איזה רכב לא לקנות?
-
ממה להיזהר בעיקר ?
-
ממה להיזהר בעיקר ?
@פראק-ביום-חול כתב באיזה רכב לא לקנות?:
ממה להיזהר בעיקר ?
זה מכלול רחב מאוד!!!
כי אם אתה שואל לצורך העניין בן אדם אחד שהיה לו פורד פוקוס יגיד לך וואו זה רכב חלומי כדאי לך לקנות,
ותשאל בן אדם אחר שהיה לו פורד פוקוס הוא יגיד לך אל תיגע רכב שתיין דלק ברמות מטורפות,
מבין ?! כל אחד לוקח את זה לרמות אחרות,
זה תלוי מה שאתה מחפש אמינות? חיסכון? זול לתחזוק? לא עושה בעיות???
פרט, נמק, הסבר … -
ממה להיזהר בעיקר ?
-
לא צרפתי! לא רכב עם ק’'מ גבוה מידיי! וכפי שאמרו רכב שמור ומטופל לא מוזנח
לדוגמא אם מוכר מוסיף מים פעם בשבוע- לברוח ולא לגעת. -
@פראק-ביום-חול להזהר בעיקר מרכב שהוזנח
@עבד-נאמן מעוניין בשברולט קרוז
הציעו לי שנת 2011 שמור מאוד יד 3 היה יד ראשונה בהשכרה יד שניה רופא יד נוכחית נהגת ב33000
עם טסט ארוך -
ממה להיזהר בעיקר ?
@פראק-ביום-חול בכללי צרפתיות, לבד מכמה חריגות דוגמת רנו קליאו דיזל.
גרמניות רק עם תחזוקה טובה. עדיפות ללא מערכת DPF (מסנן חלקיקים). ובכללי גרמניות יותר מתוחכמות לא שזה אומר שהם לא אמינות אלא שבהכרח הם לפעמים יותר יקרות לתיקון או יותר מצריכות טיפולים בגלל מערכות נוספות, ולא כל המכונאים יודעים לטפל בגרמניות מספיק טוב. מאידך גרמניות וכן צרפתיות הם מפנקות מאד, בפער מהיפניות.
קוריאניות תחזוקה טובה פלוס בדיקה של בוצה. סונטה עם מנועים בעיתיים. ובכללי הקוראניות נמצאות איפשהו באמצע מבחינת אמינות.
יפניות גם לא הכל לדוגמה סוזוקי קראסובר טיוטה וורסו ואוונסיס. וכן כמה מדגמי סובארו. קשקאי אחרי 2013, נוט אחרי 2015. ובכללי יפניות המכונאים יותר מכירים יש זמינות חלפים ומימלא חלפים יותר זולים.
ולא כתבתי הכל. לכן יותר כדאי שתכתוב מה הקטגוריה והצרכים שלך וכך יותר ייקל עלינו ובעיקר יותר תבוא לך תועלת.עריכה: ואיך שכחתי להזכיר את אופל העומדת בראש הפרמידה של הרכבים הלא אמינים? ויש גם את פיאט שיש לה דגמים לא מוצלחים מדי.
ו @פראק-ביום-חול ברוך הבא לפורום

-
הציעו לי שנת 2011 שמור מאוד יד 3 היה יד ראשונה בהשכרה יד שניה רופא יד נוכחית נהגת ב33000
עם טסט ארוך@פראק-ביום-חול כתב באיזה רכב לא לקנות?:
מעוניין בשברולט קרוז
ח"ו
למענך עשה ולא לנו.
אל תיגע ברכב הזה. -
בשברולט קרוז
לא להתקרב אפילו בחינם
זבל של רכב בכל המובנים, בעיות נזילות מנוע גיר ממיר וכו’ -
מעוניין בשברולט קרוז
עם טסט ארוךממש ממש לא. גם אם הנתונים נכונים. וגם אם הוא חדש מהחברה לא לגעת!!! זה רכב שייצרו אותו כדי לאמן מוסכניקים טריים.
“נו מקסימום תהרוס. זה לא ישנה לאף אחד…” -
בקיצור תקנה בנזין יפנית שמיוצרת כולה ביפן…
-
@הלוך-ונסוע כתב באיזה רכב לא לקנות?:
גם לא נכון מאה אחוז.
-
@הלוך-ונסוע כתב באיזה רכב לא לקנות?:
נגיד, אבל הרבה חלקים הוחלפו כנראה מזמן בחלפים סיניים… (בתקוה שבכלל הוחלפו ולא הוזנחו כי הרי טויוטה אפשר למכור ביוקר גם שבורה ומוזנחת)
-
נשמע שאתה מחפש זול, אופציות רלוונטיות:
פורד פוקוס עד תחילת 2011צורה ישנה
ניסאן טידה
מאזדה 3
תחפש פשוט הכי שמורה וק’'מ סביר -
לא הבנתי מה הבעיה ברכב הזה .
זה רכב מכובד שנראה טוב , אמין זול . -
לא הבנתי מה הבעיה ברכב הזה .
זה רכב מכובד שנראה טוב , אמין זול .