סאב ליס-סאבלט מה העוקץ?
-
@חובק-עולם כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
זו עסקה טובה.
בכפוף לזה שלא יידלק לו נורות כל שני וחמישי כמקובל ברנו… כי אז למרות האחריות זה התרוצצות בין מוסכים וכו’
-
@חיים-Y0737 אני חצי שנה עם רכב עם מנוע כזה עם ק"מ מכובד מאוד ובס"ד שום דבר.
עם מנוע כזה
אין לך אוריאה
וגם אתה על ידני ולא על קלאצים רובוטיים נניח אם הליסניג שלו עמד הרבה פקקים יש בלאי מואץ -
עם מנוע כזה
אין לך אוריאה
וגם אתה על ידני ולא על קלאצים רובוטיים נניח אם הליסניג שלו עמד הרבה פקקים יש בלאי מואץ@חיים-Y0737 כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
אין לך אוריאה
וגם חשוב מאוד שתהיה אחריות על מערכת הפליטה. זה העקב אכילס של הרכב.
@חיים-Y0737 כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
וגם אתה על ידני ולא על קלאצים רובוטיים נניח אם הליסניג שלו עמד הרבה פקקים יש בלאי מואץ
צריך לברר אם זה מכסה החלפת קלאצ’ים.
-
הציעו לי בפריסבי רנו מגאן דיזל 165000 ק"מ שנת 2022
בעסקת סאבליס או סאבלט במחיר של 1500 לחודש לשנתיים
ומקדמה של 6600
אין לי מושג מה העוקץ פה?
מי יודע ?
כדאי ללכת על זה ?@רק-אני זה גיר דו-מצמדי ומערכת אוריאה אד-בלו, שהיא נחשבת לבעייתית.
המנוע דווקא ממשפחת K9K הידועה לטובה, אבל זה לא מספיק.
עריכה:. כעת ראיתי שזכיתי לכוון לדברי @אושר-מתקרב ו @חיים-Y0737 -
אגב לפות’'ש- אם אתה בליסניג יד 2, אפשר גם רכב בנזין עם מנוע צנום וחסכוני עם טורבו, או דיזל ישן יותר ללא אוריאה אם קיים… או הייבריד כמובן למשל סוזוקי S קרוס וכדומה
-
עם מנוע כזה
אין לך אוריאה
וגם אתה על ידני ולא על קלאצים רובוטיים נניח אם הליסניג שלו עמד הרבה פקקים יש בלאי מואץ@חיים-Y0737 כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
וגם אתה על ידני ולא על קלאצים רובוטיים נניח אם הליסניג שלו עמד הרבה פקקים יש בלאי מואץ
זה קלאצים רטובים.
-
@חיים-Y0737 כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
זה קלאצים רטובים.
@israel_458xv20n כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
רטובים.
אוקיי, ועדיין חשוב שלא יפילו עליו בלאי זה העניין פה
-
אגב לפות’'ש- אם אתה בליסניג יד 2, אפשר גם רכב בנזין עם מנוע צנום וחסכוני עם טורבו, או דיזל ישן יותר ללא אוריאה אם קיים… או הייבריד כמובן למשל סוזוקי S קרוס וכדומה
@חיים-Y0737 הייתה להם גם אפשרות לMG ב1800 חודשי
-
-
-
@ישראל-ו. כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
1800 יש לך רנו קליאו
זה בסיסי ולא כולל כלום, בשביל ביטול השתתפות וחבילת טיפולים ואחריות מורחבת צריך להוסיף עד בערך סה’'כ 2300 להבנתי
-
@ישראל-ו. כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
1800 יש לך רנו קליאו
זה בסיסי ולא כולל כלום, בשביל ביטול השתתפות וחבילת טיפולים ואחריות מורחבת צריך להוסיף עד בערך סה’'כ 2300 להבנתי
@חיים-Y0737 מי פה בעל ידע שידע לעשות מדריך לליסניג?
-
@חיים-Y0737 מי פה בעל ידע שידע לעשות מדריך לליסניג?
@רק-אני כתב בסאב ליס-סאבלט מה העוקץ?:
בעל ידע שידע לעשות מדריך לליסניג
שאלה טובה, אכן הגיע הזמן…
היה על זה שרשור לאחרונה במדברים רכב נראה ליעכ’‘פ נקודת ההנחה שאין מתנות חינם, וזה בסה’'כ שכירות ארוכת טווח…
בכל אופן אישית- פסיכולוגי אני מרגיש בטוח יותר ברכבי האישי שלא צריך לחשוש מכל פיפס/ שריטה וכדומה