משאבת מים פריוס 2008
-
@נייטרון-חפשי
מה שאתה קונה בארץ אתה יודע שאתה מקבל חלק חדש יפני אבל המחיר באמת לא שווה את זה גם אם ילכו לך 3 משאבות סיניות בזמן שהמשאבה הזאת תחזיק אתה עדיין בחצי מהמחיר
אבל לרכב שלי כן הייתי מעדיף חלק מקורי גם אם הוא משומש ועולה פי שתיים מאשר חליפי סיני@נייטרון-חפשי כתב במשאבת מים פריוס 2008:
ועל האלו מפירוק איך אתה יודע שהם מקוריות? אם אין לך הוכחה אני מוכן להמר שהם לא!
אתה רואה כשאתה מפרק אם פתחו את הברגים והצינורות כבר פעם ואם אינני טועה יש כיתוב של דנסו
@טד-לאסו אני התקנתי משאבות מהארץ (אחת מהם הייתה של DOLZ) והם החזיקו כמו הסיניות מעלי, כלומר, לפי המזל, חלקם כמה שנים וחלקם פחות משלשה חדשים. גם הגיע אלי רכב שהחליף במורשה טויוטה בחיפה ואחרי חדשיים הוא הגיע אלי והסברתי לו שבזבוז חצי יום פלוס דלק לא שווה את מימוש האחריות והחלפתי לו ב350.
ועל המשאבה המקורית לא כתוב כלום!
-
@טד-לאסו אני התקנתי משאבות מהארץ (אחת מהם הייתה של DOLZ) והם החזיקו כמו הסיניות מעלי, כלומר, לפי המזל, חלקם כמה שנים וחלקם פחות משלשה חדשים. גם הגיע אלי רכב שהחליף במורשה טויוטה בחיפה ואחרי חדשיים הוא הגיע אלי והסברתי לו שבזבוז חצי יום פלוס דלק לא שווה את מימוש האחריות והחלפתי לו ב350.
ועל המשאבה המקורית לא כתוב כלום!
@נייטרון-חפשי
החכמתני
באמת גם למי שבא אלי אמרתי שלא שווה לקנות את מה שמוכרים פה ב500 -
@א.ד.מ. מה שאני מצאתי היה סינית ב280
@נייטרון-חפשי שווה,
הלכה לי משאבה בערב חג,
אין לי זמן להזמין מעלי,
ד’'א הקודמת הייתה עם שנתיים אחריות מאמזון ועברה שנה,
יש מה לממש? או שזה ברכה לבטלה? -
@נייטרון-חפשי שווה,
הלכה לי משאבה בערב חג,
אין לי זמן להזמין מעלי,
יש מה לממש? או שזה ברכה לבטלה?@א.ד.מ. כתב במשאבת מים פריוס 2008:
יש מה לממש? או שזה ברכה לבטלה?לא מאמין, אבל חשוב לדעת שיש מוכרים באמזון שמוכרים מוצרי אליאקספרס ואתה משלם יותר על השירות/אמינות של אמזון. באמזון אין רמאויות לבנות כמו בעלי אבל לפעמים זה אותם מוצרים בדיוק ומאותו מקור.
-
@א.ד.מ. כתב במשאבת מים פריוס 2008:
איפה קונים בארץ משאבה כזו הכי בזול?
התקנה אני עושה לבדבירושלים לא מצאתי
יש באשדוד ס.ע. חלפים חנות מעולה יש לו יפני ב450 שקל