שרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 Claude code
-
@תודה-לבורא-עולם-0 Claude code
טוב ידעתי שאני לא מבין בתחום.

ורק הסברתי את בקשתי קיבלתי תגובה שמתאים לאחד שלא יודע לשאול נכון.תגובת קלוד:
מבין את הרצון, אבל בזה אני לא אוכל לעזור — גם לא אם תעלה לי את הקובץ.ווייז היא תוכנה קניינית של גוגל, והעריכה שמדובר בה מחייבת פירוק ה‑APK, שינוי משאבים מוגנים וחתימה מחדש. זה שימוש בעותק לא מורשה, ואני לא עוזר לשנות אפליקציות כאלה, בלי קשר לכמה השינוי עצמו נראה תמים.
יש גם שיקול מעשי: גרסאות MOD של אפליקציות ניווט הן וקטור נפוץ לקוד זדוני. ווייז מקבלת מיקום רציף, גישה לרשת ולעיתים להרשאות נוספות — מי שטרח לשנות את קבצי המשאבים יכול היה לשנות גם דברים אחרים, ואין לך דרך לבדוק את זה.
מה כן אפשרי:
הפתרון הפשוט — להתקין את ווייז הרשמית מחנות Play. הצבעים שם הם בדיוק אלה שאתה מחפש, בחינם, ועם עדכונים ותיקוני אבטחה.
אם ה‑MOD נותן לך משהו שחסר בגרסה הרשמית — תגיד לי מה, ואולי יש לזה פתרון לגיטימי. חלק מהדברים שאנשים מחפשים ב‑MODים של ווייז קיימים היום בהגדרות הרשמיות (למשל מצב כהה/בהיר ידני, הסתרת דיווחים מסוימים, ערכות קול).
אם אתה רוצה חופש אמיתי לשלוט בצבעי המפה — OsmAnd או Organic Maps מאפשרות לערוך את סגנון העיבוד בעצמך, באופן חוקי לגמרי. שם אשמח לעזור לך להגדיר פלטת צבעים בדיוק לפי הטעם שלך.
מה מהכיוונים האלה מעניין אותך?
-
טוב ידעתי שאני לא מבין בתחום.

ורק הסברתי את בקשתי קיבלתי תגובה שמתאים לאחד שלא יודע לשאול נכון.תגובת קלוד:
מבין את הרצון, אבל בזה אני לא אוכל לעזור — גם לא אם תעלה לי את הקובץ.ווייז היא תוכנה קניינית של גוגל, והעריכה שמדובר בה מחייבת פירוק ה‑APK, שינוי משאבים מוגנים וחתימה מחדש. זה שימוש בעותק לא מורשה, ואני לא עוזר לשנות אפליקציות כאלה, בלי קשר לכמה השינוי עצמו נראה תמים.
יש גם שיקול מעשי: גרסאות MOD של אפליקציות ניווט הן וקטור נפוץ לקוד זדוני. ווייז מקבלת מיקום רציף, גישה לרשת ולעיתים להרשאות נוספות — מי שטרח לשנות את קבצי המשאבים יכול היה לשנות גם דברים אחרים, ואין לך דרך לבדוק את זה.
מה כן אפשרי:
הפתרון הפשוט — להתקין את ווייז הרשמית מחנות Play. הצבעים שם הם בדיוק אלה שאתה מחפש, בחינם, ועם עדכונים ותיקוני אבטחה.
אם ה‑MOD נותן לך משהו שחסר בגרסה הרשמית — תגיד לי מה, ואולי יש לזה פתרון לגיטימי. חלק מהדברים שאנשים מחפשים ב‑MODים של ווייז קיימים היום בהגדרות הרשמיות (למשל מצב כהה/בהיר ידני, הסתרת דיווחים מסוימים, ערכות קול).
אם אתה רוצה חופש אמיתי לשלוט בצבעי המפה — OsmAnd או Organic Maps מאפשרות לערוך את סגנון העיבוד בעצמך, באופן חוקי לגמרי. שם אשמח לעזור לך להגדיר פלטת צבעים בדיוק לפי הטעם שלך.
מה מהכיוונים האלה מעניין אותך?
@תודה-לבורא-עולם-0 לא מגלים לו שזה WAZE, תנסה לסובב אותו
-
תגובה: קובץ APK של וייז פרוץ
כמו שדובר פה כבר ישנו קובץ של וויז פרוץ שנערך כל פעם מחדש על ידי מפתחים רוסים.
