דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
מיצובישי אאוטלנדר
למבחן דרכים המלא של מיצובישי אאוטלנדר לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. רשימת סוכני רכב שהומלצו ע״י משתמשים מהפורום

רשימת סוכני רכב שהומלצו ע״י משתמשים מהפורום

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
28 פוסטים 17 כותבים 9.5k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • G מנותק
    G מנותק
    ginyes
    כתב נערך לאחרונה על ידי

סתם שאלה קטנה…
    לטובת מי הסוכן רכב פועל?
    כי אני כל הזמן רואה שאחד מהפרמטרים הוא כמה הוא מצליח להוריד מהמחירון בכמות אחוזים כזו או אחרת.
    אבל מה על המוכרים?
    אני מוכר רכב (לא משנה איזה - נשאיר את הפוסט נקי), ודיברתי עם כמה סוכנים והם אמרו לי שהם מוכרים את הרכב הרבה מתחת למכירון, ואפילו אחד הגדיל ואמר שהוא מוכר במחיר של פחות מ-50% ובכלל שווה לי לפרסם ביד 2 ולא למכור דרכו…
    אז ברור שהכול תלוי בהיצע וביקוש, אבל בסופו של דבר זה מה שקובע את המחירון. לא?
    ואם הסוכנים באים ויוצרים מחירון משל עצמם בשביל לרצות את הקונים, מה עשינו בזה?
    האם מקח וממכר לא אמור להיות שוה ל-2 הצדדים? או ש-2 הצדדים צריכים להתפשר? ולא שאחד מרוויח בגדול והשני מפסיד בענק!
    ובכלל אם הסוכן (שאמור להיות מבין ברכבים) בא למוכר ואומר לו - הרכב שלך עם תקלות ממסד ועד טפחות, והוא שווה לא יותר מכך וכך, והמוכר המסכן בלית ברירה מסכים למחיר שהוא מציע לו. האם זה ישר? האם זה בכלל מותר?
    האם יש דרך לעקוב אחרי זה, ובאמת לדעת שהסוכן ישר. או שמא הוא לטובת הלקוחות, כדי שיתווספו לו לקוחות עתידיים, מבלי להתחשב בצד המוכר???

אני לא באמת יודע איך זה עובד. זו פעם ראשונה שנכנסתי לזה! אז מחילה - אם מה שכתבתי זה חשד בכשרים.

0 תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • G ginyes

סתם שאלה קטנה…
      לטובת מי הסוכן רכב פועל?
      כי אני כל הזמן רואה שאחד מהפרמטרים הוא כמה הוא מצליח להוריד מהמחירון בכמות אחוזים כזו או אחרת.
      אבל מה על המוכרים?
      אני מוכר רכב (לא משנה איזה - נשאיר את הפוסט נקי), ודיברתי עם כמה סוכנים והם אמרו לי שהם מוכרים את הרכב הרבה מתחת למכירון, ואפילו אחד הגדיל ואמר שהוא מוכר במחיר של פחות מ-50% ובכלל שווה לי לפרסם ביד 2 ולא למכור דרכו…
      אז ברור שהכול תלוי בהיצע וביקוש, אבל בסופו של דבר זה מה שקובע את המחירון. לא?
      ואם הסוכנים באים ויוצרים מחירון משל עצמם בשביל לרצות את הקונים, מה עשינו בזה?
      האם מקח וממכר לא אמור להיות שוה ל-2 הצדדים? או ש-2 הצדדים צריכים להתפשר? ולא שאחד מרוויח בגדול והשני מפסיד בענק!
      ובכלל אם הסוכן (שאמור להיות מבין ברכבים) בא למוכר ואומר לו - הרכב שלך עם תקלות ממסד ועד טפחות, והוא שווה לא יותר מכך וכך, והמוכר המסכן בלית ברירה מסכים למחיר שהוא מציע לו. האם זה ישר? האם זה בכלל מותר?
      האם יש דרך לעקוב אחרי זה, ובאמת לדעת שהסוכן ישר. או שמא הוא לטובת הלקוחות, כדי שיתווספו לו לקוחות עתידיים, מבלי להתחשב בצד המוכר???

אני לא באמת יודע איך זה עובד. זו פעם ראשונה שנכנסתי לזה! אז מחילה - אם מה שכתבתי זה חשד בכשרים.

0 מנותק
      0 מנותק
      0556747914
      כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@ginyes סוכן הרכב הזה עובד בצורה ברורה מאוד הוא פועל עבור הקונים, לא עבור המוכרים. התפקיד שלו הוא לנהל משא ומתן בצורה חכמה כדי להוריד את המחיר כמה שיותר, תוך יצירת חיבור טוב עם המוכר והצגת התהליך כקל ומהיר.

