שרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב
-
@טכנולוג זה 9 אינצ’. מדדתי הבוקר. להזמין את זה?
תודה!!
ולגבי הקופונים הם כבר לא פעילים לצערי…

-
@מישהוא התמונות שלך משום מה חסומות
לגבי הקופונים אני בודק למה זה לא עובד לך
אולי תכנס לקישור ששלחתי לך במצב אנונימי (קודם להכנס לחשבון ואז להכנס לקישור) ואז תכניס את הקופון זה אמור לעבוד
או שתנסה במקום זה את הקופון ILAFFOCT04 גם אותו בדקתי הרגע והוא עובד -
@טכנולוג אשמח למידע ולקישורים למערכת ולפאנל עבור רנו קליאו 2019
וכן מצלמת רוורס ומצלמת דרך
אגב יש מערכת עם גלגלות או משהו בסגנון?
אני רוצה מערכת מתקדמת אבל כל המערכות הקלאסיות מרגיש לי קצת צעצוע שהדביקו אותו לרכב (מקווה שהצלחתי לבטא טוב את ההרגשה) -
@מישהוא התמונות שלך משום מה חסומות
לגבי הקופונים אני בודק למה זה לא עובד לך
אולי תכנס לקישור ששלחתי לך במצב אנונימי (קודם להכנס לחשבון ואז להכנס לקישור) ואז תכניס את הקופון זה אמור לעבוד
או שתנסה במקום זה את הקופון ILAFFOCT04 גם אותו בדקתי הרגע והוא עובד -
אני רוצה מערכת מתקדמת אבל כל המערכות הקלאסיות מרגיש לי קצת צעצוע שהדביקו אותו לרכב (מקווה שהצלחתי לבטא טוב את ההרגשה)@Lexus כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
אני רוצה מערכת מתקדמת אבל כל המערכות הקלאסיות מרגיש לי קצת צעצוע שהדביקו אותו לרכב (מקווה שהצלחתי לבטא טוב את ההרגשה)תעלה לו תמונה, יש שני סוגים בקליאו
לשלי
זה התאים@טכנולוג כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
-
אשמח לקבל קישור עבור מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס עבור מיצובישי אטראז’ 2015 Instyle
-
קיבלתי ממישהו מערכת מולטימדיה משומשת [שהיתה ברכב שהוא קנה והוא החליף במערכת טובה יותר שהיתה לו] השאלה היא אם שווה להשקיע בה התקנה? והאם יש אפשרות להכניס לה סים? וכמה מהירה היא תהיה? אני לא צריך את המערכת הכי מהירה בעולם אבל כן מערכת שסביר להשתמש בה למצלמת רוורס, ווייז ומוזיקה.

-
קיבלתי ממישהו מערכת מולטימדיה משומשת [שהיתה ברכב שהוא קנה והוא החליף במערכת טובה יותר שהיתה לו] השאלה היא אם שווה להשקיע בה התקנה? והאם יש אפשרות להכניס לה סים? וכמה מהירה היא תהיה? אני לא צריך את המערכת הכי מהירה בעולם אבל כן מערכת שסביר להשתמש בה למצלמת רוורס, ווייז ומוזיקה.