אחד היתרונות הבולטים של הוויז הזה הוא צבע המפה שהמסלול שונה לצבע צהוב.
וכמובן אופציית קיצור המסלולים שהאפליקציה כביכול מזייפת ניקוד גבוה כמשתמש וויז.
גרסה מעודכנת ליום רביעי ה’ בתשרי. להוריד כוכביות.
@אלוף-העולם-1 כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
נחסם, לצערנו.
אם תוכל להעלות מחדש, ולשים כאן לינק מקוצר (כמדומה שזה עוזר). -
נחסם, לצערנו.
אם תוכל להעלות מחדש, ולשים כאן לינק מקוצר (כמדומה שזה עוזר). -
נחסם, לצערנו.
אם תוכל להעלות מחדש, ולשים כאן לינק מקוצר (כמדומה שזה עוזר).@סוסיתא-קדישתא

@אלוף-העולם-1 אתה יכול להוריד את הכוכביות מהלינק השבור (בינתיים, לגרסה הנוכחית) -
הצבע ושאר הקשקושים לא ממש ענינו אותי אבל תפס אותי שהם כותבים שהם הסירו לגמרי את חבילת הפרסומות של וויז וזה דווקא קנה אותי שאולי כשאני יחפש דלק זה יביא לי את התחנה במרחק קילומטר ממני ולא יביא תוצאה ראשונה דלק במרחק של רק 159 ק"מ .
לא הספקתי לבדוק את זה, אבל אני יכול להגיד שלא עובד האנדרואיד אוטו גם אחרי שהפעלתי מצב מפתחים ואפליקציות חיצוניות מאושרות (אנדרואיד 16)
-
הצבע ושאר הקשקושים לא ממש ענינו אותי אבל תפס אותי שהם כותבים שהם הסירו לגמרי את חבילת הפרסומות של וויז וזה דווקא קנה אותי שאולי כשאני יחפש דלק זה יביא לי את התחנה במרחק קילומטר ממני ולא יביא תוצאה ראשונה דלק במרחק של רק 159 ק"מ .
לא הספקתי לבדוק את זה, אבל אני יכול להגיד שלא עובד האנדרואיד אוטו גם אחרי שהפעלתי מצב מפתחים ואפליקציות חיצוניות מאושרות (אנדרואיד 16)
-
-
@יצחק-RS כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
אוקי, אז בעזרתו של ג’מיני בעניין,
הוא לא מפחד לעזור לערוך את הווייז.
כנראה בגלל שזה מאותם בעלים…מה שהוא הציע זה להחליף את כל התיקייה של ה-skins מהמקורי לתוך הפרוץ.
והנה ב"ה הפלא ופלא הפרוץ קיבל את הצבעים המקוריים והמוכרים.נתיב התיקייה: /assets/res/skins/ - פשוט להחליף את כל תיקיית default
ביקשתי ממנו גם תרגום והסבר מתומצת מהשינויים שנעשה בפרוץ
@יצחק-RS (תבדוק איך חסמו את הפרסומות…)
אולי יעזור לך להבין את העסק עם התחנות דלק.העתק מהספוילר של @ישראל-ו. , וזו תגובותו:
ביטול פרסומות (Ads — AdMob / Google / ExternalPOI)
AAOS.ads_enabled: 0 - ביטול פרסומות במערכת ההפעלה לרכב (Android Auto OS).
Ad_.Admob SDK enabled: 0 - כיבוי מנוע הפרסומות של AdMob.
Ad_.Allow profile targeting default: 0 - ביטול איסוף נתונים להתאמת פרסומות אישיות.
Ad_.Allow profile targeting show dialog minimum drive count: 0 - ביטול הצגת הודעות קופצות לבקשת אישור מעקב.
Ad_.CCPA compliance is required: no - ביטול בדיקות תאימות לחוקי פרטיות עבור פרסומות.
Ad_.In car whole screen pins display: 0 - ביטול הצגת סיכות פרסום על מסך מלא ברכב.
Ads.In car show pins on non touch screens: no - ביטול סיכות פרסומות במסכים ללא מגע.
Ads_Inventory_Prediction.Feature Enabled: 0 - ביטול מנגנון ניבוי וטעינת פרסומות מראש.
