שרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב
-
@פתוח-לשמוע
תודה רבה
ההבנה שלי ממש קטנה בדברים כאלו יש סיכוי אתה שולח לי תמונה של המוצר שאתה ממליץ עליו בקישור זה ממש יעזור לי אני מוכן להשקיע
תודה רבה -
@פתוח-לשמוע
תודה רבה
ההבנה שלי ממש קטנה בדברים כאלו יש סיכוי אתה שולח לי תמונה של המוצר שאתה ממליץ עליו בקישור זה ממש יעזור לי אני מוכן להשקיע
תודה רבה -
@נר3 תבחר צבע: 9 TS10 4G 32G

@פתוח-לשמוע
תודה רבה עזרת לי מאוד -
@פתוח-לשמוע
תודה רבה עזרת לי מאוד -
@נר3 אל תזמין לפני ה16 לחודש וצריך לבדוק באופן כללי איך המשלוחים עכשיו עם המלחמה
@פתוח-לשמוע
אני יבדוק
תודה רבה -
קניתי מאזדה 3 2008 ואני רוצה לדעת איזה מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס הכי טוב להזמין (- חשוב לי שתהיה אפשרות להכניס סים בשביל וויז פנגו ומוזיקה )ואם צריך פאנל (- מסגרת?) וקנבס וכמה אינץ’?
אשמח גם לקישור לכל הנ"ל והדרכה קצרצרה מה אמורים לעשות (יש לי חוש טכני אבל אני צריך קצת מידע)
תודה רבה -
שבוע טוב
-
אשמח לקישור לקניית מתאם ומולטימדיה עבור יונדאי i35
הצורך הוא רק וויז -
האם האם אפשר להתחבר למצלמה האחורית המקורית של הרכב או שחייבים להשחיל מצלמה מחדש?
תודה רבה
-
-
קניתי מאזדה 3 2008 ואני רוצה לדעת איזה מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס הכי טוב להזמין (- חשוב לי שתהיה אפשרות להכניס סים בשביל וויז פנגו ומוזיקה )ואם צריך פאנל (- מסגרת?) וקנבס וכמה אינץ’?
אשמח גם לקישור לכל הנ"ל והדרכה קצרצרה מה אמורים לעשות (יש לי חוש טכני אבל אני צריך קצת מידע)
תודה רבה@שמש כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
תודה רבהפאנל כבל
https://s.click.aliexpress.com/e/_c4chfbkn
מערכת TS18 בגודל 9 אינץ’
https://s.click.aliexpress.com/e/_c4chT2En -
@איש-אחד כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
שבוע טוב
-
הצורך הוא רק וויז -
האם האם אפשר להתחבר למצלמה האחורית המקורית של הרכב או שחייבים להשחיל מצלמה מחדש?
תודה רבה
איזה שנה?
-
-
שבוע טוב
-
הצורך הוא רק וויז -
תודה רבה
איזה שנה?
@מיישה כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
שבוע טוב
-
הצורך הוא רק וויז -
תודה רבה
איזה שנה?
2014
תודה
-