פירוק פנס אחורי של סיטרואן פיקאסו כדי לנקות אותו מבפנים
-
@נייטרון-חפשי כתב בפירוק פנס אחורי של סיטרואן פיקאסו כדי לנקות אותו מבפנים:
@simon לפרק זה מאוד מסובך, זה דבוק וכדי לשחרר את הדבר אפשר לחמם באש את כל ההיקף של הפנס. אתה יכול לשים סמרטוט על מקל דק ולהחדיר אותו דרך פתח הנורה.
טינר עלול לדעתי להצהיב את הפנס.
לידיעתך, דבק 3 שניות לא אמור להחזיק לאורך זמן, מנסיון!באש זה באמת מסובך.
לא מצאתי מקל דק וגמיש מתאים לזה. -
תכלס כעת הסתבכתי.
הפנס כעת לא ראוי לשימוש מרוב לובן, כששמתי כמות נכבדה של טינר הטינר שטף וניקה חלק משמעותי מהפנס ונגמר לי הטינר1-32 , אז רכשתי טינר סנטטי 1-32 (זה מה שהיה בחנות) והוא קילף את הצבע בפנים ולכלך בחזרה יותר גרוע מה שהצלחתי לנקות לפני כן.
יש לי ביטוח דרכים על הפנסים, כבר פניתי אליהם בעבר בגלל שהפנס שבור, והם לא מתייחסים, כעת אני חושש שהם ינצלו את זה ויאשמו אותי שהרסתי בעצמי את הפנס ויגידו שזה לא נכלל בביטוח?
היכן אני יכול לרכוש פנס חליפי יד 2 במחיר זול? (יש מספיק סיטרואנים כאלו שיצאו משימוש)
תודה רבה -
@צילפינגים כתב בפירוק פנס אחורי של סיטרואן פיקאסו כדי לנקות אותו מבפנים:
@simon תחפש בפירוקיות מהאיזור שלך או שתחפש דרך אתר גלגלים אולי תמצא במחיר טוב
איך אני מוצא פירוקיות בבני ברק?
-
@simon כתב בפירוק פנס אחורי של סיטרואן פיקאסו כדי לנקות אותו מבפנים:
תכלס כעת הסתבכתי.
הפנס כעת לא ראוי לשימוש מרוב לובן, כששמתי כמות נכבדה של טינר הטינר שטף וניקה חלק משמעותי מהפנס ונגמר לי הטינר1-32 , אז רכשתי טינר סנטטי 1-32 (זה מה שהיה בחנות) והוא קילף את הצבע בפנים ולכלך בחזרה יותר גרוע מה שהצלחתי לנקות לפני כן.
יש לי ביטוח דרכים על הפנסים, כבר פניתי אליהם בעבר בגלל שהפנס שבור, והם לא מתייחסים, כעת אני חושש שהם ינצלו את זה ויאשמו אותי שהרסתי בעצמי את הפנס ויגידו שזה לא נכלל בביטוח?
היכן אני יכול לרכוש פנס חליפי יד 2 במחיר זול? (יש מספיק סיטרואנים כאלו שיצאו משימוש)
תודה רבהאם יש לך ביטוח פנסים ומראות אז אתה מכוסה זה בעצם ביטוח מקיף על הפנסים מה שאומר שגם אם שברת בעצמך הביטוח צריך להחליף או לתקן לך
-
@טכנולוג כתב בפירוק פנס אחורי של סיטרואן פיקאסו כדי לנקות אותו מבפנים:
תכלס כעת הסתבכתי.
תודה רבהאם יש לך ביטוח פנסים ומראות אז אתה מכוסה זה בעצם ביטוח מקיף על הפנסים מה שאומר שגם אם שברת בעצמך הביטוח צריך להחליף או לתקן לך
תודה
אכן רדפתי היום הרבה אחרי דרכים שאצלם הביטוח, סוף סוף הם ענו וגבו ממני 250 ש"ח ואמרו שהם יזמינו את הפנס לשבוע הבא בעז"ה.
באתר גלגלים קיבלתי רק הצעה אחת מחלקי חילוף נאסר מוחמד ב400 ש"ח + מע"מ
בחנויותלחלקי חילוף בבני ברק אמרו לי גם 400-450 + מע"מ. -
@simon חבל היית שובר גם את השני ומשלם מחיר של פנס אחד....
😁😁😁גם אילו רציתי לגנוב חלילה לא יכלתי, כבר שלחתי להם תמונות של כל הרכב לפני פסח.
-
גם אילו רציתי לגנוב חלילה לא יכלתי, כבר שלחתי להם תמונות של כל הרכב לפני פסח
אני לא יודע, אבל יתכן וגם זה מוגדר כתאונה.
אינני משפטן אבל מה שידוע לי שההגדרה של תאונה היא נזק הנגרם בשוגג לרכב, למשל אדם שהחליף בין בנזין לסולר זה מוגדר כתאונה. ומכיוון שאתה לא הזקת בכוונה תחילה יתכן וזה יכול להיות מוגדר כתאונה
-
@מאיר בוודאי שזה נחשב כתאונה מה שהוא אמר שהוא לא רוצה לגנוב זה בנוגע לרעיון של @צילפינגים
@simon חבל היית שובר גם את השני ומשלם מחיר של פנס אחד....
😁😁😁 -
סוף סוף הם ענו וגבו ממני 250 ש"ח
זה מחיר מעולה עבור פנס.
מניסיון באתר גלגלים הכל הרבה יותר יקר מפירוקיות [שלא לדבר על כך שיום אחד ניסיתי לברר שם כמה יעלו הפלסטיקים המפורסמים לפריוס, המחירים התחילו ב450... לזוג!]