Ads_Inventory_Prediction.Sample interval seconds: 4 - הגדרת מרווח דגימה לפרסומות (מבוטל).
Ads_Inventory_Prediction.Send interval seconds: 100 - הגדרת זמן שליחת נתוני פרסום (מבוטל).
Google_Ads.Display refresh period millis: -1 - ביטול רענון פרסומות של גוגל.
Google_Ads.Feature enabled: 0 - כיבוי מוחלט של פרסומות גוגל.
Google_Ads.In car enabled: 0 - ביטול פרסומות גוגל ברכב.
Google_Ads.Max concurrent pins: 0 - הגבלת כמות סיכות הפרסום המקבילות לאפס.
ExternalPO_.Feature Enabled: no - ביטול הופעת נקודות עניין ממומנות (POI).
ExternalPO_.Max POIs Display: 0 - הגבלת כמות נקודות העניין הממומנות לאפס.
ExternalPO_.Max POIs Display Small Screen: 0 - ביטול נקודות עניין ממומנות במסכים קטנים.
ExternalPO_.Max PopupUps Per Scroll: 0 - ביטול פרסומות קופצות בזמן גלילה במפה.
ExternalPO_.Max PopupUps Per Session: 0 - ביטול קפצוצים במהלך כל זמן הניווט.
ExternalPO_.Max Replay Sec: 36000 - הגדרת זמן השהיה ארוך במיוחד בין הצגות פרסומות.
ExternalPO_.My Coupons Enabled: no - ביטול מנגנון הקופונים הממומנים.
ExternalPO_.My Coupons URL: - איפוס כתובת השירות לקופונים.
ExternalPO_.My Coupons URL V2: - איפוס כתובת גרסה 2 לקופונים.
ExternalPO_.Nearby Coupons and Games URL: - איפוס כתובת קופונים ומשחקים בסביבה.
ExternalPO_.NearBy Display Time: 60 - זמן תצוגת אלמנטים קרובים (מנוטרל).
ExternalPO_.NearBy Max Speed mmsec: 1400 - הגבלת מהירות נסיעה להצגת פרסומות סביבתיות.
ExternalPO_.NearBy Sleep time: 36000 - זמן השהיה ארוך מחדש להצעות ממומנות.
ExternalPO_.Popup Enabled: no - כיבוי מוחלט של חלונות קופצים ממומנים.
ExternalPO_.Popup Number of Seconds Multiple Popups: 1 - הגדרת תזמון חלונות קופצים (מבוטל).
ExternalPO_.Popup Number of Seconds: 1 - זמן תצוגת חלון קופץ (מבוטל).
ExternalPO_.URL: - ניקוי כתובת השרת של פרסומות ה-POI.
ExternalPO_.URL V2: - ניקוי כתובת משנית בגרסה 2.
ExternalPO_.URL V3: - ניקוי כתובת משנית בגרסה 3.
(השורות הכפולות תחת Extern__POI מבצעות את אותן הגדרות ניטרול עבור תצורה חלופית של השרת).התראות מצלמות ורדאר (Alerts — Radar & Distances)
Alerts.Enable Enforcement Alert_: yes - הפעלת התראות מצלמות מהירות ואכיפה.
Alerts.Enable Enforcement Alert: yes - אישור הצגת התראות אכיפה.
Alerts.Enable Enforcement Polic_: yes - הפעלת התראות על נחרצות/ניידות משטרה.
Alerts.Enable_Enforcement_Alerts: yes - אימות נוסף להפעלת התראות מצלמה.
Alerts.Enable_Enforcement_Police: yes - אימות נוסף להפעלת התראות משטרה.
Alerts.Accident Alert Distace: 2000 - הגדלת מרחק ההתראה על תאונה ל-2,000 מטרים.
Alerts.Accident_Alert_Distace: 2000 - תצורה חלופית למרחק התראת תאונה.
Alerts.Alert Distance: 1000 - הגדלת מרחק התראה כללי ל-1,000 מטרים.
Alerts.Alert Distanc_: 1000 - תצורה חלופית למרחק התראה כללי.
Alerts.Alert_Distance: 1000 - אימות נוסף למרחק התראה כללי.
Alerts.Blocked_lane_alert_distance: 1000 - הגדלת מרחק התראה על נתיב חסום ל-1,000 מטרים.