הוא גם יודע מראש לאתר מוכרים שמפרסמים במחיר נמוך יחסית או כאלה שיש להם גמישות במחיר וזה חלק מהמקצוע. כל עוד המוכר בחר למכור במחיר מסוים, גם אם הוא לא מכיר בדיוק את שווי השוק, מותר לנצל את ההזדמנות. אין כאן חובה ללמד את המוכר איך להרוויח יותר.(כמובן הוא לא עובד עליהם ומוכר להם סיפורים כמה שהרכב שלו בעייתי ועוקץ אותם…)

חשוב להדגיש הסוכן הזה לא מתאים למוכרים. מי שמוכר רכב, עדיף שיפנה למישהו אחר, כי כל שיטת העבודה כאן מכוונת להשיג את המקסימום עבור הקונה, וזה בהכרח לא יכול לעבוד ביחד…

מצד שני, עבור קונים מדובר בשירות מצוין. זה לא רק עניין של הורדת מחיר, אלא ליווי מלא לאורך כל התהליך איתור רכב מתאים, בדיקות מקיפות, וידוא שהרכב תקין לחלוטין, והימנעות מרכבים עם בעיות, תאונות עבר או פרטים שמסתירים מהקונה.

מ shineS 2 תגובות תגובה אחרונה
      1
      • 0 0556747914

@ginyes סוכן הרכב הזה עובד בצורה ברורה מאוד הוא פועל עבור הקונים, לא עבור המוכרים. התפקיד שלו הוא לנהל משא ומתן בצורה חכמה כדי להוריד את המחיר כמה שיותר, תוך יצירת חיבור טוב עם המוכר והצגת התהליך כקל ומהיר.

הוא גם יודע מראש לאתר מוכרים שמפרסמים במחיר נמוך יחסית או כאלה שיש להם גמישות במחיר וזה חלק מהמקצוע. כל עוד המוכר בחר למכור במחיר מסוים, גם אם הוא לא מכיר בדיוק את שווי השוק, מותר לנצל את ההזדמנות. אין כאן חובה ללמד את המוכר איך להרוויח יותר.(כמובן הוא לא עובד עליהם ומוכר להם סיפורים כמה שהרכב שלו בעייתי ועוקץ אותם…)

חשוב להדגיש הסוכן הזה לא מתאים למוכרים. מי שמוכר רכב, עדיף שיפנה למישהו אחר, כי כל שיטת העבודה כאן מכוונת להשיג את המקסימום עבור הקונה, וזה בהכרח לא יכול לעבוד ביחד…

מצד שני, עבור קונים מדובר בשירות מצוין. זה לא רק עניין של הורדת מחיר, אלא ליווי מלא לאורך כל התהליך איתור רכב מתאים, בדיקות מקיפות, וידוא שהרכב תקין לחלוטין, והימנעות מרכבים עם בעיות, תאונות עבר או פרטים שמסתירים מהקונה.

מ מנותק
        מ מנותק
        מאיר ג
        כתב נערך לאחרונה על ידי מאיר ג

@0556747914 הוסיף עוד כמה נקודות
        לדוגמא אדם מפרסם את ברכב שלו ב30 אלף כששווי השוק של הרכב הוא 32 אלף שקל זו נקודת זכות אחת.
        עכשיו צריך להבין שכל מי שיודע לנהל משא ומתן יוריד עוד אלף ויותר מהמחיר שהתפרסם וא"כ הגענו ל3000 פחות מהשוק.
        בנוסף המשא ומתן הראשוני מתנהל דרך הטלפון!!! ולמה? כי תמיד שנראה את הרכב נמצא אי אילו פגמים כמו מצבר שהתאריך ממש ישן, צמיגים יבשים/שחוקים, ציריה יבשה שעומדת להיקרע וכדומה וזה עוד הזדמנות לחידוש המשא ומתן. אתה אומר למוכר “נכון סיכמנו ב29 אלף אבל לא ידעתי על בעיה X ו U” וכך מצליחים להוריד בלפחות 500-2000 ש"ח, ולפעמים אפילו יותר (תלוי כמובן לפי סוג ה’תקלה’) כך שהגענו ל28 אלף בערך ולרוב אפי’ פחות…

נקודה נוספת היא שסוכן קלאסי לא סופג את כל עלות התיקון. משום שזה או שהוא בעצמו מתקן כי אלו תקלות פשוטות ולא מורכבות, או שיש לו הסכם עם בעל מוסך כך שהמחיר יוצא יותר זול.

