ניקוי EGR
-
@mik6868
המוסכניק אמר לי שהוא מפרק את הEGR , והכין אותי שהוא גם יבדוק את הקולר אם הוא סתום, הוא אומר שאם סתום קצת יכול ליהיות שאפשר לנקות אבל אם סתום ממש לא ניתן לנקות וצריך להחליפו,@mik6868
המוסכניק אמר לי שהוא מפרק את הEGR , והכין אותי שהוא גם יבדוק את הקולר אם הוא סתום, הוא אומר שאם סתום קצת יכול ליהיות שאפשר לנקות אבל אם סתום ממש לא ניתן לנקות וצריך להחליפו,בסוף שבוע שעבר התחדש לי חידוש
הייתי אצל אמנון ינאי רדיאטורים ואגזוזים
הייתי אצלו בתוך הסדנה שלו וראיתי שעל הקיר תלוי קולר EGR
שאלתי אותו האם זה של טויוטה (נראה אותו הדבר)
והוא ענה לי שמדובר בקולר של איוניק
ואז הוא הסביר לי שהוא נכנס לזה דיי לאחרונה, וב500 ש’‘ח אם אני זוכר נכון
הוא חותך את ההלחמה של קולר ומנקה את המעברים עם ציוד ייעודי (קרי: שיפודי ברזל בשלל גדלים)
ומרתך חזרה. סה’'כ העבודה מאוד דומה להחלפת ממיר בו חותכים את הדוד, מחליפים את הממיר, ומרתכים חזרה
אגב יצא לו מהקולר כוס קרטון מלאה פיח, וסתם כך הוא אדם מדהים מעניין ומהאנשים שכבר לא תראו בעולם הרכב בשנים הבאות -
@mik6868
המוסכניק אמר לי שהוא מפרק את הEGR , והכין אותי שהוא גם יבדוק את הקולר אם הוא סתום, הוא אומר שאם סתום קצת יכול ליהיות שאפשר לנקות אבל אם סתום ממש לא ניתן לנקות וצריך להחליפו,בסוף שבוע שעבר התחדש לי חידוש
הוא חותך את ההלחמה של קולר ומנקה את המעברים עם ציוד ייעודי (קרי: שיפודי ברזל בשלל גדלים)
ומרתך חזרה. סה’'כ העבודה מאוד דומה להחלפת ממיר בו חותכים את הדוד, מחליפים את הממיר, ומרתכים חזרה
אגב יצא לו מהקולר כוס קרטון מלאה פיח, וסתם כך הוא אדם מדהים מעניין ומהאנשים שכבר לא תראו בעולם הרכב בשנים הבאות -
-
@mik6868
סרטונים לניקוי פשוט של הEGR,
https://www.youtube.com/watch?v=MV9JZYscsow
https://www.youtube.com/watch?v=pMzonmV2km4 -
@mik6868
המוסכניק אמר לי שהוא מפרק את הEGR , והכין אותי שהוא גם יבדוק את הקולר אם הוא סתום, הוא אומר שאם סתום קצת יכול ליהיות שאפשר לנקות אבל אם סתום ממש לא ניתן לנקות וצריך להחליפו, -
@ישראל-6
לאחר מעשה הוא פירק והקולר היה סתום גם הוא הגם שיש לי 199000 ק"מ בהתחלה נתן לי להבין שחייב להחליף אבל בסוף לא היה צריך להחליף כי הוא הצליח לנקות הוא הראה לי כאלו שהגיעו במצב שהיה חייב להחליף -
@הכל-בעזרת-השם
אצל ברק, ואת הניקוי של הקולר הוא לא עשה בעצמו אלא שלח לחבר בטויוטה שנמצא סמוך לידו, -
@הכל-בעזרת-השם
אצל ברק, ואת הניקוי של הקולר הוא לא עשה בעצמו אלא שלח לחבר בטויוטה שנמצא סמוך לידו, -
@ישראל-6 תוך כמה זמן הוא פירק את זה זה היה נראה מסובך? וכמה הוא לקח על הקולר ועל כל הטיפול?כשהוא הרכיב חזרה ראית את החלקים אם הניקי היה כמו חדש או בערך?
-
@ישראל-6 תוך כמה זמן הוא פירק את זה זה היה נראה מסובך? וכמה הוא לקח על הקולר ועל כל הטיפול?כשהוא הרכיב חזרה ראית את החלקים אם הניקי היה כמו חדש או בערך?
-
@mik6868
הפירוק עצמו לא נראה לי לוקח הרבה זמן אצל מישהו מנוסה ומיכשור עם כלים שצריך אני דברתי איתו אחרי שעה כבר הבנתי שהכל בחוץ והספיק כבר לנקות חלק מהדברים אבל צריך כלים בסרטון שצירפו פה זה נראה פשוט בפועל שאני ראיתי זה היה נראה יותר מורכב -