Alerts.Distance Between Alerts: 200 - צמצום המרחק המינימלי בין התראות עוקבות ל-200 מטרים.
Alerts.Distance_Between_Alerts: 200 - תצורה חלופית למרחק בין התראות.
Alerts.Enforcement Alerts Distanc_ Freeways: 1200 - מרחק התראת מכמונת בכביש מהיר: 1,200 מטרים.
Alerts.Enforcement Alerts Distanc_ Highways: 900 - מרחק התראת מכמונת בכביש בין-עירוני: 900 מטרים.
Alerts.Enforcement Alerts Distanc_ Streets: 700 - מרחק התראת מכמונת ברחוב עירוני: 700 מטרים.
(השורות הכפולות עם קו תחתון מבטיחות הפעלה גם בגרסאות קוד מותאמות).Alerts.Hazard Alert Distace: 500 - הגדרת מרחק התראה על סכנה בכביש ל-500 מטרים.
Alerts.Heavy Traffic Alert Distace: 3000 - התראה מוקדמת על עומס תנועה כבד ממרחק 3,000 מטרים.
Alerts.Police Alert Distace: 1000 - הגדלת מרחק התראה על ניידת משטרה ל-1,000 מטרים.
הגדרות אנדרואיד אוטו (Android Auto distances)
Android Auto.Num Venue Pins: 2 - הגבלת כמות הסיכות המוצגות על המסך ל-2 בלבד למניעת עומס.
Android Auto.Heads Up Distance Normal: 1200 - מרחק התראה צפה בכביש רגיל: 1,200 מטרים.
Android Auto.Heads Up Distance Freeway: 1300 - מרחק התראה צפה בכביש מהיר: 1,300 מטרים.
זום אוטומטי (AutoZoom)
AutoZoom.Speed Factor: 20 - מקדם השפעת המהירות על התרחקות הזום.
AutoZoom.Scale Factor: 25 - מקדם התאמת קנה המידה של המפה.
AutoZoom.Max Scale: 8000 - הגבלת זום-אאוט מקסימלי בעת נסיעה מהירה.
AutoZoom.Min Scale: 0 - זום-אין מינימלי ללא הגבלה בתקריב.
AutoZoom.Threshold: 25 - סף מהירות תחילת שינוי הזום.
AutoZoom.Gradient Factor: 150 - החלקת מעברי המפה בזמן האצה או האטה.
AutoZoom.Gradient Speed Threshold: 60 - סף מהירות להפעלת שינוי זום מדורג.
ספידומטר ומצבי מפה (Map)
Map.Speedometer report speed enable_: 1 - הפעלת אפשרות דיווח/עדכון מהירות מותרת בלחיצה על הספידומטר.
Map.Speedometer sign style: us - שינוי תצוגת תמרור מהירות מותרת לסגנון אמריקאי עגול וגדול.
Map Turn Mode.Feature Enabled: 1 - הפעלת מצב התקרבות מיוחד לקראת פנייה.
Map Turn Mode.Min distance to next turn: 150 - מרחק מינימלי במטרים להתחלת מצב פנייה.
Map Turn Mode.Max distance to turn: 200 - מרחק מקסימלי במטרים להפעלת תצוגת פנייה.
Map Turn Mode.Force 2D distance: 80 - מעבר כפוי לתצוגת דו-ממד (2D) 80 מטרים לפני פנייה.
Map Turn Mode.Continuous zoom: 0 - ביטול זום רציף למניעת קפצוצי מסך בפנייה.
ניווט והודעות (Navigation / Popups / Search)
Navigation.Nearing destination distance: 0 - ביטול צלילי/הודעות התקרבות ליעד.
Notifications on route.Permanent hazard: 0 - ביטול התראות קבועות על מטרדים מוכרים בדרך.
Notifications on route.School zone: 0 - ביטול התראות על אזורי בתי ספר.
Traffic Bar.Min time in traffic seconds: 180 - הצגת סרגל עומסי תנועה רק אם העיכוב עולה על 3 דקות.
GPS.Show GPS: no - הסרת חיווי/אייקון מצב ה-GPS מהמסך.
Popup_.Min speed MMSec: 999999 - הקפצת מהירות מינימלית לערך בלתי אפשרי, כדי למנוע הופעת חלונות קופצים בכל מהירות נסיעה.
