מחפש רכב - תקציב עד 6,000 ש״ח
-
@מאיר כתב במחפש רכב - תקציב עד 6,000 ש״ח:
שפורסמה פה באזור ה5?
@Lexus כבר הגיב לאיצי אי שמכר, כפה’'נ בתיווך שלי דרך הפורום הנפלא!
-
טוב חברים, אז סליחה על האיחור, ובאמת ‘שאפו’ על הפורום הנפלא הזה שמטרתו הוא רק חסד, וקצת מילי דמשמחי,
ברוך השם ובשעה טובה הריני ליידע שאני הוא זה שקניתי את ‘הפוקוס האהובה’ של מר @Lexus היקר, והנחמד!
בהזדמנות זו אני רוצה להודות ל@Lexus המוכר, וכן לאברך הנחמד @חיים-Y0737 החביב שעזר לי המון!!!
לאבי אדרי מק’'ס שהשתדל לעזור, וכן סליחה מ@איצי-אי על שהקדמתי אותו, ואני מאחל לו שימצא קורולה 2007 במחיר שביקש,
בתפילה לבורא עולם שלא אצטרך להוציא שקל על האוטו החדש שלי חוץ מדלק כמובן ולוואי שיתחיל לקחת 1/11 (זה בגדר נס??). -
וגם זה רכב שאמור להיות מצוין
רק שהוא רובוטי = פחות נעים לנהיגה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/gbgw83rg -
בגדול לפתוח יד 2 עם הגבלת מחיר ושנתון ולסנן את מה שנראה ונשמע הכי שמור
דוגמאות
כפי שהציעו סיריון וג’אזניסאן נוט/טידה /פוקוס [לנסר ספציפית לדעתי רובן לא שמורות ממה שראיתי בעבר]
@חיים-Y0737 החזקתי טידה שנה ב"ה אפס תקלות רק לא לזלזל בבדיקה בקניה, וכן מים שמן
-
@איצי-אי כתב במחפש רכב - תקציב עד 6,000 ש״ח:
שוה לגעת בקורולה אם 300 אלףקלומטר
באיזה מחיר?
אם היא עברה תחזוקה מסודרת ומדויקת בזמן והמחיר טוב מספיק בשביל שגם אם יהיה צורך בתיקון רציני ישאר מספיק תקציב למה לא?
נראה לי קורולה זה כמו סבתא תימניה, היא חיה לנצח… -
טוב חברים, אז סליחה על האיחור, ובאמת ‘שאפו’ על הפורום הנפלא הזה שמטרתו הוא רק חסד, וקצת מילי דמשמחי,
ברוך השם ובשעה טובה הריני ליידע שאני הוא זה שקניתי את ‘הפוקוס האהובה’ של מר @Lexus היקר, והנחמד!
בהזדמנות זו אני רוצה להודות ל@Lexus המוכר, וכן לאברך הנחמד @חיים-Y0737 החביב שעזר לי המון!!!
לאבי אדרי מק’'ס שהשתדל לעזור, וכן סליחה מ@איצי-אי על שהקדמתי אותו, ואני מאחל לו שימצא קורולה 2007 במחיר שביקש,
בתפילה לבורא עולם שלא אצטרך להוציא שקל על האוטו החדש שלי חוץ מדלק כמובן ולוואי שיתחיל לקחת 1/11 (זה בגדר נס??).@ליקו כתב במחפש רכב - תקציב עד 6,000 ש״ח:
זה בגדר נס?
תתחדש, ד’‘ש חוזר מאבי אדרי [הוא סיפר לי שהחליף טרמוסטט בעבר ברכב הזה אז הרווחת… פגשתי בו היום… אגב ל- @Lexus מסר לך ד’‘ש חם]
דלק זה תלוי כמה אתה לוחץ, אם אתה לוחץ חזק- 1 ל 8/9
אם רגוע בעיקר בפתיחות ולא עובר את המאה בשיוט- תגיע ל 11 בעז’'ה.
אל תשכח להוסיף בערך רבע ליטר שמן ולעקוב מפעם לפעם, רצוי אגב שתעשה כעת טיפול 10 אלפים שמן ופליטרים כתחזוקה מונעת…וכפי שאמרתי לך- כדי לעלות לירושלים אני מקבע בפלוס מינוס הילוך 3 עד סוף העליה, ולאחמ’‘כ להחזיר לדרייב, ככה לא יוריד סתם הילוך בעליה.
לא יודע אם מזיק לגיר אבל ככה הכי נוח לי. בהצלחה וס’'ד.