בעיית חשמל במאזדה 3 2008
-
הרדיו ברכב הפסיק לעבוד וכן עוד כמה דברים שקרו ביחד כגון המד קילומטר מתאפס כל נסיעה יש סימן בלוח מחוונים שיש דלת פתוחה אפילו שכל הדלתות סגורות זה לא מצפצף כשאור נשאר דלוק כשאתה יוצא מהרכב בעיקרון כל הבעיות הם שוליות הבעיה המרכזית שלא רואים את הטמפרטורה של המזגן כי זה מופיע במסך של הרדיו
אני מעריך שזה קצר חשמלי באיזשהו מקום אם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן
או המלצה על חשמלאי רכב זול באזור בית שמש -
@מאיר-עלי-באבא כתב בבעיית חשמל במאזדה 3 2008:
הרדיו ברכב הפסיק לעבוד וכן עוד כמה דברים שקרו ביחד כגון המד קילומטר מתאפס כל נסיעה יש סימן בלוח מחוונים שיש דלת פתוחה אפילו שכל הדלתות סגורות זה לא מצפצף כשאור נשאר דלוק כשאתה יוצא מהרכב בעיקרון כל הבעיות הם שוליות הבעיה המרכזית שלא רואים את הטמפרטורה של המזגן כי זה מופיע במסך של הרדיו
או המלצה על חשמלאי רכב זול באזור בית שמשקודם כל ברוך הבא מאזדה....
דבר שני בדקת פיוזים? -
@צילפינגים כתב בבעיית חשמל במאזדה 3 2008:
@מאיר-עלי-באבא כתב בבעיית חשמל במאזדה 3 2008:
או המלצה על חשמלאי רכב זול באזור בית שמשקודם כל ברוך הבא מאזדה....
דבר שני בדקת פיוזים?תודה רבה
את המאזדה אני בעיקרון מעוניין למכור אבל אני בודק כמה יעלה לתקן בשביל להגיע למכירה שהכל תקין
הייתי אצל חשמלאי רכב שבדק פיוזים ואמר שהכל תקין וזה כנראה קצר וצריך להתחיל לחפור בכל הרכב בשביל לבדוק איפוא זה
שאלתי פה אולי למישהו יש רעיון אחר
או המלצה לחשמלאי טוב וזול כי ההוא יקרן וגם לא רצה להתחייב על מחיר -
@מאיר-עלי-באבא אם זה באמת כמו שהוא אמר אני מבין למה הוא אמר לך שהוא לא מתחייב על מחיר וד"ל... מקוה בשביל שתצא בזול בעזרת ה אני לא מכיר מישהו מאיזור בית שמש תחכה אולי במישהו מהאיזור יענה לך
מה שמוזר לי קצת בסיפור במחשבה שניה שאם יש קצר זה צריך לשרוף את הפיוזים ואז אתה מחליף ושוב נשרף זה אומר שיש קצר במשהו מסויים באיזו צמה וכדומה ואם כל הפיוזים תקינים זה מוזר מאוד... אולי תבדוק בעצמך עם בודק פיוזים או ללכת למוסך אחר... בהצלחה.
.