(שורות ה-Popup_ וה-Popu__ האחרות מקבעות ניטרול זהה למנוע הפרעות בנהיגה).Search_Autocomplete.Ads URL: - ניקוי כתובת פרסומות במנגנון החיפוש.
Search_Autocomplete.Enabled features: 124 - הגדרת רכיבי חיפוש פעילים מותאמים.
Search_Autocomplete.Fallback use address: yes - שימוש בכתובת גיבוי אם החיפוש נכשל.
Search_Autocomplete.Max history num: 2 - הגבלת היסטוריית החיפוש המוצעת ל-2 פריטים.
Search_Autocomplete.Route distance enabled: 0 - ביטול חישוב מרחקים מראש בתוך תוצאות ההשלמה האוטומטית.
Search_Autocomplete.Server ads: no - ביטול קבלת פרסומות משרת החיפוש.
Search_Autocomplete.Show distances: yes - הצגת מרחק לצד מיקומים בתוצאות החיפוש.
Search_Autocomplete.Skip location preview for results: 1 - דילוג על תצוגה מקדימה של המיקום בלחיצה על תוצאה.
Search_Autocomplete.Use alt service: 0 - ביטול שימוש בשירותי חיפוש חלופיים.
Search_Autocomplete.Waze prepare URL prefix… - הגדרת כתובת השרת הישיר להשלמת חיפוש ללא מתווכים.
שפה, שמע ושונות (Voice / Misc)
TTS.Default Voice ID: Vanessa - הגדרת מנוע הקראת שמות רחובות כברירת מחדל.
Prompts.Default Name: fr - הגדרת שפת הנחיות קוליות בדיפולט.
System.Default Language: fr - הגדרת שפת מערכת בדיפולט.
Moods.Edit moods enabled: 1 - פתיחת האפשרות לעריכה ובחירה חופשית של כל מלווי הניווט (Moods).
Points.Points Per Distance: 100000 - שינוי קצב צבירת הנקודות בנסיעה.
Smart Lock.Smart lock enable_: 1 - הפעלת מנגנון חיבור אוטומטי מהיר לחשבון.
Smart Lock.Smart lock enabled: 1 - אישור נוסף לחיבור האוטומטי.
GeoConfig.Ignor_ server config: yes - ביטול היכולת של שרתי Waze לדרוס את ההגדרות המותאמות הללו מרחוק.
@ישראל-ו. מאיפה הוא שלף לך את השינויים בפרוץ? סרק את כל האפליקצייה?
עריכה:
מעלה אותו כאן לטובת הציבור - לחצו כאן (להסיר כוכביות)
אותה גירסה שהעלה לעיל @אלוף-העולם-1 בפוסט הראשי,
אך החזרתי את העיצוב המקורי של ווייז. בהצלחה לכולם.@מאיר מה עם עניין זכויות יוצרים וכדומה, זה פפסדר ההעלות פה?
-
@יצחק-RS כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
אוקי, אז בעזרתו של ג’מיני בעניין,
הוא לא מפחד לעזור לערוך את הווייז.
כנראה בגלל שזה מאותם בעלים…מה שהוא הציע זה להחליף את כל התיקייה של ה-skins מהמקורי לתוך הפרוץ.
והנה ב"ה הפלא ופלא הפרוץ קיבל את הצבעים המקוריים והמוכרים.נתיב התיקייה: /assets/res/skins/ - פשוט להחליף את כל תיקיית default
ביקשתי ממנו גם תרגום והסבר מתומצת מהשינויים שנעשה בפרוץ
@יצחק-RS (תבדוק איך חסמו את הפרסומות…)
אולי יעזור לך להבין את העסק עם התחנות דלק.העתק מהספוילר של @ישראל-ו. , וזו תגובותו:
ביטול פרסומות (Ads — AdMob / Google / ExternalPOI)
AAOS.ads_enabled: 0 - ביטול פרסומות במערכת ההפעלה לרכב (Android Auto OS).
Ad_.Admob SDK enabled: 0 - כיבוי מנוע הפרסומות של AdMob.
Ad_.Allow profile targeting default: 0 - ביטול איסוף נתונים להתאמת פרסומות אישיות.
Ad_.Allow profile targeting show dialog minimum drive count: 0 - ביטול הצגת הודעות קופצות לבקשת אישור מעקב.
