חיישני רוורס שיצאו לחופש...
-
-
@יהודהר יצאת ברור מאוד כנראה נוצר נזק באחד מהחיישנים (ואולי ביותר מאחד) על מנת לבדוק מה נפגע אתה צריך סורק תקלות כמו זה או זה
במידה ואין לך משהו בסגנון או למישהו שאתה מכיר אז תצטרך לפנות למוסך שיבדוק את העניין ואין צורך במוסך דווקא של קיה (יש מוסכים שיהיו מוכנים לבדוק בחינם)
רק חשוב לדעת לפעמים החיישנים רק קצת התנתקו מהמגעים שלהם ואז ניתן להחזיר אותם בקלות אבל לפעמים החיישן נשבר או נמעך בצורה שאין דרך לתקן אותו ואז עלות חיישן מקורי יכולה להיות בין כמה מאות ליותר מאלף ש"ח ובמידה וזה מה שקרה מומלץ לך לקנות מעלי אקספרס כמו בקישור שהביא @הכל-בעז-ה (צריך לבדוק שזה המק"ט שלך תוכל לראות את המק"ט על החיישן המקורי עצמו או להעזר במדריך המצויין של @שלמה כאן) ולהתקין לבד -
@טכנולוג כתב בחיישני רוורס שיצאו לחופש...:
סורק תקלות כמו זה
אתה ממליץ עליו אני מחפש סורק שלא קשור לאנדרואיד ובעברית זה מתאים לי[או שיש ביותר זול?]
-
@פתוח-לשמוע זה הזול ביותר שיש שם לסורק הזה
מדובר בסורק ישן אבל בעברית (הוא כנראה הסורק היחיד שלא עובד עם אנדרואיד והוא בעברית)
ל @EBA יש היכרות אישית עם הסורק הזה נמתין שהוא יגיב כאן ויאמר את דברו -
-
@EBA כתב בחיישני רוורס שיצאו לחופש...:
ובאשר להיכרותי עם הסורק - אשמח לפרט באשכול המתאים לכך.
והיכן הוא האשכול?
-
-
@הכל-בעז-ה כתב בחיישני רוורס שיצאו לחופש...:
@EBA הוא דיבר על חיישן מקורי שהוא מחובר למחשב רכב
ולא חיישני חניה פשוטים שלא קשורים לרכבאחדד את דברך
חיישני רוורס פעמים מורכבים ע''י היצרן (כמצוי ברכבים חדישים יותר) ולפעמים באופן חיצוני (כמצוי ברכבים משנתון יותר ישן)
מה שמורכב ע''י היצרן יהיה מזוהה ע''י מחשב הרכב
בדומה לזה דיברנו פעם על הזמזם של חיישני רוורס
https://rechavimzelaze.ovh/topic/399/זמזם-רוורס-סקודה-קודיק/24 -
@טכנולוג כתב בחיישני רוורס שיצאו לחופש...:
@פתוח-לשמוע זה הזול ביותר שיש שם לסורק הזה
מדובר בסורק ישן אבל בעברית (הוא כנראה הסורק היחיד שלא עובד עם אנדרואיד והוא בעברית)
ל @EBA יש היכרות אישית עם הסורק הזה נמתין שהוא יגיב כאן ויאמר את דברו@פתוח-לשמוע אז גם ל @Yair יש אותו תוכל לשאול אותו באשכול הזה על רשמיו
-
חברים יקרים
דבר ראשון העזרה פה זה דבר נפלא! אנשים מקצוענים מייעצים ככה, לא מובן מאליו
לגופו של עניין דיברתי היום עם כמה חברה שמבינים ברכבים אחד אמר לי שכל מוסך מטפל בזה, לפי הבדיקה שלי לא מצאתי אחד מוסכניק שמטפל בחיישנים... אחי אמר לי שזה נראה לו עניין של פיוז שרוף, עניין של שני שניות...
ואנוכי הקטן לא מבין בזה אין לי מושג אני אזרח פשוט רוצה לדעת מה לעשות ולמי לפנות בלי שיכסחו לי את הצורה מבחינה כספית
אשמח אם משהו יכתוב לי אחד שמבין בזה וייקח מחיר סביר ומעלה....
תודה לכולכם -
@יהודהר כתב בחיישני רוורס שיצאו לחופש...:
אחי אמר לי שזה נראה לו עניין של פיוז שרוף, עניין של שני שניות.
אם לא עובד משהו חשמלי לגמרי יכול להיות פיוז, אבל לפי הסיפור שסיפרת זה נשמע מכה לאחד החיישנים ואם זה חיישנים מקוריים אז צריך חיישן מקורי, אתה יכול ללכת לבדיקה אצל חשמלאי לא כל מוסך מטפל בזה.