טויוטה פריוס תעזרו לי לפני קניית רכב
-
@יעל-א זה מחיר קלאסי לא זול וגם לא יקר בסך הכללי זה אוטו ששוה כל שקל אבל צריך לבדוק האם זה בטריה מקורית או עברה שיפוץ וגם מה זה מצב טוב צריך לברר כמה אחוז הסוללה עומדת אם זה פחות מ70% זה לא שווה
ואני לא יודע האם האוטו צריך טיפול 100 אלף או לא ואם כן חייב לבדוק האם עשו… -
@יעל-א כתב בטויוטה פריוס תעזרו לי לפני קניית רכב:
יש לי הצעה של רכב טויוטה פריוס שנת 2008 יד שלישית
201.000 ק’’מ
ב23900 ש’’ח
האם זה שווה?
(בדקו סוללה וזה במצב מעולה)אני קניתי לפני שנה בדיוק, במחיר כזה (23,500) פריוס 2008 יד ראשונה, ו170,000 ק"מ מצב חיצוני חדש.
אני לא יודע האם המחירים עלו מאז. -
האם זה שווה?
מציאה זה לא!
אני קניתי עכשיו פריוס 2010 יד 2 230,000 ק"מ הוחלפה סוללה בחברה לפני 6 שנים, הבאתי מוסכניק לפריוסים במיוחד הסוללה והרכב יצאו תקינים (סוללה 60% אבל במחיר הזה זה שווה, ויש לה עוד כמה שנים אפי’). אגב יש גם מובליאיי ברכב.
במחיר 22,000 כשהמחירון הוא 31,000. -
@דוד-חזן כתב בטויוטה פריוס תעזרו לי לפני קניית רכב:
האם זה שווה?
מציאה זה לא!
אני קניתי עכשיו פריוס 2010 יד 2 230,000 ק"מ הוחלפה סוללה בחברה לפני 6 שנים, הבאתי מוסכניק לפריוסים במיוחד הסוללה והרכב יצאו תקינים (סוללה 60% אבל במחיר הזה זה שווה, ויש לה עוד כמה שנים אפי’). אגב יש גם מובליאיי ברכב.
במחיר 22,000 כשהמחירון הוא 31,000.זה מאוד זול
בדקת עוד דברים ברכב? -
@Yair כתב בטויוטה פריוס תעזרו לי לפני קניית רכב:
בדקת עוד דברים ברכב?
כמו שציינתי הבאתי איתי מוסכניק משלנו במיוחד לפריוסים והוא בדק הכל.
המוכר הוא אדם מבוגר וגר באיזה מקום בהתיישבות כך שהרבה לא רצו לבוא לשם ולדעתי זו הסיבה שהוא הוריד את המחיר.
אגב לקח לי 3 חודשים למצוא מציאה. -
גם לדעתי זה לא מציאה אבל מחיר הוגן, וזה נשמע כדאי כי הקילומטר מאוד נמוך בשביל הרכב הזה.
כמובן לבדוק את הרכב ולשים לב לפלסטיקה ונראות כללית.
לדעתי ניתן להתווכח על המחיר כי זה כבר רכב בן 16 וגם ב20,000 הוא לא יימכר תוך יום אחד (אא"כ הוא נראה ממ-ש יפה ושמור) וב,30,000 כבר אפשר לקנות 2010 שאין מה להשוות ביניהםאגב מצב הסוללה נבדק עם אפליקציה? או שכך המוכר אומר? כמה אחוז נשאר לה?
מתי הסוללה הוחלפה? (אם היא לא הוחלפה היא לא במצב מצויין!) -
@צילפינגים כתב בטויוטה פריוס תעזרו לי לפני קניית רכב:
זה הזמן המינימלי בשביל למצוא מציאה גם לי זה היה כך
אין זמן מינימלי… הכל לפי הסייעתא דשמיא.
לי פעם לקח 8 שעות מהרגע שהתקלתי לחפש עד שהייתי אחרי קפה בבית בחזרה עם האוטו בחניה… וזו היתה פריוס 2009 202 ק"מ ב15,500, שכבר הגיעה כיום ל218 ק"מ ונמכרה ב"קצת" יותר כסף… -
@מיישה כתב בטויוטה פריוס תעזרו לי לפני קניית רכב:
אני לא יודע האם המחירים עלו מאז.
עלו, וירדו, וירדו עוד, ועלו בחזרה…
כל הזמן יש תנודות לכאן ולכאן, אבל כבר אין משהו דרסטי כמו שהיה בקורונה, שזה היה טירוף, ואח"כ שוב טירוף כשזה חזר למחירים הרגילים, ובלגן שלם של טירוף כשרוב המוכרים ניסו להאמין שהמחירים נשארו כמו קודם…
היתה קצת השפעה של תחילת המלחמה [המגזר היחיד שצורך רכבים משפחתיים משומשים בסדרי גודל כמו שלנו ועם דרישות די דומות הוא המגזר הדת"ל, ושם היתה ירידה בביקושים בגלל שכולם גויסו למילואים], אבל גם זה כבר עבר.