Ad_.CCPA compliance is required: no - ביטול בדיקות תאימות לחוקי פרטיות עבור פרסומות.
Ad_.In car whole screen pins display: 0 - ביטול הצגת סיכות פרסום על מסך מלא ברכב.
Ads.In car show pins on non touch screens: no - ביטול סיכות פרסומות במסכים ללא מגע.
Ads_Inventory_Prediction.Feature Enabled: 0 - ביטול מנגנון ניבוי וטעינת פרסומות מראש.
Ads_Inventory_Prediction.Sample interval seconds: 4 - הגדרת מרווח דגימה לפרסומות (מבוטל).
Ads_Inventory_Prediction.Send interval seconds: 100 - הגדרת זמן שליחת נתוני פרסום (מבוטל).
Google_Ads.Display refresh period millis: -1 - ביטול רענון פרסומות של גוגל.
Google_Ads.Feature enabled: 0 - כיבוי מוחלט של פרסומות גוגל.
Google_Ads.In car enabled: 0 - ביטול פרסומות גוגל ברכב.
Google_Ads.Max concurrent pins: 0 - הגבלת כמות סיכות הפרסום המקבילות לאפס.
ExternalPO_.Feature Enabled: no - ביטול הופעת נקודות עניין ממומנות (POI).
ExternalPO_.Max POIs Display: 0 - הגבלת כמות נקודות העניין הממומנות לאפס.
ExternalPO_.Max POIs Display Small Screen: 0 - ביטול נקודות עניין ממומנות במסכים קטנים.
ExternalPO_.Max PopupUps Per Scroll: 0 - ביטול פרסומות קופצות בזמן גלילה במפה.
ExternalPO_.Max PopupUps Per Session: 0 - ביטול קפצוצים במהלך כל זמן הניווט.
ExternalPO_.Max Replay Sec: 36000 - הגדרת זמן השהיה ארוך במיוחד בין הצגות פרסומות.
ExternalPO_.My Coupons Enabled: no - ביטול מנגנון הקופונים הממומנים.
ExternalPO_.My Coupons URL: - איפוס כתובת השירות לקופונים.
ExternalPO_.My Coupons URL V2: - איפוס כתובת גרסה 2 לקופונים.
ExternalPO_.Nearby Coupons and Games URL: - איפוס כתובת קופונים ומשחקים בסביבה.
ExternalPO_.NearBy Display Time: 60 - זמן תצוגת אלמנטים קרובים (מנוטרל).
ExternalPO_.NearBy Max Speed mmsec: 1400 - הגבלת מהירות נסיעה להצגת פרסומות סביבתיות.
ExternalPO_.NearBy Sleep time: 36000 - זמן השהיה ארוך מחדש להצעות ממומנות.
ExternalPO_.Popup Enabled: no - כיבוי מוחלט של חלונות קופצים ממומנים.
ExternalPO_.Popup Number of Seconds Multiple Popups: 1 - הגדרת תזמון חלונות קופצים (מבוטל).
ExternalPO_.Popup Number of Seconds: 1 - זמן תצוגת חלון קופץ (מבוטל).
ExternalPO_.URL: - ניקוי כתובת השרת של פרסומות ה-POI.
ExternalPO_.URL V2: - ניקוי כתובת משנית בגרסה 2.
ExternalPO_.URL V3: - ניקוי כתובת משנית בגרסה 3.
(השורות הכפולות תחת Extern__POI מבצעות את אותן הגדרות ניטרול עבור תצורה חלופית של השרת).התראות מצלמות ורדאר (Alerts — Radar & Distances)
Alerts.Enable Enforcement Alert_: yes - הפעלת התראות מצלמות מהירות ואכיפה.
Alerts.Enable Enforcement Alert: yes - אישור הצגת התראות אכיפה.
Alerts.Enable Enforcement Polic_: yes - הפעלת התראות על נחרצות/ניידות משטרה.
Alerts.Enable_Enforcement_Alerts: yes - אימות נוסף להפעלת התראות מצלמה.
Alerts.Enable_Enforcement_Police: yes - אימות נוסף להפעלת התראות משטרה.
Alerts.Accident Alert Distace: 2000 - הגדלת מרחק ההתראה על תאונה ל-2,000 מטרים.
Alerts.Accident_Alert_Distace: 2000 - תצורה חלופית למרחק התראת תאונה.
