דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל האתר
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      טוען מבחן דרכים...
      1. דף הבית
      2. טיפולים, אחזקה ותקלות
      3. קוד P0AA6 בטויוטה פריוס 2008 היברידית (205 אלף ק"מ).

קוד P0AA6 בטויוטה פריוס 2008 היברידית (205 אלף ק"מ).

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
      15 פוסטים 7 כותבים 199 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • D מנותק
        D מנותק
        DanielC
        מאסטר
        כתב נערך לאחרונה על ידי

חשוב מאוד - אל תנסה להתעסק בזה בעצמך (תקלת חוסר בידוד חשמל מהסוללה ההיברידית לגוף הרכב היא אחת המסוכנות)

SSHS תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • D DanielC

חשוב מאוד - אל תנסה להתעסק בזה בעצמך (תקלת חוסר בידוד חשמל מהסוללה ההיברידית לגוף הרכב היא אחת המסוכנות)

SSHS מנותק
          SSHS מנותק
          SSH
          כתב נערך לאחרונה על ידי SSH

@DanielC תודה רבה גמח"ט

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • SSHS SSH

האם יש מישהו בבית שמש שיוכל לעזור לי עם זה בתשלום. ומה דעתכם על זה.
            חיברתי OBDII וזה הקוד תקלה שנדלק לי באמצע נסיעה. אם אני מכבה את הרכב זה לא נותן לו להידלק ללא מחיקת הקוד תקלה. ואז מידי פעם נדלק שוב. אשמח לעזרתכם בכל מידע בעניין ניסיון אישי. עצות פתרונות. או כל דבר שיוכל לעזור

I מנותק
            I מנותק
            israel_458xv20n
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@SSH אם לא היה לך רטיבות בבגאז’ או משהו חריג אז זה יכול להיות מהמדחס, אבל כמו שכתבו לא כדאי להתעסק אם אתה לא מבין בזה.

2
            • I israel_458xv20n

@SSH אם לא היה לך רטיבות בבגאז’ או משהו חריג אז זה יכול להיות מהמדחס, אבל כמו שכתבו לא כדאי להתעסק אם אתה לא מבין בזה.

SSHS מנותק
              SSHS מנותק
              SSH
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@israel_458xv20n תודה גמח"ט

,

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • SSHS SSH

האם יש מישהו בבית שמש שיוכל לעזור לי עם זה בתשלום. ומה דעתכם על זה.
                חיברתי OBDII וזה הקוד תקלה שנדלק לי באמצע נסיעה. אם אני מכבה את הרכב זה לא נותן לו להידלק ללא מחיקת הקוד תקלה. ואז מידי פעם נדלק שוב. אשמח לעזרתכם בכל מידע בעניין ניסיון אישי. עצות פתרונות. או כל דבר שיוכל לעזור

SSHS מנותק
                SSHS מנותק
                SSH
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@SSH רק לעדכן מה קרה מאז:
                בדקתי במספר מוסכים קלאסיים ורצו מחירים גבוהים (בין 700 ל2500) על הבדיקה בנפרד מהתיקון. וגם על התיקון אמרו שיהיה יקר מאוד (בין 700 ל7000). והשאלה אם שווה לי להשקיע ברכב. והתחלתי לחשוב למכור אותו בזול במצבו או שלא.
                ואז דרך חיפושים בפורום פה שמעתי על יחיא אלאעריג’ מטייבה. והתקשרתי אליו הוא אמר שהמחיר של הבדיקה 400 ש"ח ואם אני מתקן אני לא משלם על הבדיקה. לדעתו אפשר ליסוע עם הרכב מבית שמש עד אליו. נסעתי. ותוך כמה דק’ הוא עלה על הבעיה שזה קצר ב2 יחידות סוללה. הוא הציע לי לתקן את הקצר ב1000. אך אמר לי שקצרים כאלו קוראים בסוללה עייפה. וכיון שהרכב הוא על 205 אלף קילומטר ולא הוחלפה סוללה והוא 20 שנה בכביש. לדעתו כדאי לעשות בדיקת עומס לבדוק אם היעילות של היחידות מעל 60% ואז אפשר לשפץ שיהיו מעל 70% ואם הם פחות לא שווה לעשות שיפוץ. תכל’ס הם היו פחות. הוא הציע לי ב4000 ש"ח להחליף את כל יחידות הסוללה לראב 4 2018 (אחריות לחצי שנה) וזה מה שעשיתי. זה סיכום כל הסיפור בינתיים. מקווה שלא יהיו תקלות נוספות. אשמח לשמוע את חוות דעתכם האם עשיתי בשכל או לא והאם היה עדיף רק לתקן את הקצר ב1000. ואיך זה משליך מבחינת מכירת הרכב מוריד או מעלה את המחיר שלו.

