מערכת למניעת שכחת ילדים ברכב
-
-
-
@צילפינגים כתב במערכת למניעת שכחת ילדים ברכב:
@לך-תדע יש גם לKSP בעלות של 120 שח עם חיבור למצת של האוטו זה המוצר היחיד שפגשתי הוא הטוב יותר?
https://ksp.co.il/mob/item/175650/מערכת-התרעה-למניעת-שכחת-ילדים-ברכב-baby-bellזה מתריע רק בתוך הרכב!
(אבל זה מתריע גם אם הילד פתח את החגורה באמצע נסיעה...) -
@לך-תדע בקיצור איזה מוצר יותר מומלץ מה שיש בבאג?
לא ממליץ על כלום, הבאתי את המידע, מכאן תעשה את השיקולים שלך...
הוא מתריע גם מחוץ לאוטו?
כן, יש לו אביזר למחזיק מפתחות (בצבע אדום).
-
@לך-תדע כתב במערכת למניעת שכחת ילדים ברכב:
הטיפי-פיי באיזור ה-30 ש"ח, אם זכרוני אינו מטעני.
ראשית נראה לי שאתה טיפי-פיי עולה יותר בסביבות המאה שקלים ככה לפחות הוא עלה לי לפני כמה שנים, אולי היתה ירידה משמעותית במחיר - לא יודע
בכל מקרה אני השתמשתי או יותר נכון ניסיתי להשתמש במוצר טיפי עם הטיפי-פיי מה שלכאו' מתאים לבעלי טלפון כשר (או מי שלא רוצה שהבלוטוס בטלפון יעבוד כל הזמן) אבל זה לא בדיוק עבד, פעם התריע פעם לא, ולא הייתי סומך עליו שיציל חיים בזמן אמת.
בנוסף הצפצוף לא כ"כ חזק וגם לא נוח לקשר את הכרית עם המחזיק מפתחות.@לך-תדע כתב במערכת למניעת שכחת ילדים ברכב:
אגב, יש מוצר נוסף בעלות של 99 ש"ח שעובד בדיוק כמו הטיפי, רק שאותו כן אפשר להטעין.
MyMiהמוצר הזה נשמע מעניין נשמח לשמוע תגובה חיובית ממי שמחזיק מוצר כזה.
בזמנו לא קניתי אותו כי הוא יקר בסביבות ה 300 שקלים.לענ"ד (ואני יודע שמיד יהיו כאלו שיחלקו עלי) עדיף לשלם כמה עשרות שקלים למוצר עם תקן ולא לקנות משהו בכמה שקלים, הבטיחות של הילדים שווה יותר מזה, בסוף בסוף רוב המוצרים מאלי אקספרס בכמה שקלים שווים את הכמה שקלים.
-
@יוסי-לוי כתב במערכת למניעת שכחת ילדים ברכב:
ראשית נראה לי שאתה טיפי-פיי עולה יותר בסביבות המאה שקלים ככה לפחות הוא עלה לי לפני כמה שנים, אולי היתה ירידה משמעותית במחיר - לא יודע
בכל מקרה אני השתמשתי או יותר נכון ניסיתי להשתמש במוצר טיפי עם הטיפי-פיי מה שלכאו' מתאים לבעלי טלפון כשר (או מי שלא רוצה שהבלוטוס בטלפון יעבוד כל הזמן) אבל זה לא בדיוק עבד, פעם התריע פעם לא, ולא הייתי סומך עליו שיציל חיים בזמן אמת.
בנוסף הצפצוף לא כ"כ חזק וגם לא נוח לקשר את הכרית עם המחזיק מפתחות.לענ"ד (ואני יודע שתמיד יהיו כאלו שיחלקו עלי) עדיף לשלם כמה עשרות שקלים למוצר עם תקן ולא לקנות משהו בכמה שקלים, הבטיחות של הילדים שווה יותר מזה, בסוף בסוף רוב המוצרים מאלי אקספרס בכמה שקלים שווים את הכמה שקלים.
למיטב זכרוני לשלושת המוצרים שהזכרתי יש תו תקן (לטיפי ולמיימי יש תקן איטלקי במקביל, מאחר והם באמת החילו חובה כזו בניגוד לישראל).
לגבי הטיפי ומחירו - הוא פרץ לשוק לפני כמה שנים ודי נזנח מחוסר עניין, מחירו אז (בדואר, ולא רק כפי שתוכל לראות בהיסטוריית המחירים של KSP שציינתי אליה) היה בסדרי הגודל שצוינו.
לא לוקח אחריות על שום פרט, אבל הוא אמור לעבוד תקין, אם כי כי 'ריקוד התרנגולים' של צימוד הפי לפד עשוי להיות מתיש.
להרחבה.
שמרו על איציק...! -
למה לא להמליץ? למה נבנה הפורום אם לא לנדב מידע ולהמליץ?
להמלצה יש משקל כבד, גם מבחינה מוסרית, וגם מבחינה הלכתית!
על מה שאני יודע בבירור ומהכירות אישית אין לי התנגדות להמליץ, על מה שאני רק 'יודע' - לא מוכן לקחת אחריות.
האם כך זה פחות אמין/שווה מהמלצה 'חמה-חמה' של מישהו שאין לו מושג? תחליט אתה. -
למיטב זכרוני לשלושת המוצרים שהזכרתי יש תו תקן (לטיפי ולמיימי יש תקן איטלקי במקביל, מאחר והם באמת החילו חובה כזו בניגוד לישראל).
התכוונתי במשפט הזה למוצרים אחרים שיש בשרשור
מחירו אז (בדואר, ולא רק כפי שתוכל לראות בהיסטוריית המחירים של KSP שציינתי אליה) היה בסדרי הגודל שצוינו.
המחיר שם הוא בלי הטיפי-פיי
אבל הוא אמור לעבוד תקין
צודק - הוא רק אמור... אולי אצל אחרים זה הלך יותר טוב
-
@לך-תדע התכוונתי שתמליץ מבחינת מפרט ומבחינת שימושיות על מה עדיף ללכת על איזה סוג, אתה יכול לומר שאתה לא קנית באופן אישי אבל מה שיותר עדיף לקחת זה המוצר של יד שרה(לדוגמא)
בא ננסח זאת כך: אני הכי מתלהב מהמיימי, אבל אולי זה רק העיצוב שמושך אותי, @לך-תדע...