Alerts.Alert Distance: 1000 - הגדלת מרחק התראה כללי ל-1,000 מטרים.
Alerts.Alert Distanc_: 1000 - תצורה חלופית למרחק התראה כללי.
Alerts.Alert_Distance: 1000 - אימות נוסף למרחק התראה כללי.
Alerts.Blocked_lane_alert_distance: 1000 - הגדלת מרחק התראה על נתיב חסום ל-1,000 מטרים.
Alerts.Distance Between Alerts: 200 - צמצום המרחק המינימלי בין התראות עוקבות ל-200 מטרים.
Alerts.Distance_Between_Alerts: 200 - תצורה חלופית למרחק בין התראות.
Alerts.Enforcement Alerts Distanc_ Freeways: 1200 - מרחק התראת מכמונת בכביש מהיר: 1,200 מטרים.
Alerts.Enforcement Alerts Distanc_ Highways: 900 - מרחק התראת מכמונת בכביש בין-עירוני: 900 מטרים.
Alerts.Enforcement Alerts Distanc_ Streets: 700 - מרחק התראת מכמונת ברחוב עירוני: 700 מטרים.
(השורות הכפולות עם קו תחתון מבטיחות הפעלה גם בגרסאות קוד מותאמות).Alerts.Hazard Alert Distace: 500 - הגדרת מרחק התראה על סכנה בכביש ל-500 מטרים.
Alerts.Heavy Traffic Alert Distace: 3000 - התראה מוקדמת על עומס תנועה כבד ממרחק 3,000 מטרים.
Alerts.Police Alert Distace: 1000 - הגדלת מרחק התראה על ניידת משטרה ל-1,000 מטרים.
הגדרות אנדרואיד אוטו (Android Auto distances)
Android Auto.Num Venue Pins: 2 - הגבלת כמות הסיכות המוצגות על המסך ל-2 בלבד למניעת עומס.
Android Auto.Heads Up Distance Normal: 1200 - מרחק התראה צפה בכביש רגיל: 1,200 מטרים.
Android Auto.Heads Up Distance Freeway: 1300 - מרחק התראה צפה בכביש מהיר: 1,300 מטרים.
זום אוטומטי (AutoZoom)
AutoZoom.Speed Factor: 20 - מקדם השפעת המהירות על התרחקות הזום.
AutoZoom.Scale Factor: 25 - מקדם התאמת קנה המידה של המפה.
AutoZoom.Max Scale: 8000 - הגבלת זום-אאוט מקסימלי בעת נסיעה מהירה.
AutoZoom.Min Scale: 0 - זום-אין מינימלי ללא הגבלה בתקריב.
AutoZoom.Threshold: 25 - סף מהירות תחילת שינוי הזום.
AutoZoom.Gradient Factor: 150 - החלקת מעברי המפה בזמן האצה או האטה.
AutoZoom.Gradient Speed Threshold: 60 - סף מהירות להפעלת שינוי זום מדורג.
ספידומטר ומצבי מפה (Map)
Map.Speedometer report speed enable_: 1 - הפעלת אפשרות דיווח/עדכון מהירות מותרת בלחיצה על הספידומטר.
Map.Speedometer sign style: us - שינוי תצוגת תמרור מהירות מותרת לסגנון אמריקאי עגול וגדול.
Map Turn Mode.Feature Enabled: 1 - הפעלת מצב התקרבות מיוחד לקראת פנייה.
Map Turn Mode.Min distance to next turn: 150 - מרחק מינימלי במטרים להתחלת מצב פנייה.
Map Turn Mode.Max distance to turn: 200 - מרחק מקסימלי במטרים להפעלת תצוגת פנייה.
Map Turn Mode.Force 2D distance: 80 - מעבר כפוי לתצוגת דו-ממד (2D) 80 מטרים לפני פנייה.
Map Turn Mode.Continuous zoom: 0 - ביטול זום רציף למניעת קפצוצי מסך בפנייה.
ניווט והודעות (Navigation / Popups / Search)
Navigation.Nearing destination distance: 0 - ביטול צלילי/הודעות התקרבות ליעד.
Notifications on route.Permanent hazard: 0 - ביטול התראות קבועות על מטרדים מוכרים בדרך.
Notifications on route.School zone: 0 - ביטול התראות על אזורי בתי ספר.
Traffic Bar.Min time in traffic seconds: 180 - הצגת סרגל עומסי תנועה רק אם העיכוב עולה על 3 דקות.
