רכב 8 מקומות
-
@MERB לא חושב שיש אפשרות כזאת להפוך מ7 מקומות ל8 מקומות כי ברוב הרכבים עם 7 מקומות גם ככה הספסל האחורי הוא בקושי לילדים והבאגז בגודל של קופסת סיגריות דקות אז דבר כזה לא חושב שרלוונטי בכלל.
אשמח אם תוסיף בשאלה, תקציב, מה אתה מחפש,חסכוני, אמין, וכו' -
@MERB בהחלט יש רכבים שנועדו ל8 מקומות (תעשה חיפוש ביד 2 עם סינון לפי מקומות ותראה) היחיד שעומד לי בראש כרגע זה טויוטה פריוויה - החללית הראשונה בישראל (עד שנת 1999) וברכב שלי - הונדה סטרים שמעתי על מישהו שהוסיף חגורה בספסל האחורי, אמנם בטח אתה לא מחפש ענתיקות אבל תדע שזה אפשרי.
-
@MERB כתב ברכב 8 מקומות:
@צילפינגים אני שמעתי שיש רכבים שכן כי אין כזה דבר כמה שידוע לי רכב רשמי שנוצר לשמונה מקומות אם יש אשמח כי אני צריך
אולי רק ברכבים ישנים כמו שכתבו קודמי הונדה סטריים וכדומה לכן גם שאלתי אותך מה התקציב שלך ומה אתה מחפש בידיוק, גודל וכו כי אולי תוכל למצוא אוטו עם 9 מקומות אם זה מעניין אותך שזה אוטו גדול בדרך כלל..
-
אתה מתכוון רכבים שבבסיס 7 ולהוסיף חגורה?
זה מורכב כי יש מס' נוסעים שמופיע ברישיון -
@יעקב אם זה המחירים והיצרן שאתה מחפש אז צר לי להגיד לך שאתה לא בכיוון הנכון בכלל!! גם עם הרנו לוגאן הוא 8 מקומות לא הייתי לוקח אותו גם לא בצחוק לא סתם האוטו בצבע כחול בתמונה זה בשביל שיהיה יותר קל לזרוק אותו לים....
אתה צריך אוטו נורמאלי ולא רק לחשוב על כסאות כמו שכתבו אתה יכול גם להוסיף כסא של ים ואם זה ברנו לואגן זה רק לעמוד איתו בחניה לא לסוע... כי זה פשוט לא מציאותי עם האוטו הזה אולי להגיע איתו למוסך ולקחת משכנתא....
ידידי אתה צריך להשכיב חבילה יפה [אולי הלוואה] אבל אחרת אתה תכנס לבור בלי תחתית חס ושלום ובשביל זה גם הוקם הפורום הזה לאנשים שלא ממש מכירים את התחום וצריכים עזרה והכוונה מה לקנות ואנחנו כאן בשביל לעזור, אבל מכל הלב ובשמחה ענקית ובאהבה גדולה.
הייתי ממליץ לך לבדוק על יונדאי I800 ולבדוק שהאוטו לא היה מסחרי שקרעו לו את הצורה או טויוטה הייאס וכנ"ל...
וסתם אני מעלה לך רעיון הרי כמה פעמים יוצא לך בשנה לסוע באמת בתפוסה מלאה? כל שבת? [לא נראה לי] כדאי לך אולי לקנות רכב 7 מקומות כמו קיה קראנס ויש עוד הרבה אפשריות טובת סתם זרקתי ואתה תחסוך הרבה כסף כי ברגע שאתה עובר לרכבים הגדולים יותר התקלות, הביטוח, האגרה השנתית, תשלום על מסלול טסט, כביש 6, ועוד ועוד הכל קופץ בכמה ספרות גדולות... לדעתי זה לא שווה... תשקול שוב... -
@צילפינגים כתב ברכב 8 מקומות:
כדאי לך אולי לקנות רכב 7 מקומות כמו קיה קראנס ויש עוד הרבה אפשריות טובת סתם זרקתי ואתה תחסוך הרבה כסף כי ברגע שאתה עובר לרכבים הגדולים יותר התקלות, הביטוח, האגרה השנתית, תשלום על מסלול טסט, כביש 6, ועוד ועוד הכל קופץ בכמה ספרות גדולות... לדעתי זה לא שווה... תשקול שוב
אבל הבעיה היא שבמקרה והוא כן יצטרך לקחת את כולם אז הוא יאלץ ליסוע מעל המותר ובמקרה הזה הביטוח חובה לא פועל על נוסעי הרכב (כך זכור לי שדובר פה בעבר. אולי @טכנולוג ה"מראה מקומות" של הפורום יוכל לקשר לתת כאן קישור לפוסט)
-
@מאיר כתב ברכב 8 מקומות:
@צילפינגים כתב ברכב 8 מקומות:
כדאי לך אולי לקנות רכב 7 מקומות כמו קיה קראנס ויש עוד הרבה אפשריות טובת סתם זרקתי ואתה תחסוך הרבה כסף כי ברגע שאתה עובר לרכבים הגדולים יותר התקלות, הביטוח, האגרה השנתית, תשלום על מסלול טסט, כביש 6, ועוד ועוד הכל קופץ בכמה ספרות גדולות... לדעתי זה לא שווה... תשקול שוב
אבל הבעיה היא שבמקרה והוא כן יצטרך לקחת את כולם אז הוא יאלץ ליסוע מעל המותר ובמקרה הזה הביטוח חובה לא פועל על נוסעי הרכב (כך זכור לי שדובר פה בעבר. אולי @טכנולוג ה"מראה מקומות" של הפורום יוכל לקשר לתת כאן קישור לפוסט)
אם נגיד זה פעם או פעמיים בשנה הייתי אומר ששווה להשכיר רכב של 9 מקומות לדעתי זה עדיין ישתלם לו מלהחזיק אוטו כזה....
-
@MERB כתב ברכב 8 מקומות:
@צילפינגים אני שמעתי שיש רכבים שכן כי אין כזה דבר כמה שידוע לי רכב רשמי שנוצר לשמונה מקומות אם יש אשמח כי אני צריך
אני צריך רכב של 11 מקומות... ויש לי סיטרואן פיקאסו עם 7 מקומות
אבל התייאשתי, מה שאעשה אעבור על החוק, הרשיון נהיגה מתיר עד 9 נוסעים בלבד ולכן לא יעזור רכב של 11 מקומות.
במקרה חירום אני קושר מושב של העגלה של הילד בין הכיסאות בשורה השלישית וכך נוצר לי כיסא נוסף עם ילד חגור.
ואל תשאל מה אני עושה עם השאר