זה רכב מהשכרה בלבן
-
@רק-אני כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
@איש-גמזו איזה דגם?
חחחחח…
כאילו אתה אומר אני הולך לקנות כל רכב של ווי קאר חוץ מאת הרכב שאיש גמזו עשה איתו פעם דריפט, כי הוא “גמור”…לגוש"ד, זה היה קיה סדאן כלשהו, לא זוכר את שמו, גדול מריו וקטן מסיד.
אל תקנה אותו בכל מקרה, כי הגיר שלו עצבן אותי -
@איש-גמזו איזה דגם?
חחחחח…
כאילו אתה אומר אני הולך לקנות כל רכב של ווי קאר חוץ מאת הרכב שאיש גמזו עשה איתו פעם דריפט, כי הוא “גמור”…לגוש"ד, זה היה קיה סדאן כלשהו, לא זוכר את שמו, גדול מריו וקטן מסיד.
אל תקנה אותו בכל מקרה, כי הגיר שלו עצבן אותי -
@חיים-Y0737 כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
נהגו עליו מאות אנשים…
אני אישית עשיתי עם רכב של וויי קאר דריפט מרשים, בעליה מפותלת ברכב עמוס וגדוש…
-
@סוסיתא-קדישתא כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
כמדומני שהחוק מחייב להחזיק קצין בטיחות,
חברת השכרה לא חייבת להחזיק קצין בטיחות, היא לא חייבת למסור דין וחשבון אצל מי היא מטפלת, רק להצהיר שמטופל וכו’.
יתירה מכך, החוק מאפשר לכתחלה לחברות השכרה לחרוג ב-40 יום (כמדומני, מפי חבר שבעל חברת השכרה) ממועד הטסט השנתי.
אה, ועוד דבר, רכב השכרה ככלל הוא רכב שהאדם היחידי שאכפת לו ממצבו, מעולם לא יושב בו…ואדרבה, אם לנו כואב בכיס הוצאות תחזוקת רכבים, עבורם כל גילוח של 100 ש"ח לחודש מרכב אחד, שווה 10,000 ש"ח ממאה רכבים… והם מחפשים לגלח, ואלו מגלחין…
בקיצור,
והבחור שמוכר את האוטו אומר לי “תקשיב זה השכרה בלבן אז על כורחך שזה רכב שמתוחזק כדבעי…
וח"ו שמעולם לא עלה אל כפר הבני דודים לטיפול…
וק"ו שלא נעשו שום קומבינות אלא הכל במוסך מורשה ולפי הספר”
האם זה נכון?
להאמין לו?אולי הוא צודק לגופו של רכב, אבל הטענה - לא טעם ולא ריח (ברוח החג כמובן).
ואני כותב את הדברים מתוך שיקול דעת (כר גיל) ומתוך מקרים רבים שהסתכלתי אל תוך קרביה של חברת השכרות, לא אחת אלא 3…בכל אופן אם תקבל היסטוריית רכב מלאה וגם תביא איתך מישהו שמבין מה שעיניו רואות - אפשר שתוכל ליהנות מהעסקה. אבל שוב קח בחשבון שסביר מאוד להניח שזה רכב שהעדינות היחידה שנהגו בו, הייתה העדינות של @DanielC …
@גיל כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
חברת השכרה לא חייבת להחזיק קצין בטיחות
מעיז פני ושואל:
במסמך “הנחיות ותנאים עיקריים להקמת חברה להשכרת רכב לנהיגה עצמית”:
6. העסקת קצין בטיחות בתעבורה בחברה, אשר מינויו יאושר ע"י אגף קציני בטיחות משרד התחבורהועוד:
• חברות הליסינג והשכרת הרכב יצטרכו להעסיק קצין בטיחות אחד על כל 250 נהגים, ללא קשר למספר כלי הרכב שבבעלות החברה.
מקור -
@גיל כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
חברת השכרה לא חייבת להחזיק קצין בטיחות
מעיז פני ושואל:
במסמך “הנחיות ותנאים עיקריים להקמת חברה להשכרת רכב לנהיגה עצמית”:
6. העסקת קצין בטיחות בתעבורה בחברה, אשר מינויו יאושר ע"י אגף קציני בטיחות משרד התחבורהועוד:
• חברות הליסינג והשכרת הרכב יצטרכו להעסיק קצין בטיחות אחד על כל 250 נהגים, ללא קשר למספר כלי הרכב שבבעלות החברה.
מקור