GPS.Show GPS: no - הסרת חיווי/אייקון מצב ה-GPS מהמסך.
Popup_.Min speed MMSec: 999999 - הקפצת מהירות מינימלית לערך בלתי אפשרי, כדי למנוע הופעת חלונות קופצים בכל מהירות נסיעה.
(שורות ה-Popup_ וה-Popu__ האחרות מקבעות ניטרול זהה למנוע הפרעות בנהיגה).Search_Autocomplete.Ads URL: - ניקוי כתובת פרסומות במנגנון החיפוש.
Search_Autocomplete.Enabled features: 124 - הגדרת רכיבי חיפוש פעילים מותאמים.
Search_Autocomplete.Fallback use address: yes - שימוש בכתובת גיבוי אם החיפוש נכשל.
Search_Autocomplete.Max history num: 2 - הגבלת היסטוריית החיפוש המוצעת ל-2 פריטים.
Search_Autocomplete.Route distance enabled: 0 - ביטול חישוב מרחקים מראש בתוך תוצאות ההשלמה האוטומטית.
Search_Autocomplete.Server ads: no - ביטול קבלת פרסומות משרת החיפוש.
Search_Autocomplete.Show distances: yes - הצגת מרחק לצד מיקומים בתוצאות החיפוש.
Search_Autocomplete.Skip location preview for results: 1 - דילוג על תצוגה מקדימה של המיקום בלחיצה על תוצאה.
Search_Autocomplete.Use alt service: 0 - ביטול שימוש בשירותי חיפוש חלופיים.
Search_Autocomplete.Waze prepare URL prefix… - הגדרת כתובת השרת הישיר להשלמת חיפוש ללא מתווכים.
שפה, שמע ושונות (Voice / Misc)
TTS.Default Voice ID: Vanessa - הגדרת מנוע הקראת שמות רחובות כברירת מחדל.
Prompts.Default Name: fr - הגדרת שפת הנחיות קוליות בדיפולט.
System.Default Language: fr - הגדרת שפת מערכת בדיפולט.
Moods.Edit moods enabled: 1 - פתיחת האפשרות לעריכה ובחירה חופשית של כל מלווי הניווט (Moods).
Points.Points Per Distance: 100000 - שינוי קצב צבירת הנקודות בנסיעה.
Smart Lock.Smart lock enable_: 1 - הפעלת מנגנון חיבור אוטומטי מהיר לחשבון.
Smart Lock.Smart lock enabled: 1 - אישור נוסף לחיבור האוטומטי.
GeoConfig.Ignor_ server config: yes - ביטול היכולת של שרתי Waze לדרוס את ההגדרות המותאמות הללו מרחוק.
עריכה:
מעלה אותו כאן לטובת הציבור - לחצו כאן (להסיר כוכביות)
אותה גירסה שהעלה לעיל @אלוף-העולם-1 בפוסט הראשי,
אך החזרתי את העיצוב המקורי של ווייז. בהצלחה לכולם.@מאיר מה עם עניין זכויות יוצרים וכדומה, זה פפסדר ההעלות פה?
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
כן, ביקשתי ממנו שיפרק את האפליקציה, ויחפש את הקובץ שמגדיר את השינויים, והוא מצא.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
כן, ביקשתי ממנו שיפרק את האפליקציה, ויחפש את הקובץ שמגדיר את השינויים, והוא מצא.
@ישראל-ו. למה אני שואל, ע"מ לוודא שבוודאות תיקיית ה-skins לא משנה משהו בהגדרות הפריצה… שזה שהחלפתי למקורי חזרה לא פוגע בעניין השינויים שהם עשו, למרות שבפשטות אין קשר ביניהם, בכל זאת אני שואל.
עריכה:
העליתי את הקובץ בהודעה קודמת… -
@ישראל-ו. למה אני שואל, ע"מ לוודא שבוודאות תיקיית ה-skins לא משנה משהו בהגדרות הפריצה… שזה שהחלפתי למקורי חזרה לא פוגע בעניין השינויים שהם עשו, למרות שבפשטות אין קשר ביניהם, בכל זאת אני שואל.
עריכה:
העליתי את הקובץ בהודעה קודמת…@תודה-לבורא-עולם-0
לא אמור להשפיע, skins זה רק עיצוב.