הרכב ההכי מומלץ
-
@הכל-בעזרת-השם
אם כבר נפגשנו כאן, מה לגבי עובדי כפיה, לא ראיתי אזכור לכך (גם בהודעתך)? -
@לך-תדע כתב בהרכב ההכי מומלץ:
@הכל-בעזרת-השם
אם כבר נפגשנו כאן, מה לגבי עובדי כפיה, לא ראיתי אזכור לכך (גם בהודעתך)?הם עבדו שם למען צבא גרמניה ולא בכפיה הם קיבלו משכורת אבל משכורת של עבדים בשקל וחצי עד לא מזמן סבא שלי קיבל מהם פנסיה על תקופת העבודה שם בזמן המלחמה
-
@הכל-בעזרת-השם
שכוייח!
(וההיסטוריה, כדרכה של היסטוריה - שכחה...!)
אגב, מי זה "הם", יהודים בדווקא או צ'כים ובתוכם גם יהודים? -
יהודים בדווקא או צ'כים ובתוכם גם יהודים?
גם וגם אבל היהודים עבדו בעבודות הקשות וקיבלו שכר נמוך מאוד זה כמו היום לתת למישהו 10 ש"ח לשעה עבודה
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בהרכב ההכי מומלץ:
בהוראת הגרמנים, ייצרו במפעלי החברה גרסאות צבאיות למכוניות המותג
היום סקודה היא בבעלות מלאה של פולקסוואגן שכידוע הוקמה על ידי הצורר הנאצי עצמו ימח שמו על מנת לספק רכב להמונים הגרמנים, "פולקס וואגן" בתרגום הוא "רכב העם" והוא הוקם על ידי פרדיננד פורשה בציוויו הישיר של הצורר ימח שמו אז אם מישהו לא קונה מוצרים גרמנים זה לא כל כך משנה מה סקודה היתה אז כי כיום היא בבעלות מלאה של החברה שבמידה מסויימת נחשבת להכי "נאצית "
במאמר המוסגר פרדיננד פורשה עצמו היה צ'כי עם שנחשב לתת אדם על פי תורת הגזע הנאצית הארורה ולשם כך הוא קיבל אזרחות גרמנית בהליך מהיר ואף הצטרף ללמפלגה הנאצית ואפילו קיבל מקום באס אס -
@אבי-ים
זו מ-1940, אך הדגם יצא כבר ב-1934.
הם לא אוהבים להחליף שמות, אך נראה שאת כל השאר הם לא מתנגדים להחליף.
(אין להם בעיה לייצר סמארטפון ולקרוא לו 'פקסימיליה'...)הייתי חייב מה אני יעשה
-
@הכל-בעזרת-השם
צודק לגמרי...
אם כבר, רק לי זה נראה כמו ילדים שיושבים בבגאז' עם הגה צעצוע?!
-
-
@Klonimoos תשמע אני היום רואה מי נצמא בשולים כול שני וחמישי וגם אני שומע יש לי שלוש חברים עם כאמרי שתים כבר שילמו על סוללה בין 12 ל17 אלף כי היא פשוט הלכה המלצה שלי היא לקנות רכב יותר חדש ממה שחשבת כי רכב ישן את לא תשלם יקר בתחילה אתה תשלם אותו כול שבוע במוסך בתוספת כאבי ראש ומחשבה שיכולת למצוא יותר זל היה לי שלוש רכב מתחת שנת 2010 כול תקופה הלך משהו אחר חרם על הזמן והכוח אפשר לעבוד בזמן הזה או לעשות יותר שטייגען
-
פוסט זה נמחק!
-
@יהודה-חיים-שמח
תקשיב למה שהלב שלך אומר, תרויח ותצליח!
אני ושכמותי לא רואים את הדברים שכתבת, לכן אנחנו לא יכולים לכתוב אותם. -
-