חוות דעת
-
אני רוצה לברר על סיטרואן C4 פיקאסו 2014/2018 בנזין 1.6 165 כס . האם הרכב מומלץ עם תקלות או מחלות כי הבנתי שזה כבר לא גיר רובוטי אל גיר טוב מחברה יפנית מה הציבור אומר ?
והאם יש מחלות ספציפיות? -
מהמידע הכללי שלי- לא משהו בכלל, רק הדיזל נחשב טוב בדגם זה
הבנזין גרוע ולכן המחירון זול -
אני רוצה לברר על סיטרואן C4 פיקאסו 2014/2018 בנזין 1.6 165 כס . האם הרכב מומלץ עם תקלות או מחלות כי הבנתי שזה כבר לא גיר רובוטי אל גיר טוב מחברה יפנית מה הציבור אומר ?
@יחיים-חיימוב בכללי המנוע 1.6 בנזין של הסיטרואן נחשב אמין בהרבה מ1.2 המקולל.
מה שצריך לחפש זה 1.6 THP 165 מ2015.@חובק-עולם כתב בחוות דעת:
אמין בהרבה מ1.2 המקולל.
באופן יחסי בוודאי שכן, אבל בכל אופן שמעתי המלצות לא לגעת גם ב 1.6 [מבלי היכרות לעומק, אבל מספיק שהמחירון ברצפה מול הדיזל שמתומחר טוב]
-
@יחיים-חיימוב בכללי המנוע 1.6 בנזין של הסיטרואן נחשב אמין בהרבה מ1.2 המקולל.
מה שצריך לחפש זה 1.6 THP 165 מ2015.@חובק-עולם הענין הוא שמ 2014 כבר יש את המנוע 1.6 עם 165 כס השאלה מה עם 2014
-
מ מאיר העביר נושא זה מ-מדברים רכב
-
@יחיים-חיימוב אם אתה לא רוצה לפתוח פה פוסט של “עזרה | סיטרואן C4 ש…” בכל שבוע,
אל תיגע.
בשיא הרצינות. אנשים אוכלים קש מהרכבים האלו. -
@יחיים-חיימוב אם אתה לא רוצה לפתוח פה פוסט של “עזרה | סיטרואן C4 ש…” בכל שבוע,
אל תיגע.
בשיא הרצינות. אנשים אוכלים קש מהרכבים האלו.אנשים אוכלים קש מהרכבים האלו.
והנה חוזר לו הניגון…
לא נכנס ספציפית לנושא THP165, אבל אני קורא כאן בפורום מגוון תקלות מרשים באסייתיות שהרבה מהם לא קיימות בצרפתיות היותר אמינות.
תוסיף לזה שבהרבה מקרים עקב ירידת ערך מוגברת ניתן לקנות צרפתית במחיר שיתן ירידת ערך מספרית נמוכה יותר מאסייתית מקבילה (שזה מה שמעניין את ח-ן הבנק, ולא הכמה אחוזים יותר) שלא לדבר על עלות האשראי ככל שישנה ברכישת אסייתית יקרה.
להבנתי הבעיה העיקרית זה שהמכונאי המצוי מתקשה לאבחן ולטפל כראוי בצרפתית, וזו אכן בעיה שאין להקל בה ראש. יותר מידי סיכויים שיחליפו חצי אוטו על חשבונך רק כי אין להם מושג.
לכן ממליץ לחשוב בכיוון רק אם יש באיזור מכונאי שיודע לטפל בהם כראוי או שיש נכונות להגיע לגבע כשצריך. (או נכונות ללמוד, לאבחן, ולעיתים אף לבצע בעצמך)
דוגמה קטנה: פגשתי אברך מכרמיאל שהחזיק את ה-C4 פיקאסו הקודם עם הגיר הרובוטי המושמץ ומרוצה מאוד, פשוט יש לו מכונאי משפרעם שמכיר כל בורג בגיר הזה ויודע בדיוק מה ואיך להחליף ולכן מתקן מה שצריך כמו שצריך ובזול.
ולעומת זאת גם ברובוטי של טויוטה חברים הוציאו ולא גמרו כי המכונאי לא ידע כמו שצריך מה הוא עושה ואיך… -
אנשים אוכלים קש מהרכבים האלו.
והנה חוזר לו הניגון…
לא נכנס ספציפית לנושא THP165, אבל אני קורא כאן בפורום מגוון תקלות מרשים באסייתיות שהרבה מהם לא קיימות בצרפתיות היותר אמינות.
תוסיף לזה שבהרבה מקרים עקב ירידת ערך מוגברת ניתן לקנות צרפתית במחיר שיתן ירידת ערך מספרית נמוכה יותר מאסייתית מקבילה (שזה מה שמעניין את ח-ן הבנק, ולא הכמה אחוזים יותר) שלא לדבר על עלות האשראי ככל שישנה ברכישת אסייתית יקרה.
להבנתי הבעיה העיקרית זה שהמכונאי המצוי מתקשה לאבחן ולטפל כראוי בצרפתית, וזו אכן בעיה שאין להקל בה ראש. יותר מידי סיכויים שיחליפו חצי אוטו על חשבונך רק כי אין להם מושג.
לכן ממליץ לחשוב בכיוון רק אם יש באיזור מכונאי שיודע לטפל בהם כראוי או שיש נכונות להגיע לגבע כשצריך. (או נכונות ללמוד, לאבחן, ולעיתים אף לבצע בעצמך)
דוגמה קטנה: פגשתי אברך מכרמיאל שהחזיק את ה-C4 פיקאסו הקודם עם הגיר הרובוטי המושמץ ומרוצה מאוד, פשוט יש לו מכונאי משפרעם שמכיר כל בורג בגיר הזה ויודע בדיוק מה ואיך להחליף ולכן מתקן מה שצריך כמו שצריך ובזול.
ולעומת זאת גם ברובוטי של טויוטה חברים הוציאו ולא גמרו כי המכונאי לא ידע כמו שצריך מה הוא עושה ואיך…@אלי-0 אמת, אך תרשה לי להבהיר:
שאני שפרעם ששם יש את אחד המומחים הגדולים בארץ לצרפתיות.
לרכב הספציפי יש תקלות בסכומים גבוהים ובמושגים שלאדם הממוצע אי אפשר לאבחן בזמן ולעמוד בקצב, וממילא כך אני כותב.
וודאי שלצרפתיות ולאירופאיות יש מעלות רבות ואני בעבר גם החזקתי רנו ונהניתי מאוד.
אני חושב שדבריי מובנים.