כתבתי גם בשביל להסביר איך (בערך) עובד התהליך כך שגניבה זה לא… רק הסוכן מנצל את המקצועיות שלו למצוא פגמים שבאמת קימיים והיות והמוכר קבע את המחיר על סמך שהרכב שלו ללא שום בעיה וכעת שהוא רואה פגמים שלא ידע על קיומם הוא מבין שיש יותר מקום לגמישות. (כמובן איך להגיד ומה להגיד (ולדעת להלחין את המנגינה המופתעת מהגלויים המרעישים) צריך לדעת…ואכמ"ל)
        וגם כדי להחכים אתכם אולי גם אתם תצליחו להוריד יפה ולעשות עסקה יותר טובה בזכות זה.
        כמובן שיש עוד הרבה טיפים אבל צריך גם להשאיר פרנסה לסוכנים 😊 (אני לא באמת דואג כי סוכן תמיד יידע לעשות יותר טוב את המו"מ וסוכן תמיד יודע יותר טוב מה לבדוק בכל רכב וכו’)

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • 0 0556747914

shineS מנותק
          shineS מנותק
          shine
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי
          פוסט זה נמחק!
          0 תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • shineS shine

פוסט זה נמחק!

0 מנותק
            0 מנותק
            0556747914
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@shine כל הכבוד שקראת מילה במילה.
            מחמיא מאוד.

shineS תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • 0 0556747914

@shine כל הכבוד שקראת מילה במילה.
              מחמיא מאוד.

shineS מנותק
              shineS מנותק
              shine
              מייבין
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@0556747914
              תודה,
              הציבור אוהב יותר ניסוח פשוט ואנושי… אפילו שזה פחות מקצועי…

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ח חיליק

האם יש לנו על מי לסמוך? (כשליח לאבינו שבשמים, כמובן…)

1. מקריאה בפורום על נושא הסוכנים/ סוחרים וכו’ עולה, כי גם על ה’מומלצים’, ואפילו אל מומלצי הפורום, השתרבבו נוכלים, שלא ננקבים בשם, מחשש תביעת דיבה, וההמלצה עליהם אף מושארת (מחשש לתביעת מה?!). זה מרוקן כמובן את המשמעות של ההמלצות. האם הרינונים הללו נכונים גם לאי-מי מהנזכרים בטבלה דלמעלה?

2. באותו עניין נזכרה חו"ד נחרצת, הממליצה שלא לרכוש אלא מהמוכר עצמו, אם גם בסיוע שרות תיווך, תוך הקפדה על כללים המפורטים שם. האם דעה זו מוסכמת?

3. עליי לעבור בהקדם לרכב 7 מקומות, פריוס פלוס לכאורה, וזו כשלעצמה עסקה יקרה ולא פשוטה. דרושות לי המלצות על סוכנים שיש איתם נסיון חיובי + אין עליהם רינונים כלשהם (לא שמעתי מעודי תביעת דיבה על “הימנעות מהמלצה” על מאן דהו, צדיק ככל שיהיה, אז בבקשה - בלי פרנויה). נא תשובות מידיעה בלבד, כי אני מתחיל לקבל קרניים…

תודה!

מאירמ מנותק
                מאירמ מנותק
                מאיר
                מנהל ראשי
                כתב נערך לאחרונה על ידי מאיר

@חיליק כתב ברשימת סוכני רכב אמינים:

1. מקריאה בפורום על נושא הסוכנים/ סוחרים וכו’ עולה, כי גם על ה’מומלצים’, ואפילו אל מומלצי הפורום, השתרבבו נוכלים, שלא ננקבים בשם, מחשש תביעת דיבה, וההמלצה עליהם אף מושארת (מחשש לתביעת מה?!). זה מרוקן כמובן את המשמעות של ההמלצות. האם הרינונים הללו נכונים גם לאי-מי מהנזכרים בטבלה דלמעלה?

ראשית אני מאד שמח שהעלית את הנקודה הזו. האמת היא שאני לא מאמין לעצמי (אל תאמין בעצמך עד יום מותך) ואיך אאמין לאחרים? למעשה אני לא מאמין לאף סוחר ובודק כל מה שאני יכול. אגב, בזכותך הוספתי בתחילת השירשור הבהרה בעניין.

