בקשת עזרה | רכב ממכרזים
-
@יוני כתב בבקשת עזרה | רכב ממכרזים:
מנם רנו וקילומטראז' גבוה אבל כרגע הוא על 1000 ש"ח ויש סיכוי לקנות אותו בפחות מחמש אלף מסתבר
מילא אם זה היה דיזל, אבל בנזין בקילומטרז' כזה?
לא יודע אם שווה גם 5 אלף.
בכל מקרה, האלף זה לא המחיר שעליו זה עומד כרגע, אלא מחיר פתיחה לפני שהתחילו להציע, כך שאי אפשר ללמוד ממנו כלום. -
תודה רבה לעונים
קיבלתי פה הרבה מידע, אבל עדיין חסר לי הרבה ידע בסיסי ומסודר על מנת שארגיש אני יכול לפנות לאפיק הזה (אני משחק פוקר רק על כסף של מונופול),
אם יש מישהו שמבין בזה היטב, מה לבדוק, איך וכו', ויוכל לסייע לי או בהתכתבות מאסיבית, או בטלפון - אודה לו מאוד.
תודה רבה!
נ.ב. מבקש מאוד לא להרחיב באשכול זה בנושאים אלו, זה לא יסייע לי, מי שמעוניין לכתוב, יכול לפתוח על כך אשכול.
מי שיכול לעזור לי באישי - שיכתוב בבקשה, ואצור איתו קשר.בל"נ אשתדל כאשר יצאו לי דברים ברורים, לכתוב על כך מדריך מסודר.
ואז זה יהיה לתועלת הכלל בעזרת ה'.לא מתחייב!
-
@EBA כתב בבקשת עזרה | רכב ממכרזים:
@אינטרקום כתב בבקשת עזרה | רכב ממכרזים:
מבקש מאוד לא להרחיב באשכול זה בנושאים אלו, זה לא יסייע לי, מי שמעוניין לכתוב, יכול לפתוח על כך אשכול.
למה לא?
זה אשכול עם כותרת מתאימה, גם אם זה לא יסייע לך זה יסייע לאחרים.אם כבודו יקרא בתשומת לב את הפוסט הראשון באשכול, הוא יראה שלא לזה נפתח האשכול.
אני ביקשתי מידע קונקרטי ליצירת קשר או להתכתבות מאסיבית בנושא.
לא ביקשתי שכל אחד יכתוב את המידע שבידו, שלא מביא בסופו של דבר להבנה יסודית ומעמיקה.אדרבה, אם מישהו רוצה לפתוח אשכול שבו ידונו וירחיבו בנושאים אלו - מוזמן לפתוח.