מכירת רכב ללא טסט פעיל
-
@יראת-שמים כתב במכירת רכב ללא טסט פעיל:
שמעתי פעם שאם משלמים את האגרת רישוי זה נותן לעשות באופן מקוון גם אם לא עשית טסט. (מדגיש: שמעתי, לא ידיעה גמורה).
אמת! מידיעה. וכבר כחודש לפני הטסט לא ניתן להעביר בעלות בלי לשלם.
@שוקי-הגבר כתב במכירת רכב ללא טסט פעיל:
@שוקי-הגבר ועוד דבר קטן: איך עושים טסט כשאין ביטוח? האם אפשר לבטח רכב כשהוא ללא טסט, או מה קודם למה?
זה באמת מטורף אבל האופציה הרשמית היחידה היא לבטח ב'הפול' שהם היחידים שעושים ביטוח לרכב ללא טסט (חובה בלבד, ואפילו לפי ימים) ואחרי הטסט לעשות ביטוח רגיל איפה שאתה רוצה.
יש גם קומבינות די פשוטות אבל אני לא רוצה להכנס לזה, אם זה דחוף אתה יכול לפנות אלי בפרטי ואני אפנה אותך. -
@נייטרון-חפשי
ימים באפול לא קיים זה כבר 3 או 4 שנים
אבל שאלה על מה שאמרת כאשר הרכב בתוקף עדיין חייב לשלם אגרא
לא נראה לי אא"כ לא הבנתי אותך נכון אחי קנה רכב ביום האחרון שהטסט היה בתוקף ולא היה צריך לשלם אגרא
כנראה אתה מתכוון אחרי שנגמר הטסט חייב לשלם אגרא תתקן אותי אם אני טועהש
-
@מרדכי-MC כתב במכירת רכב ללא טסט פעיל:
דרך האתר זה למינומום 3 חודש
דרך הטלפון אפשר לשבוע -
@שוקי-הגבר כתב במכירת רכב ללא טסט פעיל:
@שוקי-הגבר ועוד דבר קטן: איך עושים טסט כשאין ביטוח? האם אפשר לבטח רכב כשהוא ללא טסט, או מה קודם למה?
@נייטרון-חפשי לי היה מקרה כזה למעשה לא מזמן, תכלס' אם יש לך סוכן טוב [שאמין גם בעיני חברות הביטוח, ולא רק הלקוחות, וזה חשוב!] אפשר לעשות ביטוח רגיל עם התחייבות להעביר טסט תוך כמה ימים. זה מה שעשיתי.
-
@מרדכי-MC כתב במכירת רכב ללא טסט פעיל:
קיים.
אבל רק בטלפון ולא באונליין (כך זכור לי שאמרו לי בשיחה איתם) אבל אולי אני טועה - אתם הרוב!@מרדכי-MC כתב במכירת רכב ללא טסט פעיל:
לא נראה לי אא"כ לא הבנתי אותך נכון אחי קנה רכב ביום האחרון שהטסט היה בתוקף ולא היה צריך לשלם אגרא
כנראה אתה מתכוון אחרי שנגמר הטסט חייב לשלם אגרא תתקן אותי אם אני טועהאני קניתי רכב שבוע לפני הטסט ודרשו ממני לשלם קודם, אבל ייתכן שזה דווקא בהעברה בדואר אבל באונליין אפשר להעביר עד היום האחרון כמו שאמרת.