לגבי שאלתך מדוע לא מוחקים מהרשימה, מאד קשה להחליט רק בגלל סיפור של מישהו. מי יודע אולי זו המצאה של המתחרה… (לא שאני חלילה חושד במי מהמתלוננים), אולי זה דמיון של מישהו שחשב שאם המוכר אמר לו שהרכב מעולה - לא אמורה להתפתח תקלה בשנתיים הקרובות ועוד.

גם אם איני חושש מ"תביעת מחיקה" כלשונך, הרי שהדבר עלול לגרום לנזק אדיר כשיתפרסם ש"רכבים זה לזה" מחקו את פלוני מרשימת המומלצים. ואת זה אני לא מתכנן לעשות על בסיס שמועות, פעולה שכזו תצריך אותי להכנס ממש לעובי הקורה ולשמוע שני צדדים ולהכריע, דבר שאיני מתכנן לעשות.

אני מסכים איתך שזה מרוקן מתוכן את העניין של ההמלצות ואם תהיה דעה מוסכמת בין המשתמשים אולי נחליט למחוק את כל השירשורים הממליצים על סוחרי רכב.

ליצירת קשר לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                3
                • א מנותק
                  א מנותק
                  א.ב.
                  כתב נערך לאחרונה על ידי א.ב.

אני עכשיו נמצא בצד של המוכרים
                  פתאום אני קולט כמה רמאים יש בשוק של הסוחרים
                  קיבלתי לפחות 5 הצעות מסוחרים שמוכנים לקחת את הרכב בלי לראות אותו אפילו
                  (המשפט של כולם זה “אני עושה לך עכשיו העברת זהב בלי לבוא לראות”)
                  אפילו לא שאלו על המצב של הרכב!
                  ברור לי שאם מישהו מוכר להם רכב מכוסח הם יגלגלו את ההפסד על הקונה

0 תגובה 1 תגובה אחרונה
                  2
                  • א א.ב.

אני עכשיו נמצא בצד של המוכרים
                    פתאום אני קולט כמה רמאים יש בשוק של הסוחרים
                    קיבלתי לפחות 5 הצעות מסוחרים שמוכנים לקחת את הרכב בלי לראות אותו אפילו
                    (המשפט של כולם זה “אני עושה לך עכשיו העברת זהב בלי לבוא לראות”)
                    אפילו לא שאלו על המצב של הרכב!
                    ברור לי שאם מישהו מוכר להם רכב מכוסח הם יגלגלו את ההפסד על הקונה

0 מנותק
                    0 מנותק
                    0556747914
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.ב. זה ממש ככה היה סוחר שבא לקנות ממני את הרכב שלי לפני חצי שנה לא בדק כלום הגיע הסתכל אייך נראה מבחוץ עשה העברת זהב והלך…
                    רק שכולם יבינו כמה מסוכן לקנות מסוחרי רכבים (אני לא מכליל את כולם)
                    אבל יש המון שפשוט לא מעניין אותם קונים במחיר זול מסתירים את הבעיות ואז השם ישמור
                    לכן מה שאני חושב שהכי נכון זה לקנות רכב דרך סוכן רכב כמו שכתבתי למעלה בשרשורקישור להודעה (לא סוחר) ולמכור דרך יד 2

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • 0 0556747914

@א.ב. זה ממש ככה היה סוחר שבא לקנות ממני את הרכב שלי לפני חצי שנה לא בדק כלום הגיע הסתכל אייך נראה מבחוץ עשה העברת זהב והלך…
                      רק שכולם יבינו כמה מסוכן לקנות מסוחרי רכבים (אני לא מכליל את כולם)
                      אבל יש המון שפשוט לא מעניין אותם קונים במחיר זול מסתירים את הבעיות ואז השם ישמור
                      לכן מה שאני חושב שהכי נכון זה לקנות רכב דרך סוכן רכב כמו שכתבתי למעלה בשרשורקישור להודעה (לא סוחר) ולמכור דרך יד 2

ט מנותק
                      ט מנותק
                      טוס לאט סע מהר
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@0556747914 פרטת הכל יפה
                      אבל כמה הוא לוקח על השירות הזה לא כתבת

0 תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ט טוס לאט סע מהר

@0556747914 פרטת הכל יפה
                        אבל כמה הוא לוקח על השירות הזה לא כתבת

0 מנותק
                        0 מנותק
                        0556747914
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@טוס-לאט-סע-מהר 4,500 ש"ח (סכום לא מבוטל של כסף) אבל מניסיון זה ממש שווה
                        על עצם המחיר שיביא לך על הרכב כבר חסכת את הסכום הזה…

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

• 1
                        • 2

46

2.7k

משתמשים

8.9k

נושאים

117.9k

פוסטים
                        • התחברות