א.ד.מ.א ט 2 תגובות תגובה אחרונה
                5
                • SSHS SSH

בדקתי במספר מוסכים קלאסיים ורצו מחירים גבוהים (בין 700 ל2500) על הבדיקה בנפרד מהתיקון. וגם על התיקון אמרו שיהיה יקר מאוד (בין 700 ל7000). והשאלה אם שווה לי להשקיע ברכב. והתחלתי לחשוב למכור אותו בזול במצבו או שלא.
                  ואז דרך חיפושים בפורום פה שמעתי על יחיא אלאעריג’ מטייבה. והתקשרתי אליו הוא אמר שהמחיר של הבדיקה 400 ש"ח ואם אני מתקן אני לא משלם על הבדיקה. לדעתו אפשר ליסוע עם הרכב מבית שמש עד אליו. נסעתי. ותוך כמה דק’ הוא עלה על הבעיה שזה קצר ב2 יחידות סוללה. הוא הציע לי לתקן את הקצר ב1000. אך אמר לי שקצרים כאלו קוראים בסוללה עייפה. וכיון שהרכב הוא על 205 אלף קילומטר ולא הוחלפה סוללה והוא 20 שנה בכביש. לדעתו כדאי לעשות בדיקת עומס לבדוק אם היעילות של היחידות מעל 60% ואז אפשר לשפץ שיהיו מעל 70% ואם הם פחות לא שווה לעשות שיפוץ. תכל’ס הם היו פחות. הוא הציע לי ב4000 ש"ח להחליף את כל יחידות הסוללה לראב 4 2018 (אחריות לחצי שנה) וזה מה שעשיתי. זה סיכום כל הסיפור בינתיים. מקווה שלא יהיו תקלות נוספות. אשמח לשמוע את חוות דעתכם האם עשיתי בשכל או לא והאם היה עדיף רק לתקן את הקצר ב1000. ואיך זה משליך מבחינת מכירת הרכב מוריד או מעלה את המחיר שלו.

א.ד.מ.א מנותק
                  א.ד.מ.א מנותק
                  א.ד.מ.
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@SSH מעניין אותי,
                  היו לך עוד קודי תקלה כדוגמת, P0A80 או P3000?
                  נדלקו לך נורות מידי פעם בנסיעה?

0
                  • א.ד.מ.א א.ד.מ.

@SSH מעניין אותי,
                    היו לך עוד קודי תקלה כדוגמת, P0A80 או P3000?
                    נדלקו לך נורות מידי פעם בנסיעה?

SSHS מנותק
                    SSHS מנותק
                    SSH
                    כתב נערך לאחרונה על ידי SSH

@א.ד.מ. הקוד תקלה היחיד בOBD שהיה זה POAA6 והוא היה נדלק גם באמצע נסיעה ואז מחקתי אותו. וזה היה חוזר לפעמים בהדלקה הבאה וחוסם את ההתנעה עד למחיקה של כל הקודים הקיימים. (לא עזר למחוק אותו ספציפית). ולפעמים הוא היה מתניע ולא נדלק קוד רק אחרי חצי שעה נסיעה או יותר.
                    אבל בד"ר פריוס זה היה רק הקוד P0A80.
                    ותקלה בבלוק 3 ו12

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • SSHS SSH

ט מנותק
                      ט מנותק
                      טרנטע
                      כתב נערך לאחרונה על ידי טרנטע

@SSH בטח שעשית בשכל,
                      מאוד מעניין כמה קילומטר הסוללה של הראב 4 עשתה ?
                      ועוד יותר מעניין שהוא המליץ לך להחליף ולא לשפץ, כי כתבו פה לאחרונה שאין לו סוללות במלאי והוא דוחף לשיפוץ

מאוד חשוב לי לכתוב זאת: אבל ממה שאני מבין מי שמחליף לא לסוללה חדשה אלא לפירוק שילך רק ליחיא ולא למוטי זה פער של אלפי ש"ח, ואני באמת אוהב ומוקיר את מוטי, אבל 3000 ש"ח זה מלא כסף

mik6868M תגובה 1 תגובה אחרונה
                      3
                      • ט טרנטע

@SSH בטח שעשית בשכל,
                        מאוד מעניין כמה קילומטר הסוללה של הראב 4 עשתה ?
                        ועוד יותר מעניין שהוא המליץ לך להחליף ולא לשפץ, כי כתבו פה לאחרונה שאין לו סוללות במלאי והוא דוחף לשיפוץ

מאוד חשוב לי לכתוב זאת: אבל ממה שאני מבין מי שמחליף לא לסוללה חדשה אלא לפירוק שילך רק ליחיא ולא למוטי זה פער של אלפי ש"ח, ואני באמת אוהב ומוקיר את מוטי, אבל 3000 ש"ח זה מלא כסף

mik6868M מנותק
                        mik6868M מנותק
                        mik6868
                        מייבין
                        כתב נערך לאחרונה על ידי mik6868

@טרנטע אצל מוטי אפשר להיות רגועים על הנתונים שהוא מציין על הסוללה כמובן מוטי אמין, יחיא גם אמין אומרים השאלה אם ההבדל כחוט השערה ? או שאפשר לבדוק את הנתונים שהוא יספר על הסוללה? (שואל באמת ממקום של לברר…)

דרך אגב סוללה של ראב 4 כזה שנתון זה לא לתיום?

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • mik6868M mik6868

@טרנטע אצל מוטי אפשר להיות רגועים על הנתונים שהוא מציין על הסוללה כמובן מוטי אמין, יחיא גם אמין אומרים השאלה אם ההבדל כחוט השערה ? או שאפשר לבדוק את הנתונים שהוא יספר על הסוללה? (שואל באמת ממקום של לברר…)

דרך אגב סוללה של ראב 4 כזה שנתון זה לא לתיום?

ט מנותק
                          ט מנותק
                          טרנטע
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@mik6868 אני לא יכול להגיד בביטחון מלא אבל ממה שאני מתרשם מחבר’ה שהיו אצלו, והעיד ע"כ גם @אלוף-העולם-1 לאחרונה שהוא אמין מאוד בתחום ההיברידי, ואולי 1000 ש"ח פער הייתי הולך למוטי, אבל 3000 ש"ח פער לדעתי אין לי התלבטות

ואני כותב זאת כאחד שמטפל מידי פעם אצל מוטי, וקניתי את רכבי רק כי הוא טופל באופן שוטף אצל מוטי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          1

61

3.7k

משתמשים

11.3k

נושאים

157.4k

פוסטים
                          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.