה דווקא בצורה הישנה עם ה9 מקומות
חשוב למצוא רכב שמור שלא יפול עליך הרבה בלאי
לכל שאלה נוספת - אני כאן -
@שמואל-קליין
כמה תקציב המינימום לדעתך?
ועל איזה רכב אתה ממליץ
מכיון שאני רוצה להחזיק את הרכב כחצי שנה השאלה יותר מדויקת כמה צריך להשקיע כדי שאוכל בעזה"י למכור באותו ערך
תודה רבה -
@נהג-חדש כתב ברכב 9 מקומות אמין וזול:
מכיון שאני רוצה להחזיק את הרכב כחצי שנה השאלה יותר מדויקת כמה צריך להשקיע כדי שאוכל בעזה"י למכור באותו ערך
אני לא יודע איזה רכב
אבל כמה שהרכב יותר חדש כך ירידת הערך שלו יותר גדולה, אז לכאורה עדיף לקחת שנתון כמה שיותר ישן -
@נהג-חדש כתב ברכב 9 מקומות אמין וזול:
@שמואל-קליין
כמה תקציב המינימום לדעתך?
ועל איזה רכב אתה ממליץ
תודה רבהאם זה רק לתקוופה קצררה
אמליץ על הרודויוס
רק למצוא אחת במצב טוב -
@שמואל-קליין הבעיה ברודיוס שהוא יכול להפסיד את כל הכסף וברכב יותר אמין ויותר יקר יכול רק להפסיד ירידת ערך לכן אני חולק על מרן הרוש"י בעניין הזה
-
@הכל-בעז-ה כתב ברכב 9 מקומות אמין וזול:
@שמואל-קליין הבעיה ברודיוס שהוא יכול להפסיד את כל הכסף וברכב יותר אמין ויותר יקר יכול רק להפסיד ירידת ערך לכן אני חולק על מרן הרוש"י בעניין הזה
מסכים לגמרי עם דברי המייבין אבל אדם שבא עם תקציב כזה אין משהו אחר להמליץ לו
ברור שהיה עדיף שירים קצת את התקציב ויקח I800 חדשה יותר -
@שמואל-קליין
עזוב תקציב
בא נשאל ככה:
מה מומלץ (9 מקומות) כדי לקנות ולמכור לאחר תקופה קצרה בלי להפסיד הרבה, וכמה עולה.
תודה